Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι μπορεί να σας φανεί ειρωνικό το ποστ αυτό, αλλά πραγματικά δεν είναι, γράφω πολύ σοβαρά για όλα αυτά εδώ. Έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες κάτι εντελώς ρατσιστικά σχόλια με αισχρές απόψεις σχετικά με την Ελλάδα και τον πληθυσμό της. Σχόλια όπως αυτά: μιλαμε για λαο με σοβαρα προβληματα παιδειας-συμπεριφορας-νοοτροπιας, οποτε λογικο δεν ειναι? Οτι εγραψα τις προαλλες, απαντηση στο αρχικο ερωτημα αλλα και επιβεβαιωνεται (περιτρανα) στο παρον thread.Μετα την κριση, θυμηθηκε ο νεοελληνας την Γερμανια...Και επειδη, ως γνωστον, ποτε μα ποτε δεν φταιει ο ελληνας για τα λαθη του, καποιος αλλος πρεπει φταιει. Δεν στοχοποιώ φυσικά τον συγκεκριμένο, έκανα quote τα σχόλιά του ως παραδείγματα. Και αναρωτιέμαι, αφού έχετε ορισμένοι από σας αυτές τις απόψεις, τότε γιατί δεν φεύγετε; Θα ξαναπώ ότι δεν κάνω πλάκα ή ειρωνεύμαι, πραγματικά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν φεύγετε και παραμένετε εδώ. Φυσικά νομίζω πως πολλοί θα έχουν κάτσει να σκεφτούνε ή να το έχουν κάνει κάποιοι πράξη, να πάνε σε μια άλλη χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης και να εγκατασταθούν εκεί. Γιατί λοιπόν εσείς που έχετε αυτές τις συγκεκριμένες απόψεις, δεν αποφασίζετε να φύγετε μιαν ώρα αρχύτερα επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε την Ελλάδα; Όχι τίποτ'άλλο, να σωθείτε από εμάς τους νεάντερταλ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά γιατί γράφετε και σε ελληνικά φόρουμ και όχι σε κάποιο ξένο. Όντως θα ήθελα μιαν απάντηση. Αφού λοιπόν έχετε σιχαθεί και τη χώρα αλλά και το λαό της, γιατί δεν ξεμπερδεύετε από αυτά μια και καλή; Τι να πω, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχεται αυτός ο ρατσισμός. Το να βάζει ένας-οποισδήποτε ξεχασμένος έναν λαό στο ίδιο σημείο και να κατονομάζει όλους με αυτούς τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θέλει πολύ θράσος. Και αναρωτιέμαι ποιος τελικά έχει το πρόβλημα συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Δηλαδή, σύμφωνα με τα σχόλια όλων αυτών θα πρέπει είτε να έχουν σοβαρό πρόβλημα όταν βγαίνουν έξω στην κοινωνία, είτε να μην βγαίνουν καθόλου και μένουν μες στο σπίτι τους. Είθε το 2015 (αν όχι νωρίτερα) να σας βρει εκεί που ανήκετε, Ελβετία, Νορβηγία, ΗΠΑ (κυρίως στο Μανχάταν γιατί είστε και από τους ακριβούς). Σας λέω, για να ξεμπερδεύετε από μας, όχι τίποτ'άλλο.
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Και αναρωτιέμαι, αφού έχετε ορισμένοι από σας αυτές τις απόψεις, τότε γιατί δεν φεύγετε; Μα οι περισσότεροι με τέτοιες απόψεις ειναι ήδη στο εξωτερικό βρε. 5
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 http://youtu.be/0CupoMAT_pU Αυτά απο εμένα. Απο πείσμα και τρέλα γιατι μας αρέσει θα μείνουμε εδω, οι υπόλοιποι διαβατήριο μπουφαν και πακέτο στην "ανάπτυξη" της Β. Ευρώπης. Τις καληνύχτες μου! 8
alex_000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγώ που ασπάζομαι αυτές τις απόψεις έφυγα. Ο μόνος λόγος που έφυγα είναι γιατί η χώρα δεν αντέχεται, δεν είχα κάποιο βιοποριστικό πρόβλημα. Από τότε που έφυγα ηρέμησα και μόνο στην σκέψη του γυρισμού αφηνιάζω, παρόλο που δεν το γλυτώνω στο μέλλον για οικογενειακούς λόγους. Προτιμώ να κόψω το χέρι μου παρά να πληρώνω φόρους για να πάνε στην τσέπη του κάθε αγράμματου μπουρτζοβλαχου δημαρχοεφοριακουπουργοτελωνιακου. με τους συν-Ελληνες ως ανθρώπους δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχει καλούς , κακούς και άσχημους όπως έχει σε κάθε χώρα, αν και εγώ προσωπικά δεν ταιριάζω καθόλου με την γενικότερη ελληνική κουλτούρα, πάντα ένιωθα ξένος στην χώρα. 17
Gtr34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγω ειχα γραψει χειροτερα γιατι δεν με εβαλες στο spoiler ; Αδικια! 2
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Εγώ που ασπάζομαι αυτές τις απόψεις έφυγα. Ο μόνος λόγος που έφυγα είναι γιατί η χώρα δεν αντέχεται, δεν είχα κάποιο βιοποριστικό πρόβλημα. Μάγκας και σε παραδέχομαι γιατι δε κρυβεσαι πίσω απ το δάχτυλό σου. Διαφωνώ να ξέρεις με τέτοιες απόψεις αλλά τουλάχιστον με σένα γινεται και κουβέντα Εγω π.χ. θεωρω οτι οι άλλοι ειναι χειρότεροι απο εμας και κρυβονται πίσω απο ένα "πολιτισμένο" περιβάλλον. Αναφέρομαι σε χωρες που έχω ζησει όπως Γαλλία, Ολλανδία και για τη Σουηδία απο μαρτυρίες συναδέλφων Σουηδών. 1
rikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι μπορεί να σας φανεί ειρωνικό το ποστ αυτό, αλλά πραγματικά δεν είναι, γράφω πολύ σοβαρά για όλα αυτά εδώ. Έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες κάτι εντελώς ρατσιστικά σχόλια με αισχρές απόψεις σχετικά με την Ελλάδα και τον πληθυσμό της. Σχόλια όπως αυτά: Δεν στοχοποιώ φυσικά τον συγκεκριμένο, έκανα quote τα σχόλιά του ως παραδείγματα. Και αναρωτιέμαι, αφού έχετε ορισμένοι από σας αυτές τις απόψεις, τότε γιατί δεν φεύγετε; Θα ξαναπώ ότι δεν κάνω πλάκα ή ειρωνεύμαι, πραγματικά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν φεύγετε και παραμένετε εδώ. Φυσικά νομίζω πως πολλοί θα έχουν κάτσει να σκεφτούνε ή να το έχουν κάνει κάποιοι πράξη, να πάνε σε μια άλλη χώρα λόγω της οικονομικής κρίσης και να εγκατασταθούν εκεί. Γιατί λοιπόν εσείς που έχετε αυτές τις συγκεκριμένες απόψεις, δεν αποφασίζετε να φύγετε μιαν ώρα αρχύτερα επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε την Ελλάδα; Όχι τίποτ'άλλο, να σωθείτε από εμάς τους νεάντερταλ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά γιατί γράφετε και σε ελληνικά φόρουμ και όχι σε κάποιο ξένο. Όντως θα ήθελα μιαν απάντηση. Αφού λοιπόν έχετε σιχαθεί και τη χώρα αλλά και το λαό της, γιατί δεν ξεμπερδεύετε από αυτά μια και καλή; Τι να πω, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω από πού προέρχεται αυτός ο ρατσισμός. Το να βάζει ένας-οποισδήποτε ξεχασμένος έναν λαό στο ίδιο σημείο και να κατονομάζει όλους με αυτούς τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θέλει πολύ θράσος. Και αναρωτιέμαι ποιος τελικά έχει το πρόβλημα συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Δηλαδή, σύμφωνα με τα σχόλια όλων αυτών θα πρέπει είτε να έχουν σοβαρό πρόβλημα όταν βγαίνουν έξω στην κοινωνία, είτε να μην βγαίνουν καθόλου και μένουν μες στο σπίτι τους. Είθε το 2015 (αν όχι νωρίτερα) να σας βρει εκεί που ανήκετε, Ελβετία, Νορβηγία, ΗΠΑ (κυρίως στο Μανχάταν γιατί είστε και από τους ακριβούς). Σας λέω, για να ξεμπερδεύετε από μας, όχι τίποτ'άλλο. H αυτοκριτικη δεν ειναι ρατσισμος. Απλα ειμαστε σκατοφαρα. Εσυ δηλαδη τα βλεπεις ολα ροδινα? Εισαι περηφανος για τον λαο που ανηκεις? 4
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Που σαι ρε μλκ όταν σε ζητάει ο λαός σου???? :P (Και διαφωνω σε ότι έγραψες αλλά στα @@ μας. )
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άντε πάλι με το ρατσισμό... Στο θέμα τώρα το πόσο αντέχεται η χώρα, δεν αντέχεται αν είχα αξιοποιήσει καλύτερα κάποιες ευκαιρίες που είχα στο παρελθόν, τώρα θα ήμουν ήδη έξω. Δυστυχώς πλέον πέρασαν τα χρόνια και βαρέθηκα να ασχολούμαι με το θέμα. Απλά αγνοώ τους πάντες κ τα πάντα και είμαι απαθής, για να μπορέσω να τη παλέψω. Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω πως σε κάποιους ακόμη κ σήμερα τους φαντάζει ο τρόπος ζωή του νεοέλληνα ιδανικός. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά κ πλάτες. Έτσι ναι. 4
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πάντως εγω το βλέπω και από τον ξάδελφό μου. Εφυγε στα 18 απο Ελλάδα και πλεον δε θέλει να ακουει για αυτη. Βέβαια αυτός παραδέχεται και τα σκ@τ@ των άλλων και απλά έχει επιλέξει να ζει στο Λονδίνο επειδη εκεί έχει πλέον τις παρέες του, τη γυναίκα του, στην Ελλάδα δεν ειχε ποτέ φίλους ως κλειστός τυπος. Γενικά κύλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπάκι Τέλος δεν χρειάζεται να ειμαστε απόλυτοι. Δεν διαφέρουμε σε τιποτε στο θέμα λαμογιάς από τους υπόλοιπους. Η ιστορία απέδειξε πως ΟΛΟΙ σε χαοτική κατάσταση οπως αυτη που ζουμε τωρα έδειξαν πολυ χειρότερο προσωπο απ το δικό μας. 2
pavlinara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εγώ που ασπάζομαι αυτές τις απόψεις έφυγα. Ο μόνος λόγος που έφυγα είναι γιατί η χώρα δεν αντέχεται, δεν είχα κάποιο βιοποριστικό πρόβλημα. Από τότε που έφυγα ηρέμησα και μόνο στην σκέψη του γυρισμού αφηνιάζω, παρόλο που δεν το γλυτώνω στο μέλλον για οικογενειακούς λόγους. από τότε που έφυγες έξω δεν ξεπέρασες το ελληνικό σύνδρομο της προσκόλλησης στην οικογένεια;
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τέλος δεν χρειάζεται να ειμαστε απόλυτοι. Δεν διαφέρουμε σε τιποτε στο θέμα λαμογιάς από τους υπόλοιπους. Η ιστορία απέδειξε πως ΟΛΟΙ σε χαοτική κατάσταση οπως αυτη που ζουμε τωρα έδειξαν πολυ χειρότερο προσωπο απ το δικό μας. Μόνο ένα θα σου πω μεγάλε. Συζητάω πολύ συχνά με Ρώσους για την διαφθορά στην Ελλάδα / Ρωσία και ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΙ Ρ Ω Σ Ο Ι Ο Ι Ρ Ω Σ Ο Ι το πολιτισμικό μας επίπεδο είναι ισάξιο με το πολιτισμικό επίπεδο όλων των ανεπτυγμένων χωρών στο λέω εκ πείρας. Σε επίπεδα ιδιωτικής / κρατικής διαφθοράς και λαμογιάς είμαστε πραγματικά υποανάπτυκτη τριτοκοσμική ζωώδη αγέλη. από τότε που έφυγες έξω δεν ξεπέρασες το ελληνικό σύνδρομο της προσκόλλησης στην οικογένεια; (1) η "προσκόλληση" μας στην οικογένεια είναι από αυτά που έχουμε να διδάξουμε στου ξένους που δεν μιλάνε στο παιδί τους μετα τα 18 και πάνε στο γηροκομείο από τα 65 (2) η οικογένεια που αναφέρομαι είναι η γυναίκα μου που είναι πίσω στην Ελλάδα οπότε είμαι πολύ πιο liberal από ότι νομίζεις. Αν δεν ήμουν παντρεμένος θα είχα αλλάξει ήπειρο και δεν θα γυρνούσα ούτε για διακοπές πίσω. 4
michael92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλά οι Ρώσοι το έχουν τερματίσει. Οι πιο ακριβοί Ολυμπιακοί αγώνες και είχαν κίτρινο νερό στο Ολυμπιακό χωριό. Δεν πα να γελάνε όσο χάλια και να είμαστε και παρότι φαγώθηκαν λεφτά οι Ολυμπιακοί μας αγώνες ήταν αξιοπρεπέστατοι και πολύ καλύτεροι από τους δικούς τους 1
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μόνο ένα θα σου πω μεγάλε. Συζητάω πολύ συχνά με Ρώσους για την διαφθορά στην Ελλάδα / Ρωσία και ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΙ Ρ Ω Σ Ο Ι χαχαχαχαχα...Εισαι σε πολυεθνική ε? Που να δεις τι λένε οι Μεξικανοι. Προσφατα μιλαγα με έναν που ειχε έρθει για ένα πολιτιστικο συνέδριο και μου λεγε πως όσοι Μεξικανοι γνωριζουν που ειμαστε (οι περισσότεροι πιστευουν οτι ζουμε με χλαμιδες ένα πράγμα) θεωρουν εμάς και τους Ιταλους ως τους χειρότερους
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ναι έχουμε inside joke με τον CEO που είχε πει μια μέρα "The company is a fucking Zoo". Πιο πολυεθνική πεθαίνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα