k4t4r4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ΚαλημεραΠροσπαθω να κανω copy paste απο καποια site καποιες συνταγες για να μην της γραφω με το χερι και στο site ειναι απενεργοποιημενο το copy paste μαλλον και δεν μπορω να κανω!Παλια ειχα δει ενα προγραμμα που σε αφηνε να κανεις copy paste οπου δεν επιτρεποταν...Τι μπορω να κανω ? καποια λυση?
parasaser Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μια γρήγορη λύση είναι να βγάλεις screenshot την οθόνη, βέβαια το αρχείο θα είναι εικόνας. 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 με το browser σου επιλεγεις προβολη πηγαιου κωδικα στο site που εισαι μεσα και μαρκαρεις απο εκει ποια στοιχεια θες να κανεις copy-paste 2
madtaz Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Υπάρχει μια αδυναμία αυτών των site....Αν επιλέξεις το κείμενο που θες και πατήσεις Ctrl+C (αντιγραφή) και έπειτα Ctrl+V (επικόλληση) μέσα σε κάποιο φύλλο Word που θες τότε θα έχεις το κείμενο που χρειάζεσαι! 1
k4t4r4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μα δεν σε αφηνει καν να επιλεγεις με τον δρομεα!π.χ απο αυτο εδω http://koykoycook.gr/
accipio Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αν έχεις Firefox πάτα Ctrl+U για προβολή του κώδικα. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις αντιγραφή του κειμένου. (Και με Internet Explorer ισχύει το Ctrl+U).
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ενα κομμάτι απο εδω http://koykoycook.gr/?p=15304 Αν δεν σε αφήνει να επιλέξεις κανεις "cntrl a" το βάζεις σε ενα κειμενογράφο και παίρνεις αυτα που θελεις. ΜΙΞ ΓΚΡΙΛ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑPosted on Apr 23, 2014 by Rena in Γαρνιτούρες, Γρήγορα πιάτα, Ορεκτικά | 0 comments2004201425261 (2) Un peu du fromage? Μπα, ξέχνα τους Γάλλους! Τώρα που τα ελληνικά τυριά κατακτούν τα εστιατόρια πάμε για τη δική μας τυρο-μυθολογία.Τη σχέση των Γάλλων με τα τυριά τους τη λες σίγουρα φιλήδονη. σχεδόν ερωτική. Αν ο ο πατέρας της σύγχρονης γαστρονομίας Brillat Savarin δήλωνε το 18ο αιώνα στο opus magnum του, τη «Φυσιολογία της γεύσης», ότι «ένα γεύμα χωρίς τυρί είναι σαν μια καλλονή χωρίς το ένα της μάτι», στην εποχή μας το chariot a fromages που… τροχοδρόμησαν τα γαλλικά εστιατόρια –κατά το τυπικό πριν από το επιδόρπιο– είναι food porn. Βγάλτε τώρα το crottin de Chavignol, το comte και το tomme και βάλτε στη θέση τους ρουμελιώτικο μελίτυρο, ξηρό ανθότυρο Χανίων, αγιοτύρι καπνιστό Θεσσαλονίκης, ριγανο-πιπεράτο Μετσόβου: εδώ και λίγο καιρό στις «Μαγικές Κατσαρόλες», ένα μικρό ελληνικό εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο (φωτό ), το ελληνικό τυρί το καλείς στο τραπέζι σου κι έρχεται με ένα μικρό καροτσάκι. Εκεί –μπροστά σου– το κόβουν, το ζυγίζουν και το σερβίρουν με σπιτικές μαρμελάδες-τσάτνεϊ. Στέλνει καθαρά σήματα. Αρέσει. Και δεν είναι το μόνο. Σε μια χρονική στιγμή που νοηματοδοτείται εκ νέου η έννοια «ελληνικό», ο ποιοτικός πλεονασμός του ντόπιου τυριού και των πιθανών χρήσεων και μικρο-τελετουργικών του (ωμό τυρί-προσφάγι, δίπλα σε ένα κρασί ή τσίπουρο σε κάποιο ψαγμένο μεζεδοπωλείο ή wine bar, σε σαλάτες, σαγανάκι, σε διάφορες γκουρμέ εκφράσεις σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, τυρί-επιδόρπιο κ.λπ. ) λειτουργεί σαν υπόσχεση ανοιχτής περιπέτειας. Με την ελληνική τυροκομία να χτίζει γέφυρες και να κινείται πλέον εκτός του τοπικού βεληνεκούς και την ίδια ώρα που ο δρόμος των εξαγωγών ανοίγει σταδιακά, σχηματοποιείται μια εγχώρια κοινότητα τυρο-ρομαντικών.
madtaz Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Υπάρχει μια αδυναμία αυτών των site....Αν επιλέξεις το κείμενο που θες και πατήσεις Ctrl+C (αντιγραφή) και έπειτα Ctrl+V (επικόλληση) μέσα σε κάποιο φύλλο Word που θες τότε θα έχεις το κείμενο που χρειάζεσαι! μα δεν σε αφηνει καν να επιλεγεις με τον δρομεα! π.χ απο αυτο εδω http://koykoycook.gr/ Πάτα πρώτα Ctrl+A (επιλογή όλων) και μετά τα από πάνω που σου είπα. Απλά θα κάνει κανά 10αρι δευτερόλεπτα να κάνει την επικόλληση ανάλογα με το pc σου επειδή είναι μεγάλο το κείμενο και περιλαμβάνει και φωτογραφίες.
basilis5 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 με chrome κανε εγκατασταση αυτο quick javascript switcer απο εδω: https://chrome.google.com/webstore/search-extensions/javascript%20switcher?hl=en-US και εισαι αρχοντας. οδηγιες παραδειγμα http://koykoycook.gr/?p=15304 Cheese list Ο πρώτος διδάξας, το «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης» στην Κηφισιά, έχει λίστα ελληνικών τυριών από τότε που ξεκίνησε (1997 ). Με μαλακό κατσικίσιο Σπερχειάδας, φέτα Κεφαλονιάς, πρόβεια γραβιέρα Φιλιππιάδας, γυλωμένη μανούρα Σίφνου… Cheese cakeΕντάξει, δεν θα διεκδικήσουμε την πατρότητα, αλλά πρόσφατα δοκιμάσαμε ένα με ανθότυρο και λάιμ κι ένα με ξινομυζήθρα και μαρμελάδα ντομάτας αρωματισμένο με αρμπαρόριζα. Γίνονται, δε, ανάλογοι πειραματισμοί και πάνω στην πανακότα. Cheese barΉ αλλιώς «Stinking Bishop» στο Κολωνάκι, με μια ικανή συλλογή τυριών διαφόρων εθνικοτήτων. Δίπλα σε Γάλλους, Ιταλούς, Αγγλοσάξονες και πάει λέγοντας, η Ελλάδα δίνει το «παρών» με σέλιανη, μελίχλωρο, κασκαβάλι, καπνιστό μούζδροβο… 3
k4t4r4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 παιδια ειστε αρχοντες ευχαριστω πολυΜε Ctrl+A Δουλεψε σε firefoxΘα δοκιμασω τον τροπο σου basilis5 που φαίνεται πολυ καλος
alan2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ctrl+u και στο chrome, και σε αφήνει να κανεις αντιγραφή.
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Η αδυναμία αυτής της πατέντας είναι πως αν κλείσεις το javascript από τον browser σου, ως δια μαγείας απενεργοποιείται ο "περιορισμός". 1
NOE1234 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Εδώ πως μπορούμε να κάνουμε copy? http://www.e-istoria.com/san_simera.html ctrl+u και στο chrome, και σε αφήνει να κανεις αντιγραφή. Εδώ πως μπορούμε να κάνουμε copy? http://www.e-istoria...san_simera.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα