JohnXarxas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κάποια συζήτηση για τους χρήστες του opera όπως υπάρχει για τους χρήστες firefox ή windows 8, και αποφάσισα να ανοίξω μία. Ξεκινάω με την πρώτη ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω το speed dial με κάποιο λογαριασμό ή κάτι τέτοιο και να αποθηκευτούν ώστε αν βάλω opera σε κάποιον άλλο υπολογιστή να τα'χω όλα έτοιμα ή να μη χαθούν αν χρειαστεί να κάνω ένα φορματ;; 3
bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί ή όχι, αλλα η επιλογή ειναι στο Opera->More Tools->Syncronize... (σε Opera 21 τουλαχιστον) edit: btw Έχει παρατηρίσει κανεις κάτι περίεργα memory leaks σε youtube; Κάποιες φορές κλείνω το tab, και δεν σταματάει να παιζει το video, και πάει 95% ram και σερνεται το σύμπαν μέχρι να κλεισω το οπερα...
tsakonass Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ^ Ναι αυτο με το youtube το κανει και σ' εμένα, χωρίς να φορτώνει τη ram και το σύρσιμο.Χρησιμοποιώ opera 6 μήνες και έχει συμβεί 3 φορές.Συνήθως αυτά συμβαίνουν όταν απενεργοποιείς το pagefile.
JohnXarxas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ο Opera με κέρδισε πριν από μήνα επειδή κολλούσε ο firefox και έχει εξαιρετικό speed dial και ενσωματωμένο autocorrect. Γενικά τις τελευταίες μέρες όταν πάω από την καρτέλα του youtube σε κάποια άλλη (και αντιστρόφως) μένει για πολύ λίγο το μαύρο πλαίσιο από το βίντεο στο youtube και μετά μου δείχνει την σελίδα κανονικά.
JohnXarxas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δοκιμασε να κλεισεις το hardware acceleration . Θέλω μετάφραση σε αυτό που μόλις μου είπες.
Gtr34 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πήγαινε ρυθμίσεις, στο τέλος> εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων και στο Σύστημα κλείνεις την επιτάχυνση υλικού 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για να αποκτήσουμε δικαιώματα super user και για να εμφανίσουμε τις κρυφές ρυθμίσεις στον opera κάνουμε τα παρακάτω α) Πατάμε κουμπί Opera επιλέγουμε ρυθμίσεις . β) Στην καρτέλα που εμφανίζεται κάνουμε κλικ στο κενό για να φύγει το ποντίκι από το Ρυθμίσεις αναζήτησης . γ)Στην συνέχεια πατάμε : πάνω ,πάνω ,κάτω,κάτω αριστερά ,δεξιά,αριστερά,δεξιά, b,a . δ)Αν έγινε σωστά θα εμφανιστεί η παρακάτω καρτέλα, επιλέγουμε να συνεχίσουμε . Οι νέες ρυθμίσεις ειναι Πλάτος μικρογραφιών για την Ταχεία κλήση Απόκρυψη του πλαισίου αναζήτησης στην Ταχεία κλήση Να εμφανίζονται πάντα οι ρυθμίσεις έμπειρου χρήστη 2
rfc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τον θεωρω μακραν καλυτερο browser σε ταχυτητα και πορους συστηματος....... στο επικειμενο τωρα. Πως μεταφερατε τα bookmarks απο chrome? Εχω βρει 2 λυσεις μεχρι τωρα. 1) κατεβασμα του 12.17 version και περασμα απο το bookmark manager και μετα bookmark importer στον 21 (φεξε μου και γλιστρυσε δλδ) 2) Σωσιμο σαν bookmarks.html απο chrome καπου στο δισκο και ανοιγμα μετα με οπερα και προσθηκη ολη τη σελιδα στο speed dial πραγμα που με βολεψε απιστευτα αν και greek patent εσεις? Υποψη.... αυτο με το hardware acceleration θελει disable και απο το flash με δεξι κλικ πανω στο video που βλεπετε>settings Ψηφιζω το θεμα να στικαριστει 1
JohnXarxas Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για να αποκτήσουμε δικαιώματα super user και για να εμφανίσουμε τις κρυφές ρυθμίσεις στον opera κάνουμε τα παρακάτω α) Πατάμε κουμπί Opera επιλέγουμε ρυθμίσεις . β) Στην καρτέλα που εμφανίζεται κάνουμε κλικ στο κενό για να φύγει το ποντίκι από το Ρυθμίσεις αναζήτησης . γ)Στην συνέχεια πατάμε : πάνω ,πάνω ,κάτω,κάτω αριστερά ,δεξιά,αριστερά,δεξιά, b,a . δ)Αν έγινε σωστά θα εμφανιστεί η παρακάτω καρτέλα, επιλέγουμε να συνεχίσουμε . Capture.PNG Οι νέες ρυθμίσεις ειναι Πλάτος μικρογραφιών για την Ταχεία κλήση Απόκρυψη του πλαισίου αναζήτησης στην Ταχεία κλήση Να εμφανίζονται πάντα οι ρυθμίσεις έμπειρου χρήστη rr.PNG 3.PNG Προσπάθησα αλλά μάλλον κάτι έκανα λάθος. Όταν λες κάτω, πρέπει να κατεβαίνω (scroll) και να κλικάρω τέρμα κάτω; Έτσι κι αλλιώς μου φαίνεται πως είναι κάτι περιττό... θέλω να πω, έχει πράγματι αξία να το εφαρμόσεις τη στιγμή που λέει πως δεν είναι σταθερό;
JohnXarxas Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μωρέ δοκίμασα και έτσι, δε πειράζει. Αν μου χρειαστεί ποτέ θα ξαναπροσπαθήσω. Ευχαριστώ.
rfc Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ελα ρε συ ευκολο ειναι, κανε τα βελακια ακριβως οπως σου λεει με αυτη τη σειρα και μετα πατας τα 2 γραμματα που ξεχασες μαλλον
bnvdarklord Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Λοιπόν το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω δεν ειναι αποκλειστικό του youtube. Μερικές φορές το Opera τερματίζει την ram(4gb) και παίζουν και cpu spikes. Στο task manager τα process του δεν καταναλώνουν τα ~3gb που ξαφνικά γέμισαν, αλλα μολις το κλείσω η ram επανέρχεται. Τι μπορει να φταίει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα