Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ!!Κατεβαζω τωρα και θα σας πω αν εγινε κατι

Btw ολοι οι driver που λεει ταιριαζουν και στο δικο μου;δηλαδη μπορω να κατεβασω driver για την καμερα;ή εκει που λεει για το bios μπορω να κατεβασω κανα καινουριο update(οταν εμπαινα στα δικο μ bios πανω δεξια ελεγε V.3.5)

δυστυχως

post-221625-0-91431300-1398622285_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν βοηθησαν...λετε να παω να το δουνε;μια αντικατασταση gpu ειναι ακριβη ε;

Δεν κάνεις αντικατάσταση.  Reballing θα κάνεις με ένα κοστος από 60 έως 100€.

Πρόσεχε μόνο μην σε πιάσουν κορόϊδο και σου κάνουν reflow αντί reballing.

Επίσης θα πρέπει να σου δώσουν 6-μηνη εγγύηση.

Δημοσ.

εχεις κανει ενημερωση τον driver της ιντελ απο καπου αλλου πλην του site του λαπτοπ;

αν ναι

πεταξε τον,

κατεβασε τους vga drivers(ιντελ+nvidia)και περασε τους.

ΠΡΙΝ απ ολα αυτα κανε ενα σημειο επαναφορας σε περιπτωση στραβης να εχεις να το επαναφερεις!

Δημοσ.

Μην ψάχνεις απο τώρα για reflow/ball, εγώ για πρόβλημα με τον driver το κόβω (και ελπίζω να είναι), όπως σου είπαν πέρνα drivers για την ιντέλ και καπάκι για την άλλη, αλλιώς κάνε απεγκατάσταση αυτούς που έχει μέσα τώρα το pc και πέρνα τους απο την αρχή. Άμα μπορείς κάνε clean install αφού καθαρίσεις τους παλιούς drivers (δοκίμασε αυτό ή παρόμοια προγράμματα αλλιώς απο την προσθαφαίρεση). 

Μετά άμα δεν γίνεται πάλι δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό στην registry μπας και έχει ξεμείνει τίποτα απο παλιά (ccleaner και τρέξε τους 2 καθαρισμούς που έχει).

Μετά άμα δεν βγάλεις άκρη πάλι πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και πάτα διπλό κλικ σε αυτήν που έχει το θαυμαστικό, πήγαινε στις λεπτομέρειες και πες μας τι γράφει στο αναγνωριστικό υλικού και γενικά τι σου γράφει για αυτήν την συσκευή στις καρτέλες που έχει.

Δημοσ.

Δεν κάνεις αντικατάσταση.  Reballing θα κάνεις με ένα κοστος από 60 έως 100€.

Πρόσεχε μόνο μην σε πιάσουν κορόϊδο και σου κάνουν reflow αντί reballing.

Επίσης θα πρέπει να σου δώσουν 6-μηνη εγγύηση.

Συνήθως κανένα 3μηνο 4μηνο το πολύ δίνουν για εγγύηση.

Δημοσ.

Συνήθως κανένα 3μηνο 4μηνο το πολύ δίνουν για εγγύηση.

Ανάλογα το μαγαζί, και χρόνο μπορεί να βρει, το θέμα είναι να είναι χαμηλή τιμή και καλή εγγύηση, γιατί και έναν χρόνο με 100 βρίσκεις και ένα μήνα με 50, έναν χρόνο με 50 όμως δεν εχω ακούσει :P

Δημοσ.

Μην ψάχνεις απο τώρα για reflow/ball, εγώ για πρόβλημα με τον driver το κόβω (και ελπίζω να είναι), όπως σου είπαν πέρνα drivers για την ιντέλ και καπάκι για την άλλη, αλλιώς κάνε απεγκατάσταση αυτούς που έχει μέσα τώρα το pc και πέρνα τους απο την αρχή. Άμα μπορείς κάνε clean install αφού καθαρίσεις τους παλιούς drivers (δοκίμασε αυτό ή παρόμοια προγράμματα αλλιώς απο την προσθαφαίρεση). 

Μετά άμα δεν γίνεται πάλι δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό στην registry μπας και έχει ξεμείνει τίποτα απο παλιά (ccleaner και τρέξε τους 2 καθαρισμούς που έχει).

Μετά άμα δεν βγάλεις άκρη πάλι πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και πάτα διπλό κλικ σε αυτήν που έχει το θαυμαστικό, πήγαινε στις λεπτομέρειες και πες μας τι γράφει στο αναγνωριστικό υλικού και γενικά τι σου γράφει για αυτήν την συσκευή στις καρτέλες που έχει.

της intel οι drivers δεν γινονται ουτε update και λογικα δεν αντικαθηστωνται γιατι ειναι τροποποιημενοι ή κατι τετοιο για το λαπτοπ μου και λογικα για καθε που εχω 2 gpu...

Δημοσ.

Ανάλογα το μαγαζί, και χρόνο μπορεί να βρει, το θέμα είναι να είναι χαμηλή τιμή και καλή εγγύηση, γιατί και έναν χρόνο με 100 βρίσκεις και ένα μήνα με 50, έναν χρόνο με 50 όμως δεν εχω ακούσει :P

και μητρική να αλλάξεις ένα χρόνο δεν σου δίνουνε ούτε από την acer.

αν η κάρτα δεν εντοπίζεται στο device manager δεν είναι πρόβλημα λειτουργικού αλλά hardware από την στιγμή που δεν υπάρχει σχετική ρύθμιση από το bios.

Το μηχάνημα πάντως δεν είναι άχρηστο απλά δεν είναι για παιχνίδια πλέον.

Δημοσ.

και μητρική να αλλάξεις ένα χρόνο δεν σου δίνουνε ούτε από την acer.

αν η κάρτα δεν εντοπίζεται στο device manager δεν είναι πρόβλημα λειτουργικού αλλά hardware από την στιγμή που δεν υπάρχει σχετική ρύθμιση από το bios.

Το μηχάνημα πάντως δεν είναι άχρηστο απλά δεν είναι για παιχνίδια πλέον.

Νομίζω στα multy δίνουν τόσο (πιο παλιά τουλάχιστον), αλλά είναι τσιμπημένη η τιμή (δεν κάνω διαφήμιση, απλά επειδή ρωτάς, κατ εμέ δεν αξίζει να δώσει πάνω απο 50-60 για reballing (leaded)).

Μα υπάρχει άγνωστη συσκευή στο device manager, μπορεί να είναι η κάρτα, για αυτό θέλω το ID και αυτά που γράφει στην καρτέλα.... Μετά, άμα δεν κάνει φορμάτ / rstore, οτι θέλει (στην περίπτωση που είναι όντως κάρτα η άγνωστη συσκευή) τότε δεν μπορείς να αποκλείσεις το θέμα οτι δεν στο δημιουργεί το ΛΣ.

Τέλος πάντων, καλό ξεμπέρδεμα.

Δημοσ.

Νομίζω στα multy δίνουν τόσο (πιο παλιά τουλάχιστον), αλλά είναι τσιμπημένη η τιμή (δεν κάνω διαφήμιση, απλά επειδή ρωτάς, κατ εμέ δεν αξίζει να δώσει πάνω απο 50-60 για reballing (leaded)).

Το ποσό που αξίζει να δώσεις για reball είναι ευθέως ανάλογο με την αξία του μηχανήματος σου. Για ένα μηχάνημα που αξίζει 200€ προφανώς δεν αξίζει να δώσει ο άλλος 100€ για reball. Αν το laptop όμως αξίζει 700-800€, τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις οθόνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...