Porg Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αυτοί που φέρνουν τα τσιγάρα κάνουν δώρο και κανένα κιβώτιο με μικρά νερά
παπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 τωρα αν ειναι με ή χωρις τιμολογιο το κερδος ειναι 1 πακετο ανα κουτα(10πακετα)...να εχουν αλλαξει τα πραγματα τοσο οσο λεει το παρακατω ποστ χλωμο... http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2010/09/blog-post_2830.html Ενα βραβειο στο κυριο που δεν κολλαει ενσημα στους υπαλληλους του.
angmar Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ω ρε την καημένη, της έβαλαν ταμειακή, πως θα φοροδιαφεύγει τώρα;
Luxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το ιδιο και με την βενζινη ετσι; Δλδ του λεω βαλε 100 ευρω και δε μου κοβει αποδειξη, οποτε εχει τεραστιο κερδος.. Και οι περισσοτεροι δε δινουν αποδειξεις, εαν δε το ζητησουμε. Μη μιλησω για τα νυχτερινα κεντρα και κλαμπακια, που δεν εχω παρει ποτε μου αποδειξη. Απλα αισχος.. Οχι απλα χρεωνουν το ποσο 10 ευρω, ενω κανονικα δεν αξιζει ουτε 3, δε δινουν και αποδειξη, οποτε παιρνουν και το φπα και δε φορολογειται το ποσο απο το κρατος.
παπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Απλουστατα, η συναλλαγη χωρις παραστατικο δημιουργει μαυρο χρημα.
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το ιδιο και με την βενζινη ετσι; Δλδ του λεω βαλε 100 ευρω και δε μου κοβει αποδειξη, οποτε εχει τεραστιο κερδος.. Και οι περισσοτεροι δε δινουν αποδειξεις, εαν δε το ζητησουμε. Αυτό κατάλαβες εσύ? Στο post #9 έγραψα αναλυτικά και με παραδείγματα τι κέρδος έχει κάποιος όταν δεν κόβει απόδειξη. Ειδικά στη βενζίνη που το καθαρό κέρδος είναι κάπου 0,02€/λίτρο, το κέρδος του βενζινά αν δεν κόψει απόδειξη είναι όχι τεράστιο αλλά αμελητέο. Εκτός βέβαια αν η βενζίνη που πουλάνε είναι λαθραία. Μη μιλησω για τα νυχτερινα κεντρα και κλαμπακια, που δεν εχω παρει ποτε μου αποδειξη. Απλα αισχος.. Οχι απλα χρεωνουν το ποσο 10 ευρω, ενω κανονικα δεν αξιζει ουτε 3, δε δινουν και αποδειξη, οποτε παιρνουν και το φπα και δε φορολογειται το ποσο απο το κρατος. Σε αυτές τις περιπτώσεις ναι, έχουν τεράστιο κέρδος.
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Το ιδιο και με την βενζινη ετσι; Δλδ του λεω βαλε 100 ευρω και δε μου κοβει αποδειξη, οποτε εχει τεραστιο κερδος.. Και οι περισσοτεροι δε δινουν αποδειξεις, εαν δε το ζητησουμε. Μη μιλησω για τα νυχτερινα κεντρα και κλαμπακια, που δεν εχω παρει ποτε μου αποδειξη. Απλα αισχος.. Οχι απλα χρεωνουν το ποσο 10 ευρω, ενω κανονικα δεν αξιζει ουτε 3, δε δινουν και αποδειξη, οποτε παιρνουν και το φπα και δε φορολογειται το ποσο απο το κρατος. τα καυσιμα οπως τα ποτα και τα τσιγαρα ανηκουν σε αλλο καθεστως και ειναι ηδη φορολογημενα απο πριν. 1
Luxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Στα βενζιναδικα, οταν η αποδειξη δεν εχει σφραγιδα ειναι νομιμη;
madsc Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Luxx στα καύσιμα ο ΦΠΑ είναι προ-πληρωμένος, Κόψει δεν κόψει το βενζινάδικο σε σένα τον έχει πληρώσει με την αγορά. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πρότινος. Τώρα έτσι όπως τα αλλάζουν... Σε γενικές γραμμές, νόμιμη θεωρείται όποια απόδειξη φέρει φορολογική σήμανση, διάτρητη ή με κωδικό φορολογικού μηχανισμού/ταμειακής. Χωρίς σφραγίδα δεν σημαίνει πως δεν είναι νόμιμη, απλά μπορεί να μην σου χρησιμεύσει σε αυτό που τη θες. Η σφραγίδα στην απόδειξη είχε χρήση κάποια στιγμή π.χ. που ήθελες να περάσεις τα καύσιμα σαν έξοδο σε εταιρεία. Πλέον τα περισσότερα από αυτά τα έχουν κόψει. Περισσότερα θα ξέρει λογιστής. Για τα τσιγάρα πλέον μπαίνουν μέσα κανονικά και με τον νόμο. Τρώνε ποσοστιαίο "πρόστιμο" στο τέλος του έτους -επειδή πουλάνε επιβλαβή προϊόντα και καλά- που υπερβαίνει το όποιο χαζοποσοστό κέρδους 1-3% είχαν κατά καιρούς. Καλή ώρα σαν το νταβαντζιλίκι που βάλαν στους ελεύθερους επαγγελματίες. Τα ποτά είναι μεν όπως είπε ο Ntinaras αλλά στην αλυσίδα εισαγωγή=> χοντρική=> λιανική. Σε clubs/bars υπάρχει μια χαρά η δυνατότητα να πληρώνονται μαύρα από πελάτες και να πληρώνουν μαύρα σε υπαλλήλους, υπηρεσίες. /sc
Blacktan Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Στα βενζινάδικα πλέον οι αντλίες ειναι συνδεδεμένες με μηχανάκια και η απόδειξη κόβεται αυτόματα , ζητήσει δεν ζητήσει ο πελάτης ... Ο βενζινάδικο δηλαδή αποδίδει κανονικά το ΦΠΑ στο κράτος για τα πωληθεντα λίτρα ... Εκτός και αν πρόκειται για παράνομη βενζίνη η νοθευμένη ... Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Παλαιοτερα ομως τι γινοταν; Παλιά δεν υπήρχε υποχρέωση έκδοσης φορολογικού στοιχείου (απόδειξης) από τα βενζινάδικα. Εάν ζητούσες, σου έκοβαν τιμολόγιο - για να το περάσεις στα έξοδά σου.
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το κέρδος στις καρτες paysafe και κινητής είναι 2% για αυτους που ρώτησαν. Σε μερικές κάρτες είναι ακομα μικρότερο. Στα τσιγάρα το κέρδος ανα πακέτο είναι απο 6 έως είκοσι λεπτά... Βγάλτε ακρη για τα περίπτερα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 από τα 500ml νερά πόσο είναι?
GeorgeHellas Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πολύ αν το πουλάνε 50 λεπτά είναι περίπου 35-40 λεπτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα