madagaskari Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ειδα κατι Γυαλια που εχουν κρυφη καμερα μεσα τους,σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να κυκλοφορω με αυτα και να καταγραφω οτι βλεπω,κατι σαν "καθημερινα στιγμιοτυπα"για να εχω να θυμαμε κατι για την καθε μερα.. Αν κυκλοφορήσω με αυτα θα εχω καποιο προβλημα,τι λεει η νομοθεσια?
madagaskari Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καποιοι υποθετουν το αρνητικο,αλλαξτε τροπο σκεψεις δεν ειναι ολα μαυρα lol
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σε δημόσιο χώρο να καταγράφεις άτομα χωρίς την συγκατάθεση τους; Δεν ακούγεται κι ότι πιο νόμιμο πάντως Αν δε τα δημοσιεύεις πουθενά και τα κρατάς για προσωπική χρήση, ποιος θα το μάθει; Πάντως να ξέρεις (επειδή λογικά δεν είμαι ο μόνος) μπορεί να πετύχεις άτομο που να το καταλάβει και να ξεκινήσει φασαρίες, να σου σπάσει τα αθώα αυτά γυαλιά και ότι άλλο βρει πάνω σου.
PostHelper Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ειδα κατι Γυαλια που εχουν κρυφη καμερα μεσα τους,σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να κυκλοφορω με αυτα και να καταγραφω οτι βλεπω 1ον δεν θα καταγραφεις οτι βλεπεις. Θα καταγραφεις ο,τι βλεπεις. ,κατι σαν "καθημερινα στιγμιοτυπα"για να εχω να θυμαμε κατι για την καθε μερα.. Αν κυκλοφορήσω με αυτα θα εχω καποιο προβλημα,τι λεει η νομοθεσια? 2ον ναι θα εχεις προβλημα αν καταγράφεις με μια καμερα τους ανθρωπους ή ιδιωτικα μερη χωρις την θεληση τους(στα ιδιωτικα μερη χωρις την θεληση του κατοχου τους και οχι των ιδιων προφανως) ΚΑΙ το αναφερεις καπου οτι το κάνεις. Αν απο την αλλη χρησιμοποιωντας βαθυστοχαστες αναλυσεις και στοχασμους, ειχες σκεφτει να καταγράφεις με μια καμερα τους ανθρωπους ή ιδιωτικα μερη χωρις την θεληση τους ΚΑΙ να ΜΗΝ το αναφερεις πουθενα οτι το κάνεις, τοτε δεν νομιζω να ειχες κανενα προβλημα ετσι? Και 3ον νομιζω οτι αρχιζει να ερχεται στην επιφανεια παλι ο νόμος της αυξησης της ανοησιας με την αυξηση της ζεστης. Που να πιασουν και οι κανονικες ζεστες.... 1
poten159 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ειδα κατι Γυαλια που εχουν κρυφη καμερα μεσα τους,σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να κυκλοφορω με αυτα και να καταγραφω οτι βλεπω,κατι σαν "καθημερινα στιγμιοτυπα"για να εχω να θυμαμε κατι για την καθε μερα.. Αν κυκλοφορήσω με αυτα θα εχω καποιο προβλημα,τι λεει η νομοθεσια? Σιγουρα θα υπαρχει καποιο θεμα με την νομοθεσια,...ειδικα αν καταγραψεις δημοσιες υπηρεσιες Με τα γυαλια της Google δεν ειχε προκυψει ενα παρομοιο ζητημα σε διαφορες χωρες?
PostHelper Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σιγουρα θα υπαρχει καποιο θεμα με την νομοθεσια,...ειδικα αν καταγραψεις δημοσιες υπηρεσιες Με τα γυαλια της Google δεν ειχε προκυψει ενα παρομοιο ζητημα σε διαφορες χωρες? Εγω ξερω για το Google Street της Google που αντιμετωπισε χιλιαδες νομικα προβληματα. Για γυαλια της Google δεν εχω ακουσει, τι ηταν αυτο?
madagaskari Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 π.χ αν με καταγραψει ο μακης Τρ. με κρυφη καμερα και κρυψει τα προσωπικα μου δεδομενα(φωνη,προσωπο,κτλ) με μονταζ,αν του κανω μηνυση θα δικαιωθω?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ειδα κατι Γυαλια που εχουν κρυφη καμερα μεσα τους,σκεφτηκα οτι θα ηταν ενδιαφερον να κυκλοφορω με αυτα και να καταγραφω οτι βλεπω,κατι σαν "καθημερινα στιγμιοτυπα"για να εχω να θυμαμε κατι για την καθε μερα.. Αν κυκλοφορήσω με αυτα θα εχω καποιο προβλημα,τι λεει η νομοθεσια? δεν ειναι παρανομο αν δεν σε παρουν πρεφα :P χωρίς να είμαι σiγουρος νομίζω οτι σε δημόσιο χώρο καταγράφεις ότι θες αλλα δεν μπορείς να προβάλεις πρόσωπα.
mylo Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 έλα, πες την αλήθεια, μπουρδελότσαρκα θες να πας? 6
parasaser Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 φίλε στην Ελλάδα είσαι. θεωρείτε παράνομη ο οποιαδήποτε καταγραφή δημόσιας περιουσίας και ιδιωτικής κατοικίας εκτός της δικιάς σου. Υπάρχει νόμος για αυτό. Ακόμα και κάμερες της αστυνομίας με ειδικό ΦΕΚ έχουν επιτραπεί. Στο σπίτι σου ή στο κατάστημα σου μπορείς να κανείς ότι θες μέσα και έξω από αυτό. Το θέμα είναι ότι ούτε την ασφάλεια σου δεν μπορείς να επικαλεστείς έχοντας πχ μια κάμερα στο κεφάλι. βέβαια στην Ελλάδα είσαι. που σημαίνει ότι και να καταγράφεις τα πάντα η αστυνομία δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου, δεν πρόκειται να μπεις μέσα για κάτι τέτοιο. Οπότε μένει στην κρίση εκείνου που κατάλαβε ότι τον καταγράφεις η δική του αντίδραση είναι το μόνο πρόβλημα. 1
madagaskari Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 @mylo: lol φίλε στην Ελλάδα είσαι. θεωρείτε παράνομη ο οποιαδήποτε καταγραφή δημόσιας περιουσίας και ιδιωτικής κατοικίας εκτός της δικιάς σου. Υπάρχει νόμος για αυτό. Ακόμα και κάμερες της αστυνομίας με ειδικό ΦΕΚ έχουν επιτραπεί. Στο σπίτι σου ή στο κατάστημα σου μπορείς να κανείς ότι θες μέσα και έξω από αυτό. Το θέμα είναι ότι ούτε την ασφάλεια σου δεν μπορείς να επικαλεστείς έχοντας πχ μια κάμερα στο κεφάλι. βέβαια στην Ελλάδα είσαι. που σημαίνει ότι και να καταγράφεις τα πάντα η αστυνομία δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου, δεν πρόκειται να μπεις μέσα για κάτι τέτοιο. Οπότε μένει στην κρίση εκείνου που κατάλαβε ότι τον καταγράφεις η δική του αντίδραση είναι το μόνο πρόβλημα. Αυτη την λεπτομέρια την ειχα ξεχασει λολ,μαλλον πρεπει να σταματησω να συχναζω στα forum του εξωτερικού,παντος δεν προκειται για παρανομια καθημερινα στιγμιοτυπα θελω να τραβήξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα