Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7) Δίνω λοιπόν το 70% στον κόσμο και ρισκάρω ώστε το site Μου να αποκτήσει 1 ή 2 εκ. χρήστες και εγώ να κρατήσω το 30%

:huh:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να λέγονται στα σοβαρά αυτά τα πράγματα!

• Like 1
Δημοσ.

:huh:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να λέγονται στα σοβαρά αυτά τα πράγματα!

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν ....

Δημοσ.
Μια ερώτηση θα κάνω εγώ..

Έστω ότι αυτός που έχει το site δίνει μετοχές έτσι..

Έστω η αξια τους όπως λέει είναι 40$

Από την στιγμή που κάθε ένας που γράφεται παίρνει μια μετοχή.. και αν γράψει πες και άλλους 2 θα πάρει άλλη μια... (ίδιας αξιας).. Άρα ουσιαστικά τι έχουμε?

Δέκα εκατομμύρια χρηστες πχ.. (εύκολο να γίνει με invites κτλ κτλ).. με συνολικές μετοχές δηλαδή 40.000.000 $???? (και αλλα τοσα απο Invites) .. αρα τουλάχιστο 80.000.00 θα δώσει το σιτε μόνο σε χρήστες.

αυτός που έχει το site να μην έχει πλειοψηφία?

Αρα να εχει άλλα 80.000.000$... (τουλάχιστο)

ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΥΓ.Μουχααχαχαχαχ

Μου το ειπε ενας φίλος που εκανε εγγραφή και σχεδιάζει να παρει και κηνιτο απο τα χρήματα που θα πάρει (εχω και βλάκες φιλους ναι).

Θεικο..

Οχι απλα σου δίνουν μια μετοχη με την εγγραφή.. οχι απλα σου δινουν 1 μετοχη αν γραψεις καποιον

.. αλλα σου δινουν ΚΑΘΕ μερα μια μετοχή (αξιας 40$) με το που κάνεις LOGIN!!!

Αρα.. 

Σε 10 μερες.. οι 10 εκ χρηστες..

Θα εχουν.. απο 12 μετοχες (1 που κάναν εγγραφή.. 1 που προσκάλεσαν και 10 απο της μερες).

= 480$ ο καθενας.

αρα.. σύνολο 4.800.000.000!!!!

Κυρα σουλααααααα

Πατα το PRINT!

printing_money.jpg
  • Like 8
Δημοσ.

Μια ερώτηση θα κάνω εγώ..
Έστω ότι αυτός που έχει το site δίνει μετοχές έτσι..
Έστω η αξια τους όπως λέει είναι 40$

Από την στιγμή που κάθε ένας που γράφεται παίρνει μια μετοχή.. και αν γράψει πες και άλλους 2 θα πάρει άλλη μια... (ίδιας αξιας).. Άρα ουσιαστικά τι έχουμε?
Δέκα εκατομμύρια χρηστες πχ.. (εύκολο να γίνει με invites κτλ κτλ).. με συνολικές μετοχές δηλαδή 40.000.000 $???? (και αλλα τοσα απο Invites) .. αρα τουλάχιστο 80.000.00 θα δώσει το σιτε μόνο σε χρήστες.

αυτός που έχει το site να μην έχει πλειοψηφία?
Αρα να εχει άλλα 80.000.000$... (τουλάχιστο)

ΤΙ ΛΕΤΕ???

ΥΓ.Μουχααχαχαχαχ
Μου το ειπε ενας φίλος που εκανε εγγραφή και σχεδιάζει να παρει και κηνιτο απο τα χρήματα που θα πάρει (εχω και βλάκες φιλους ναι).

Θεικο..
Οχι απλα σου δίνουν μια μετοχη με την εγγραφή.. οχι απλα σου δινουν 1 μετοχη αν γραψεις καποιον
.. αλλα σου δινουν ΚΑΘΕ μερα μια μετοχή (αξιας 40$) με το που κάνεις LOGIN!!!

Αρα.. 
Σε 10 μερες.. οι 10 εκ χρηστες..
Θα εχουν.. απο 12 μετοχες (1 που κάναν εγγραφή.. 1 που προσκάλεσαν και 10 απο της μερες).
= 480$ ο καθενας.

αρα.. σύνολο 4.800.000.000!!!!

Κυρα σουλααααααα
Πατα το PRINT!
printing_money.jpg

Ε μα επιτέλους λίγη κοινή λογική..

Επίσης να πω οτι το facebook όταν μπήκε στο χρηματιστήριο έκανε εκκίνηση 38$ ανά μετοχή, με σύνολο 108δις ευρώ.

Αυτοί κοστολογούν από μόνοι τους τη μετοχή 31$ γιατί έτσι..  γιατί μπορούν και γεννάνε μετοχές..

Ρε τι γίνεται στον κόσμο ρε.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως ειναι απιστευτο ποσο μεγαλη περαση εχει!! ρεπορταζ σε μεγαλα σαητ, μυνηματα απο διαφορετικους φιλους στο FB κτλ...

Τολμω να πω μεγαλυτερη boost-start απο το το FB... Αφου σκεφτομαι να γραφτω απλα και μονο σαν σαητ δικτυωσης μηπως και ειναι τελικα αυτο που θα ριξει το FB, αν και σιχαινομαι καθε εννοια πυραμιδας...

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω γραφτεί για να δω τι παίζει (γιατί ποτέ δεν ξέρεις), γιατί δεν έχω δώσει χρήματα ούτε πρόκειται να δώσω, και για να μπορώ μετά να λέω "ήμουν και εγώ εκεί, στην καταστροφή". Έστειλα και 10 μηνύματα σε φίλους και πολύ ήταν... πολύ χρόνο έδωσα. Δεν φαντάζομαι πως θα γίνει κάτι.

Ψιλιάζομαι ότι η απάτη μπορεί να γίνει την ώρα της πληρωμής, δηλαδή να δουλεύει όντως το σύστημα αλλά να χρειάζεται το κάθε μέλος να πληροί ασφυκτικές προϋποθέσεις (βλ. να έχεις δώσει τα πραγματικά σου στοιχεία κατά την εγγραφή, πάνω από Χ φίλους, πάνω από 21 ετών, πάνω από 1.90, με μάνα ξανθιά Σουηδέζα και πατέρα εξαφανισμένο στην ομίχλη ένα βράδυ του καλοκαιριού) 

Η μπορεί να ζητήσουν λεφτά από τους "μετόχους" για κάποιο πρόβλημα που προέκυψε ή μια επένδυση.

Πάντως σαν ιδέα γενικά, το "πληρώνω όσους μου φέρνουν κόσμο με μετοχές" είναι καλή, αλλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί επιχειρηματικά όπως προσπαθούν, ή έτσι φαίνεται. Για την ώρα πάντως έχουν βγάλει τα μαλλιοκέφαλά τους από διαφημίσεις.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω γραφτεί για να δω τι παίζει (γιατί ποτέ δεν ξέρεις), γιατί δεν έχω δώσει χρήματα ούτε πρόκειται να δώσω, και για να μπορώ μετά να λέω "ήμουν και εγώ εκεί, στην καταστροφή". Έστειλα και 10 μηνύματα σε φίλους και πολύ ήταν... πολύ χρόνο έδωσα. Δεν φαντάζομαι πως θα γίνει κάτι.

Ψιλιάζομαι ότι η απάτη μπορεί να γίνει την ώρα της πληρωμής, δηλαδή να δουλεύει όντως το σύστημα αλλά να χρειάζεται το κάθε μέλος να πληροί ασφυκτικές προϋποθέσεις (βλ. να έχεις δώσει τα πραγματικά σου στοιχεία κατά την εγγραφή, πάνω από Χ φίλους, πάνω από 21 ετών, πάνω από 1.90, με μάνα ξανθιά Σουηδέζα και πατέρα εξαφανισμένο στην ομίχλη ένα βράδυ του καλοκαιριού) 

Η μπορεί να ζητήσουν λεφτά από τους "μετόχους" για κάποιο πρόβλημα που προέκυψε ή μια επένδυση.

Πάντως σαν ιδέα γενικά, το "πληρώνω όσους μου φέρνουν κόσμο με μετοχές" είναι καλή, αλλά δεν μπορεί να εφαρμοστεί επιχειρηματικά όπως προσπαθούν, ή έτσι φαίνεται. Για την ώρα πάντως έχουν βγάλει τα μαλλιοκέφαλά τους από διαφημίσεις.

Φιλε μου το εχεις μεχρι και στην υπογραφη σου με affiliate..

Ενα αυτο

δευτερο.. η τιμη ειναι εκτιμομενη...

Δλδ.. εχει μια πιτα (το σιτε) και χωρις να ξερει σε ποσα κομματια θα την κοψει κοστολογει το καθε κομματι 40$

Αυτο ειναι μεγα λαθος.. θα πρεπει να πει οτι η πιτα εχει αξια πχ 10.000.000 και επειτα αναλογα τις μετοχες θα τα μοιραζει.

Οποτε αυτο που βλεπω εγω ειναι ειναι οτι θα πει

βαση μετοχών οι 100 μετοχες κοστίζουν πχ 0.10$.. 

Δημοσ.

Αν μπεις μέσα θα δεις ότι έχει χρήστες πραγματικά ενεργούς κλπ. Δηλαδή δείχνει στατιστικά και βγαίνουν άτομα με χιλιάδες φίλους, εγώ έχω 7 φίλους (οι 4 γνωστοί που με έμπασαν) και 4 μετοχές (3 μέρες login Και ένας που μπήκε από το λινκ μου). Δεν έχω ασχοληθεί. 

Κατάλαβα ποιο είναι το θέμα από τις μετοχές εξ αρχής, μη κολλάς. Εξάλλου κατάλαβες πως περιμένω την απάτη από κάπου, απλά εγώ δεν έχω δώσει κάτι, νιώθω καλυμμένος. Είμαι με ψευδώνυμο και ακόμα και στη φωτογραφία μου έχω το χέρι στο πρόσωπο και δεν φαίνεται.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω γραφτεί για να δω τι παίζει (γιατί ποτέ δεν ξέρεις),...

....

Για την ώρα πάντως έχουν βγάλει τα μαλλιοκέφαλά τους από διαφημίσεις.

JohnXarda το «γιατί ποτέ δεν ξέρεις» σημαίνει οτι εχεις δαγκώσει το αγκίστρι χωρίς να χρησιμοποιήσεις βασικά τμήματα του μυαλού σου για κριτική σκέψη. Μην λυπάσαι, είναι πάρα πολύς ο κόσμος που την πάτησε (και θα την πατήσει σαν εσένα).

Σε διαβεβαιώ οτι λεφτά δεν θα πάρεις, παρόλο που αυτοί θα βγάλουν μύρια απο τις διαφημίσεις και απο των πώληση των προσωπικών σας στοιχείων σε διαφημιστικές εταιρείες. Τοσο απλά. 

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ψαχνωντας διαφορα επεσα πανω σε αυτό το θεμα,και πραγματικα δηλαδή ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψευτης και να γελατε,αλλα μαλλον θα τραβατε τα μαλλια σας ολοι εσεις οι καχύποπτοι που ότι καινουριο και εάν δειτε και δεν το κανατε εσεις είναι η παρανομο η δε μας αρεσει!!!!

Κριμα που την επιταγή θα την χαρω μονο εγω γιατι μονο εγω πιστεψα, (γιατι δεν ειχα να χασω κατι,εμπιστευοντας τους) και εκανα ότι ελεγαν!!!παντως ειλικρινα μερικοι από εσας εχετε κανει θραυση στο copy paste που βρηκατε στο ιnternet μονο και μονο για να σχολιασετε!!!

Α, και ενημερωτικα,την Globallshare την πηρε η Livetalkie !!!!

Tα φιλia μου στους καχύποπτους ,

που χανουν ευκαιριες για ένα καλυτερο αυριο!!!

γιατι ειπαμε ότι δεν το καναμε εμεις δεν μας αρεσει!!!

Ti εκανα λοιπον,ένα login κάθε μερα ή οποτε το θυμομουν!!!

μαζεψα 116 μετοχες ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ LOGIN...

θα επιστρεψω με νεοτερα μολις γινει η καταθεση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...