militarist Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ο κυριότερος λόγος που δεν κάνω παρέα με έλληνες ( εκτός απο 2 -3 άτομα) ειναι αυτός. Θα κατσουμε για καφεδάκι και αντί να πούμε τα νέα μας μου αρχίζουν "πωωωω εδώ δεν ξέρουν να ζουν στην Ελλάδα θα ήταν έτσι , πωωω η ελλαδαρΑ η ομορφότερη χώρα του σύμπαντος " ή το αντίθετο θα βρίζουν όλους τους έλληνες και θα παραπονιούνται για το παραμικρό . Και θέλω τόσο πολύ να τους φωνάξω ότι ΞΕΚΟΛΑ δεν βρισκόμαστε ποια στην Ελλάδα , η καθημερινότητα δεν αφορά τι γίνετε εκεί. Και αντί να χαρείς λίγο τα πράγματα που σου προσφέρονται εδώ κάθεσαι και μιζεριαζεις... Μακριά και αγαπημένοι ... Γενικά μου την έσπαγε η νοοτροπία κάποιων ελλήνων οταν εμένα Ελλάδα αλλά δεν τους βάζω όλους μαζί .., 2
DrLo Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και αντί να χαρείς λίγο τα πράγματα που σου προσφέρονται εδώ [aka Σλοβάκες] κάθεσαι και μιζεριαζεις... fixed
militarist Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 fixed Πολύ σωστά ... Αυτός ήταν και ο λόγος που μετανάστευσα ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα