NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ti νομίζετε οτι ειναι η ελληνικη αστυνομία σαν την Scotland Yard
arc Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ti νομίζετε οτι ειναι η ελληνικη αστυνομία σαν την Scotland Yard Από προσωπική εμπειρία μου επιτρέπεις να εχω καλύτερη γνώμη. Υπάρχουν ακόμα πολλοί που εχουν φιλότιμο. 1
dante302 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 λοιπον η διαδικασια ειναι η εξης η "εταιρεια δινι στοιχεις μονο στην αστυνομια" λογικο η αστυνομια δεν μπορειι να κανει κατι αν δεν υπαρχει συμβαν η αλλο προηγουμενο απειλης!!! Ελλαδαρα... οποτε η πρεπει να χεις γνωστο στην ετερεια ενοικιασης η αμα τους ξαναπετυχεις να πεξεις μπουνιες για να υπαρχει προηγουμενο συμβαν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 λοιπον η διαδικασια ειναι η εξης η "εταιρεια δινι στοιχεις μονο στην αστυνομια" λογικο η αστυνομια δεν μπορειι να κανει κατι αν δεν υπαρχει συμβαν η αλλο προηγουμενο απειλης!!! Ελλαδαρα... οποτε η πρεπει να χεις γνωστο στην ετερεια ενοικιασης η αμα τους ξαναπετυχεις να πεξεις μπουνιες για να υπαρχει προηγουμενο συμβαν Υφίσταται νομοθετικό πλαίσιο που σε καλύπτει, ενδεχομένως το τοπικό αστυνομικό τμήμα να μην το γνωρίζει. Εάν καίγεσαι να μάθεις ποιος και γιατί σε φωτογράφιζε, θα πρέπει να καταγγείλεις στην αστυνομία ότι υπάρχει παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα του άρθρου 22 του νόμου 2472/1997. Μπορεί να σου ζητήσουν να κάνεις μήνυση για το συγκεκριμένο αδίκημα... 3
dante302 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εγω το λεω καλα κρασια ολα αυτα!!! μεχρι να γινουν ολα αυτα αμα ειναινα συμβει κατι θα συμβει δεν θα περιμενουν την αστυνομια και τους νομους της!! οποτε σταματαω να ασχολουμαι μεχρι να δω υποπτη κινηση και να τσακισω κανα κεφαλι οποτε και να εχουν λογο α ασχοληθουν!!
vasioula1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 κάνε αυτό που λέει ο πάρεδώσε. τι εχεις να χασεις;
dante302 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 τπτ δεν εχω να χασω απλα σπαστικα που σε αντιμετωπιζουν με υφακι "Σιγα ρε μεγαλε ποιος εισαι εσυ ? υπαρχει λογος να το κανουν? φοβασαι τπτ? γιατι σε σενα?" και οταν τους εξηγεις πως δεν ξερω γιατι... δεν φοβαμαι τπτ... δεν ξερω αν εχουν λογο... δεν ειμαι "ΚΑΠΟΙΟΣ" αλλα παρολα αυτα συνεβει και εχω και εγω οικογενεια η απαντηση τους ειναι αμα ολα αυτα που λες ειναι "δεν" μη σε ασχολησει τσαμπα μπλεκεις!
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και εγώ έχω φωτογραφήσει άσχετα σπίτια κατα καιρούς. Γιατί μου αρέσει το χρώμα τους, τα πατζούρια τους , τα κάγκελα τους κλπ, και επειδή είμαι σε φάση κατασκευης σπιτιού τα ήθελα σαν μπούσουλα γιατί μου άρεσαν. Πολλά μπορεί να παίζουν κάνε αυτό που λέει ο πάρεδώσε. τι εχεις να χασεις; 150 ευρώ για τη μήνυση.
Ison_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Πήγαινε στην εταιρία ενοίκιασης αυτοπροσώπως και ζήτα να σου δώσουν κάποια στοιχεία. Το αναμενόμενο είναι να μη σου τα δώσουν, λόγω προστασίας δεδομένων των πελατών τους. Αν τα φουσκώσεις λίγο και τους εξηγήσεις ότι δε χρειάζεται να μπλέκουμε με δικηγόρους και ότι δε θες να μάθεις τα πάντα παρά μόνο λίγα πράματα για να καταλάβεις ποιοι είναι, πιστεύω θα κάνουν τα στραβά μάτια και θα σου δώσουν κάτι.
dante302 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εγω τους ειπα το πιο απλο για να μην μπλεξουν εγω δεν θελω κανενα στοιχειο να καλεσουν τον πελατη τους και να του πουν να με καλεσει ο ιδιος η να τον ενημερωσουν πως θα κινηθω νομικα.. αλλα δεν το δεχονται αυτο
_chris_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ούτε εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα δεχόμουν. θα σου έλεγα πολύ απλά, αν υπάρχει πρόβλημα να πας στην αστυνομία. βασικά δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεις. μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; και 2 ερωτήσεις: τελικά αν πάρω τη φωτογραφική μου και φωτογραφίσω κάποιο σπίτι ή κάποιο αυτοκίνητο είμαι παράνομος; χωρίς να φαίνονται πρόσωπα. η μηνυση είναι 150 ή 100€?
dante302 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δεν θα ημοθν καθολου υπερβολικος αν στην ερωτηση μου απαντουσαν αντι να τρεξουν... οπως πολυ ευγενικα ρωτησα εστι πολυ ευγενικα μπορουσαν να απαντησουν!!! μπορει να φοτογραφιζαν τις πετρες αλλα οπως αυτοι γινοντε περιεργοι με αυτο που κανουν ετσι εχω και εγω καθε δικαιωμα να μαθω για πιο λογο το κανουν σωστα?? δεν φωτογραφιζαν χωραφι οικια φωτογραφιζαν αλλα οπως με ολα στην Ελλαδα δεν θα ασχοληθω αλλο αλλωστε δεν θα βγει ακρη.....
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 και 2 ερωτήσεις:τελικά αν πάρω τη φωτογραφική μου και φωτογραφίσω κάποιο σπίτι ή κάποιο αυτοκίνητο είμαι παράνομος; χωρίς να φαίνονται πρόσωπα. η μηνυση είναι 150 ή 100€? Σαφώς και οχι http://ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3355
Flexeril Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κοίτα,στη τελική κάνε ό,τι κάνω εγώ όταν βλέπω άτομα έξω απ' το μαγαζί μου που φωτογραφίζουν,χωρίς να με ρωτήσουν,τη βιτρίνα μου:Τους δείχνω τα παπάργια μου,έχω και φωτογένεια,έχω και μεγάλα @@,οπότε βγαίνει φωτό-καϊνάρι. Σε άλλη περίπτωση (όταν μου ζητήσουν την άδεια),τους κερνάω και καφέ,κουβεντιάζω μαζί τους και τους δίνω συμβουλές όταν πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν παραπλήσια είδη,απομονώνω απ' το εκθετήριο ή τη βιτρίνα κάποιο είδος και το στήνω επί τόπου για φωτογράφιση κλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κοίτα,στη τελική κάνε ό,τι κάνω εγώ όταν βλέπω άτομα έξω απ' το μαγαζί μου που φωτογραφίζουν,χωρίς να με ρωτήσουν,τη βιτρίνα μου:Τους δείχνω τα παπάργια μου,έχω και φωτογένεια,έχω και μεγάλα @@,οπότε βγαίνει φωτό-καϊνάρι. Σε άλλη περίπτωση (όταν μου ζητήσουν την άδεια),τους κερνάω και καφέ,κουβεντιάζω μαζί τους και τους δίνω συμβουλές όταν πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν παραπλήσια είδη,απομονώνω απ' το εκθετήριο ή τη βιτρίνα κάποιο είδος και το στήνω επί τόπου για φωτογράφιση κλπ. Sorry τώρα έχεις μαγαζι περιμένεις πελάτες και αν κάποιος φωτογραφίσει την βιτρινα του διχνεις αυτα που είπες? Εχεις πελατεία στο μαγαζί η χτυπάς μύγες και πας για κλείσιμο, γιατι αυτή η συμπεριφορά προφανώς δεν ταιριάζει σε εμπορους-μαγαζάτορες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα