skoros Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το νομοσχέδιο για τους ελληνικούς αιγιαλούς που προωθείται από την κυβέρνηση θα είναι (αν ψηφιστεί) μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Περισσότερες πληροφορίες εδώ Σχολιάζουμε εδώ: http://www.opengov.gr/minfin/?p=4692 Υπογράφουμε εδώ: http://www.change.org/petitions/greek-goverment-stop-proposed-legislation-for-the-greek-shoreline https://secure.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgo_Oikonomikon_G_Stoyrnara_Ypografoyme_Ohi_sto_xepoylima_ton_Ellinikon_paralion/?dtFwAfb&pv=12 5
Geosim79 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ''προχωράμε μπροστά την Ελλάδα της ανάπτυξης......'' Προφανώς κάποιοι (αν)εγκέφαλοι ελπίζουν να γίνουμε Miami.....προτείνω και εγώ με την σειρά μου στην πεδιάδα του Αχελώου να ρίξουμε τόνους άμμου να την κάνουμε Σαχάρα και να στήσουμε καζίνο στα πρότυπα του Las Vegas.... Πόση παράνοια θα αντέξουμε ακόμα; 1
michael92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Λες και δεν υπάρχουν ήδη ιδιωτικές παραλίες. Μου φαίνεται ο κόσμος το ανακάλυψε μερικές δεκαετίες καθυστερημένα.
Zein Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Απο το μπλογκ της φραν "Διαβάζω οτι το νομοσχέδιο προβλέπει την ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού. Λοιπον, ξερετε γιατι εχω πάψει να σχολιάζω τα πολιτικα τελείως? γιατι το έργο αυτο εγω το ζω τα τελευταια 3 χρονια που βρίσκομαι στην Ασία. Εδω λοιπον βλέπω συνεχως μπροστα μου το μέλλον της Ελλαδας. Οτι και να πιστεύει κανεις για τον καπιταλισμό - εκτος και αν εισαι ο Τάκης Μίχας που θαυμαζε τα ημερομίςθια της Καμποτζης και εγκωμιαζε το άνοιγμα της Μυανμαρ - εδω στην Ασία θα δεις το πραγματικό του πρόσωπο. Αςχημο, βρώμικο και χυδαίο. Στις Φιλιππινες η γη δεν ανήκει στον λαό, δεν ανήκει καν στην κυβερνηση, ανήκει μονο σε πολυεθνικές και πολιτικους και δεν υπαρχει οχι παραλία να πας εκτος των μεγαθηριων resorts αλλα και τωρα που χτύπησε ο τυφώνας η κυβερνηςη δνε εχει που να βάλει τους εκτοπισμενους γιατι δεν εχει λεφτα να αγοράσει γη ( ναι, τη γη της πατρίδας τους). Η Καμποτζη ακολουθει τα βήματα της και ηδη εχει ξεπούλησει το φυσικό της περιβάλλον. Στην Μπανγκοκ τα real estates και οι αλυσίδες πολυεθνικών εχουν καταπιεί τα παντα. Στο Λαος με δανεια απο την Παγκόσμια τραπεζα ξεραίνουν τον Μεκονγκ και τον κάνουν "αξιοποιήσιμη" γη καταδικάζοντας όσους ζουν απο το ψάρεμα σε θάνατο. Τι αλλο να πει κανεις λοιπον?? η παγκόσμια εμπειρία μας δείχνει το μέλλον, μας δείχνει που οδηγούν τα δανεια και πως θα ειναι η ελλαδα σε λιγα χρονια. Και οσοι φοβούνται οτι η αριστερα ( με τη γενικη κ οχι την κομματικη έννοια) θα κανει την Ελλάδα Βορεια Κορέα, ας κοιμούνται ήσυχοι. Βορεια Κορεα δεν θα γίνουμε, αλλα το υβρίδιο Καμποτζης με Φιλιππινες δεν θα το γλύτωσουμε...ααα μονο που εμείς θα πληρωνομαςτε τα ψίχουλα σε ευρω..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα