Johny Q Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πρόκειται να κάνω μια αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα και επικοινώνησα μαζί τους για να βεβαιώσω πως το προϊόν είναι αυτό της φωτογραφίας. Ο υπάλληλος μου είπε κατά 99% ναι. Όταν του ζήτησα να μου το εξηγήσει μου απάντησε το εξής: "συνήθως η φωτογραφία ανταποκρίνεται στο προϊόν, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που μπορεί να μην βρίσκουμε ακριβώς την ίδια φωτογραφία να βάλουμε και βάζουμε από παραπλήσιο μοντέλο ή παρεμφερές προϊόν" Με διαβεβαίωσε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι όπως το δείχνουν μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν έχει πάρει κάποιος απ το συγκεκριμένο κατάστημα κι αν έχει ανάλογη εμπειρία. Υ.Γ. Η πληρωμή θα γίνει μέσω paypal. Με καλύπτει για τέτοιες περιπτώσεις;
basilis5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 εχω προσωπικη εμπειρια που ρωτησα διαθεσημοτητα κωδικου, μου ειπαν οκ, πηγα εκει και τελικα δεν το ειχαν. προσωπικα δεν τους εμπιστευομαι, αλλα ας μιλησει και κανενας αλλος.
Johny Q Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Καταρχήν να πω ότι μιλάμε για ρολόι. Το ρολόι λοιπόν είναι διαθέσιμο, αλλά το θέλω στο συγκεκριμένο χρώμα καθώς είναι για δώρο.
michaelrgol Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 έχω πάρει 2 φορές (ακουστικά και θήκη για το psp) με κλείσιμο από το ιντερνετ και παραλαβή από το κατάστημα στο Μαρούσι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν είχαν και την τρομερή εξυπηρέτηση 1
Johny Q Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) έχω πάρει 2 φορές (ακουστικά και θήκη για το psp) με κλείσιμο από το ιντερνετ και παραλαβή από το κατάστημα στο Μαρούσι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν είχαν και την τρομερή εξυπηρέτηση Ναι αυτό για την εξυπηρέτηση το διαπίστωσα. Η παραγγελία θα γίνει μέσω ίντερνετ και η παραλαβή από κούριερ. Απλώς επειδή όπως είπα θα πληρώσω με paypal, αν μου στείλουν ότι να ναι δεν θα με καλύψει; edit: Εχω και αντιγραφο της συνομιλιας σε περιπτωση που κανουν τους ανηξερους. Του π**η δηλαδη Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από Johny Q
michaelrgol Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 πάρε αντικαταβολή + 3 ευρώ είναι νομίζω. το ανοίγεις επιτόπου στον courier και αν δεν είναι αυτό που θες δεν το παραλαμβάνεις
Johny Q Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 πάρε αντικαταβολή + 3 ευρώ είναι νομίζω. το ανοίγεις επιτόπου στον courier και αν δεν είναι αυτό που θες δεν το παραλαμβάνεις Μου είπαν ότι δεν μπορώ να το ανοίξω αν δεν το παραλάβω.
michaelrgol Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 τοτε ζαλησε τους ωστε να επιβεβαιώσουν οτι ειναι το σωστο. ζητα να σου στειλουν φώτο
skar1983 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το paypal θα σε καλυψει. Σε στραβη τα πραγματα ειναι απλα, για να παρεις τα χρηματα σου πισω θα χρειαστει καποιος καιρος και αφου ειναι για δωρο δεν θα το εχεις.
Johny Q Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους, η παραγγελία έγινε και αναμένω!
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν τους πάω με την καμία όμως μιλάμε αυτούς εκεί. Κι όσες φορές προσπάθησα να κάνω μικροαγορές πιο πολύ για δοκιμή να δω τι είναι αυτό το μαγαζί, όλες οι προσπάθειες απέτυχαν. Την μία λέγανε ότι υπήρχε διαθέσιμο, ξαφνικά δεν υπήρχε αλλά θα το φέρνανε, τελικά δε το ξαναφέρνανε. Μου πρότειναν κάποια καλύτερη τιμή σε κάτι άλλο παρόμοιο πολύ πιο ακριβό. Άλλη φορά κάτι πράγματα που ήθελα δεν δεχόντουσαν να τα στείλουν σε κατάστημα και να τα πληρώσω εκεί, αλλά μόνο να πληρώσω με κάρτα ή paypal και να τα στείλουν σπίτι. Προσωπικά θα τους απέφευγα, μου φαίνονται εντελώς ερασιτέχνες. Εντομεταξύ αν διαβάσεις και κριτικές στο σκρουτζ θα καταλάβεις. (αν και υπαρχουν και θετικές...)
Johny Q Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δεν τους πάω με την καμία όμως μιλάμε αυτούς εκεί. Κι όσες φορές προσπάθησα να κάνω μικροαγορές πιο πολύ για δοκιμή να δω τι είναι αυτό το μαγαζί, όλες οι προσπάθειες απέτυχαν. Την μία λέγανε ότι υπήρχε διαθέσιμο, ξαφνικά δεν υπήρχε αλλά θα το φέρνανε, τελικά δε το ξαναφέρνανε. Μου πρότειναν κάποια καλύτερη τιμή σε κάτι άλλο παρόμοιο πολύ πιο ακριβό. Άλλη φορά κάτι πράγματα που ήθελα δεν δεχόντουσαν να τα στείλουν σε κατάστημα και να τα πληρώσω εκεί, αλλά μόνο να πληρώσω με κάρτα ή paypal και να τα στείλουν σπίτι. Προσωπικά θα τους απέφευγα, μου φαίνονται εντελώς ερασιτέχνες. Εντομεταξύ αν διαβάσεις και κριτικές στο σκρουτζ θα καταλάβεις. (αν και υπαρχουν και θετικές...) Ειναι η 2η φορα που αγοραζω βασικα. Την πρωτη οταν ειχε βγει το 3gs και δεν ειχα θεμα. Σαφως παντως προκειται για οτι να ναι μαγαζι, αλλα το συγκεκριμενο ρολοι δεν το βρισκω αλλου οποτε αναγκαζομαι να τους προτιμησω. Παντως σε περιπτωση στραβης πονταρω στο paypal. Αν υπαρξει προβλημα θα γραψω εδω να με καθοδηγησετε αν σας ειναι ευκολο.
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλά εντάξει δε νομίζω πως είναι τόσο γύφτοι ώστε άμα τους πας το λάθος ρολόι πίσω να μη σου δίνουν τα χρήματα σου.
Johny Q Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλά εντάξει δε νομίζω πως είναι τόσο γύφτοι ώστε άμα τους πας το λάθος ρολόι πίσω να μη σου δίνουν τα χρήματα σου. Αν ο αλλος ειναι αναξιοπιστος ποτε δεν ξερεις. Απορω παντως, δεν νοιαζονται για την εικονα τους;
thleorasakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 απο κει ειχα αγορασει ενα κινητο dual slim samsung που παρνει δυο καρτες εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος πηρα τηλεφωνο εδωσα κωδικο παραγγελιας μου ηρθε με κουριερ κατα την διαρκεια της αποστολης ειχα ενημερωσει απο το κινητο σε μηνυμα για το που βρισκεται το προιον θα τους προτιμησω ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα