Dracon.74 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση: σε ένα σύστημα (Fedora 20, Xfce4, Greek simple layout) μπορώ να τονίζω (ά, έ, ί, κ.λπ.) και να έχω διαλυτικά (ϋ, ϊ) σε ελληνικά. Εν τούτοις, δεν μπορώ να έχω και τα δύο ταυτόχρονα (βλ. π.χ. την γενική πτώση στην λέξη "Μάιος"). Ίσως να είναι θέμα layout, ίσως θέμα συνδυασμού πλήκτρων, ίσως και τα δύο. Υπάρχει κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ο "Μάιος" δεν θέλει διαλυτικά αλλά ο Ησαΐας θέλει, οπότε, δεξί alt+τόνο και μετά ι (ή υ). Τσέκαρέ το, πρέπει να δουλέυει. Sorry, εννοούσες το Μαΐου, ε; Ναι, αυτό θέλει.
Dracon.74 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ο "Μάιος" δεν θέλει διαλυτικά αλλά ο Ησαΐας θέλει, οπότε, δεξί alt+τόνο και μετά ι (ή υ). Τσέκαρέ το, πρέπει να δουλέυει. Sorry, εννοούσες το Μαΐου, ε; Ναι, αυτό θέλει. Ναι -για αυτό είπα την γενική πτώση Δυστυχώς δεν μου δούλεψε ό,τι είπες.
pmav99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πάτα διαδοχικά ; # τόνος S+; # shift + τόνος ι # γιώτα δες και εδώ http://www.bedroomlan.org/writing/elliniki-pliktrologisi
CheOnWeb Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ναι -για αυτό είπα την γενική πτώση Δυστυχώς δεν μου δούλεψε ό,τι είπες. Περίεργο. Δεξί Alt και τόνο ταυτόχρονα, τα αφήνεις και πατάς ι ή υ, έτσι;
Dracon.74 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 πάτα διαδοχικά ; # τόνος S+; # shift + τόνος ι # γιώτα δες και εδώ http://www.bedroomlan.org/writing/elliniki-pliktrologisi Δούλεψε! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Περίεργο. Δεξί Alt και τόνο ταυτόχρονα, τα αφήνεις και πατάς ι ή υ, έτσι; Όχι... εν τέλει δούλεψε το Shift +; και μετά ; + ι (από τον σύνδεσμο που έδωσε ο pmav99).
CheOnWeb Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μπράβο στον pmav99. (Άντε και να τα εκοτοστήσει!) 1
tritonas00 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (κυκλοφορει και pmav100 beta1 αλλα θελει δοκιμη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα