Tablet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Πιο βερνίκι γυαλιστικό προτείνεται για μωσαϊκό και για μάρμαρα;; Φώναξα έναν και μου έτριψε τα μωσαϊκά αλλά δεν γυαλίσαν όπως πίστευα και ήθελα. Καθάρισαν βέβαια αλλά δεν είναι και το γυαλισμένο που ήθελα. Υπάρχει κατι σε βερνίκι που γυαλίζει;; 1
bill999r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον αναφέρεσαι σε κρυσταλλοποιηση. Και αυτη απο επαγγελματία γίνεται αλλα νομίζω οτι η τιμη είναι ψιλοτσουχτερη
Tablet Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 με δυο μηχανες και εβαλες ενα υγρο και καλα δε ξερω τι..
tarantules Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δείτε ένα ωραίο πάτωμα απομίμηση ξύλου πάνω σε τσιμένο εδώ!
Sartiv Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Kαλησπερα σας και καλη χρονια να εχουμε! Αυτο τον καιρο και εμενα με απασχολει το γυαλισμα του μωσαικου.. Εχω ενα παλιο σπιτι και επειδη τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν σκεφτομαι να γυαλισω το μωσαικο, η να του κανω αδιαβροχοποιηση... Το προβλημα ειναι οτι σε ενα σημειο στη κουζινα υπαρχει μια διχρωμια.. μαλλον υπαρχει καποιος σωληνας απο κατω.... Σας παραθετω μια φωτογραφια αν καποιος γνωριζει η εχει καποια ιδεα και μπορουσε να με βοηθησει...... Αν τολμησω να το γυαλισω λετε να φτιαξει με το τριψιμο....?? Ευχαριστω για το χρονο σας!! gogo259, Επειδη εχω και εγω ενα παρομοιο σπιτι οπου εκανε επεκταση μεσα στη κουζινα ο μαρακιτης μου παππους σου συνιστω ενα πραμα με βαση τις εμπειριες μου: .... Να μαζεψεις ολες τις οικονομιες, να αγορασεις ενα νεο σπιτι και να το κανεις εκπληξη στο αντρακι σου! Στα σοβαρα τωρα, με ενα απλο τριψιμο προφανως και δε θα φυγει. Η πιο βολικη λυση ειναι να τοποθετησεις πλακακια του στυλ που ταιριαζει με πολλα και διαφορα επιπλα. Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Για οτιδηποτε αλλο, μην διστασεις να ρωτησεις!
idomeneas7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το κακό με τα μωσαϊκά είναι πως πρέπει να δώσεις κάπου 15 ευρώ το μέτρο για να τα τρίψουν, να τα γυαλίσουν και να κάνουν αδιαβροχοποίηση ενώ σε αυτά τα λεφτά μπορείς να στρώσεις ωραιότατο πλακάκι ή laminate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις