Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου χρησιμοποιώ ένα ασύρματο Logitech MK710. Δεν έχω παράπονα από το μηχανισμό του, ανταποκρίνεται καλά, παρεμβολές δεν έχει (σπανιότατα εμφανίζει μια καθυστέρηση στην απόκριση, ξεπερνιέται σε δευτερόλεπτα) διάρκεια μπαταρίας πολύ καλή. Το θέμα είναι ότι από τη χρήση τα πλήκτρα (φωνήεντα α, ε κυρίως και τα συνηθέστερα σύμφωνα, κ, λ, μ, ν και σ/ς) έχουν σβήσει. Αρκετά ακόμη κοντεύουν να σβήσουν. Γενικά, υπάρχει φθορά στην επιφάνειά του όπου χρησιμοποιείται πολύ. Για πολύωρη/εντατική χρήση, κάτι αθόρυβο, ασύρματο κατά προτίμηση και με χαραγμένα τα γράμματα στα πλήκτρα, υπάρχει κάτι; Τυφλό πληκτρολογώ, αλλά εκτός του ότι έχουν σβήσει τα γράμματα, τα πλήκτρα έχουν φαγωθεί κιόλας, το αριθμητικό που δεν το χρησιμοποιώ είναι ματ, το κυρίως πληκτρολόγιο γυαλίζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sirboux Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ενδιαφέρουσα πρόταση, δείχνει στιβαρό. Το βάζω στα υπόψη, ευχαριστώ.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 lol αυτο ακριβως εχω,βολικος φωτισμος,αλλα κανει αρκετο θορυβο και ειναι κυριως για παιχνιδια και ειναι ενσυρματο θα σε μπερδεψουν τα G keys που εχει αριστερα,5 μηνες το χω και ακομα το παθαινω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτό δεν το διευκρίνισα και ξαναδιαβάζοντας τώρα το αρχικό μου μήνυμα δε φαίνεται τι ακριβώς ψάχνω: Εγώ πληκτρολογώ 99% του χρόνου που περνάω στο πληκτρολόγιο. Εντάξει, παίζω και κανένα παιχνίδι, αλλά FPS ελάχιστα (τελευταία επαφή το Borderlands 2), κυρίως tb strategy, rpg που δεν είναι τόσο keyboard intensive. Τέλος πάντων, το WASD που την πατάνε οι gamers σε εμένα έχει σβήσει και τα πλήκτρα "γλιστράνε" κάπως (έχουν πάψει να είναι ματ) επειδή εκεί και γύρω πέφτει το α, το ε και τα δύο σίγμα, μικρό/μεγάλο και τελικό. Το D/Δ κουτσοφαίνεται ακόμη, δεν είναι ιδιαίτερα συχνό γράμμα. Για δουλειά το θέλω κυρίως, κατά το δυνατόν αθόρυβο, αλλά κυρίως να είναι στιβαρό (αν και θυμάμαι εκεί αρχές δεκαετίας του '90 είχε η IBM κάτι πληκτρολόγια-τέρατα, βαριά, αθάνατα, που τα πλήκτρα τους έκαναν ένα ευχάριστο "κλικ" όταν πατιόντουσαν). Κάτι σαν το G105, αλλά χωρίς όλα αυτά τα gaming blings;
dobro Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-6010-gkcm1-trigger-z-mechanical-gaming-keybord-brown-switches-p-PER.811575 & http://www.public.gr/product/perifereiaka/keyboards/asyrmata-pliktrologia/logitech-wireless-illuminated-k800-asyrmato-mayro/prod560373pp/
nitrah Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Κοίτα λίγο και αυτό http://www.e-shop.gr/steelseries-apex-raw-gaming-keyboard-us-p-PER.571070
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις.
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Βασικά όρισε και ένα budget να μη γίνονται γενικά και αόριστα προτάσεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Σωστή παρατήρηση: δε με πειράζει να δώσω και τα 100+ ευρώ που είδα ότι κάνουν ορισμένα. Εργαλείο για τη δουλειά μου θα είναι, εφόσον πρέπει να επενδύσω ένα ποσό, θα το κάνω. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ αυτό, της Logitech. Πολύ ευχάριστη αίσθηση το palm rest, εξαιρετική αντοχή μπαταρίας (1,5 χρόνος με υπερεντατική χρήση) αλλά, όπως είπα, από ματ έγινε γυαλιστερό και τα γράμματα έσβησαν. Γι' αυτό διστάζω να πάω σε άλλο μοντέλο της Logitech (είδα το K800, κάπως "μικρό" μου φαίνεται κάτω από τα πλήκτρα). Θα πρέπει να βρω ένα κατάστημα να τα δω από κοντά πριν αποφασίσω, μάλλον. Αυτό της Coolmaster που προτάθηκε νωρίτερα (Trigger-Z) μου φαίνεται εξαιρετικά στιβαρό (και με μεγάλο palm rest, αν και σκληρό δείχνει, του K710 είναι σαν μαξιλαράκι, πολύ ωραία αίσθηση) αλλά κολλάω στο καλώδιο, κακόμαθα με το wireless. Γενικά, από ό,τι βλέπω, τα "high-end" πληκτρολόγια σε επαγγελματίες παίκτες απευθύνονται περισσότερο
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα σου πρότεινα το g19 της logiech που ειναι φοβερό αλλα εντάξει ειναι πανάκριβο , εγω προσωπικά εχω το g15 3 4 χρόνια και ειναι πολυ στιβαρό και ανθεκτικό και τα πλήκτρα δεν εχουν ξεθωριάσει καθόλου , αμα μπορέσεις να το βρεις απο κανα ebay ή αγγελία εδω αξίζει και δεν θα σε απογοητεύσει
tarantules Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εγώ έχω να σου προτείνω μακράν την ποιο οικονομική λύση... 1. GREEK TRANSPARENT KEYBOARD STICKER2. GREEK NON-TRANSPARENT KEYBOARD STICKER Και κρατάς και το αγαπημένο σου πληκτρολόγιο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα