Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μονο να προσέχεις μήπως σε περιμένει μαζι με κάποιους που στο πίσω μέρος του μπουφάν υπάρχει το λογότυπο "Police" γιατι  μετά σε βλεπω να ανοίγεις άλλο θέμα με τιτλο:

"Τελικά κρίθηκα ένοχος"

Σωστός! Ασφάλεια, προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ραντεβού για βραχιολάκια. Αυτό που στην περιπτωση που ο ιδιοκτήτης ειναι καθαρός (εννοείται δεν το αποκλείουμε)

@paraser κατι ακομα που σκέφτηκα. Αν το αφησες αρκετή ωρα online και εχει ενεργοποιημένο το find my phone, θα εχει και πολύ καλό στίγμα gps της θέσης σου. Αν δεν μένεις σε πολυκατοικία αναμεσα σε αλλες πολυκατοικίες, ... πρόσεχε.

Δημοσ.

Πως γίνεται το σύστημα αυτό; Όταν πιάσει internet η συσκευή ειδοποιεί τον νόμιμο ιδιόκτητη και αυτός σου στέλνει ένα email για παράδειγμα με στοιχεία επικοινωνίας;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ούτε ένα SMS ή PM που να αναφέρεται στην αγορά; Πάντως μεγάλο λάθος να πάρεις μεταχειρισμένο κινητό χωρίς την αρχική του απόδειξη. Την οποία αν την έχεις στην κατοχή σου, που να χτυπιέται ο άλλος ΕΙΝΑΙ δικό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητο ειναι κλεμενο οποτε πηγαινε αστυνομια, το τηλεφωνο το εχεις οποτε ξερεις πιος στο πουλησε οποτε καντου μηνυση.

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως σύντομα ο Ταξίαρχος Σφακιανάκης θα εξιχνιάσει άλλη μια υπόθεση internetικής σπείρας με σπουργίτια που εμπορεύεται κλεμμένα κινητά. 

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως σύντομα ο Ταξίαρχος Σφακιανάκης θα εξιχνιάσει άλλη μια υπόθεση internetικής σπείρας με σπουργίτια που εμπορεύεται κλεμμένα κινητά. 

Yπο τις διαταγες του Στρατηγού Ακουα-φορτε* φυσικα!

*αστυνόμος τοτε του Κωνσταντινου και Ελένης

• Like 2
Δημοσ.

έστω ότι πηγαίνει στην αστυνομία ρε παιδιά 

δεν έχει αποδεικτικό εις βάρος μου.

και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να σκάσει περιπολικό στην πολυκατοικία ψάχνοντας το κλεμμένο iphone.

μόνο δικαστικά ότι μπορεί να πετύχει, αλλά και πάλι κανένας δεν θα ασχοληθεί με ένα κινητό τηλέφωνο.

Δημοσ.

@parasaser

«Τυπικά» είσαι ένοχος και έχεις διαπράξει το αδίκημα της κλεπταποδοχής. Επειδή όμως πρέπει να είμαστε ψιλιασμένοι, μη σου κάνει εντύπωση κι αν όλο το θέμα ειναι στημένο εις βάρος σου (δηλαδή πωλητής και ιδιοκτήτης στο κόλπο). Δεδομένου οτι τα λεφτά ειναι πολλά, εγώ θα έλεγα του ιδιοκτήτη πάμε μαζί στην αστυνομία να κάνω μήνυση κατ αγνώστου με μάρτυρα εσενα (τον ιδιοκτήτη) οτι το τηλέφωνο εχει κλαπεί και να το δηλώσεις εγγράφως με όλα τα αναγκαία παραστατικά. Αν είναι στημένο κόλπο θα κάνει πίσω με χαζή δικαιολογία.

Η καλύτερη λύση.Εσύ βλέπω κόλλησες στο να πάρεις έστω πίσω 100 ευρώ.Αν ο άλλος δεν είναι στο κόλπο και του το έχουν κλέψει αντιλαμβάνεσαι πως εκβιάζεις τον ΝΟΜΙΜΟ κάτοχο να σε πληρώσει για το κλεμμένο κινητό που εσύ έκανες την ανοησία να αγοράσεις?Τι σου φταίει ο άλλος- και κερατάς και δαρμένος?Εγώ στην θέση του θα σε πήγαινα στην αστυνομία.

Δημοσ.

και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να σκάσει περιπολικό στην πολυκατοικία ψάχνοντας το κλεμμένο iphone.

Μη το λες, οταν πηρα το 100 να ερθει να πιασει τον χαλκοσωλινοκλεφτη, ειχαν σκασει 2 περιπολικα και 4 μηχανες σε 2 λεπτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...