Calexako Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η αγορά γίνεται για να κοτσαρουν από πίσω το logo beats και να λένε πλέον στο Iphone έχουμε αξεπέραστη ποιότητα ήχου beats. Η streaming υπηρεσία του beats audio έχει πάει απατη από πλευράς πωλήσεων
JohnyFire Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εδω που τα λεμε το ηχειο το 5ς πχ ειναι πολυ δυνατο και ποιοτικο προσοπικα μαρεσει! το θεμα ειναι μην γινει κανενα μπαμ σε θεμα τιμων και καλα επιδη θα εχει ενα b απο πισω και ενα ο μεσα στο κινιτο...
IsolatedParania Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πφφφ, beats please, έχω δει καλύτερα ακουστικά από την Sony, επειδή ήμουν πρώην κατά κάποιο τρόπο κάτοχος beats (δηλαδή δεν ήταν δικά μου, δανικά) μπορώ να πω πως δεν είχα τρελαθεί κιόλας, καλά ήταν πλάκα-πλάκα μα βρήκα καλύτερα ακουστικά και ΠΟΛΎ πιο φθηνά σε ένα γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών (δεν λέμε ονόματα).
NOODLE Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 υπερτιμημενα τα beats για αυτα που κάνουν..Ακουστικα Senngeiser,AKG την πατάνε κάτω την συγκεκριμένη εταιρία.Παντως ειχαν θεμα γενικα οι Apple συσκευες με τον ήχο (δεν έχω ακουσει 5s ακόμα).Για να δουμε αν θα έχουμε καμι ευχάριστη εκπληξη. 1
kargo130 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εδω μεσα εχουμε ενα κακο......οτιδηποτε γινεται το κρινουμε με το ματι του υπεροπτη επαγγελματια που τα γνωριζει ολα και ξεχναμε οτι τουλαχιστον το 95% του αγοραστικου κοινου αγνοει επιδεικτικα τις "λεπτομερειες". Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει το logo Beats πανω σε i συσκευη κατα τη γνωμη μου. Προφανως αγοραζουν την τεχνογνωσια τους στα ηχεια στα ακουστικα και στο steaming service αντι να το αναπτυξουν μονοι τους.....προφανως αγοραζουν "χρονο" οπως και σε καθε εξαγορα.
jimex Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το θέμα δεν είναι για την apple η σχέση τιμής/απόδοσης για τον πελάτη, αλλά η σχέση κόστους/εσόδων για αυτή. Σκ@τ@ ακουστικά με τιμή στο θεό, που πουλάνε όμως. Τι περισσότερο να ζητήσει μια εταιρεία; Το iphone τουλάχιστον έδειξε το δρόμο στο κομμάτι αυτό...
Zimbroghie Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ποσοι απο το αγοραστικο κοινο θα νoιαστουν αν το iphone τους εχει sennheiser ακουστικα και ποσοι αν εχει beats?ποια απο τις 2 μαρκες ξερουν, ηλικιες απο 15-25? γιναμε μηλο-beat κατασταση..αυτα μας εφαγαν.. Είμαι στην κατηγορία αυτής της ηλικίας, αλλά τα sennheiser είναι εντελώς άλλου επιπέδου...Τα beats είναι για μούρη και μόνο...Ποιότητα ήχου μέτρια, ενώ σε σχέση με τα sennheiser εκτός από την ποιότητα ήχου χάνουν και σε κατασκευή, ακόμα και σε σχεδιασμό πλέον!!! Τα momentum, τα hd25 και τα g4me είναι απλά άλλου επιπέδου(σε σύγκριση τιμής και κατασκευής με τα αντίστοιχα beats)
azuli Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 οι 2 αυτες εταιριες πουλανε ακριβως το ιδιο πραγμα,υπερτιμημενα μετρια προιοντα. Οποτε ταιριαστο παντρεμα Η εμπορικη επιτυχια ειναι η απαντηση σου, στην προφανως ανυποστατη κριτικη σου .Αν και δεν ειμαι πολυ της μουσικης για να εχω τετοιου ειδους ακουστικα θεωρω και εγω πως η αγορα δεν εγινε μονο με γνωμονα αυτα αλλα και για την υπηρεσια. Ειναι γεγονος παντως πως εχουν πολυ μεγαλη ανταποκριση στο εξωτερικο βλεπεις πολυ συχνα ατομα στον δρομο και οχι μονο να τα φορανε .Ειναι οντως πολυ ποιοτικα . το το οτι ειναι ποιοτικα το ειπες μονο για να πεις κατι,γιατι αν ειχες γνωσεις θα ηξερες οτι ειναι ακουστικα ποιοτητας 40 ευρω και πωλουνται 300.Εγω ειμαι ηχοληπτης και το λεω απο εμπειρια,αλλα επειδη φυσικα δεν προκειται να με πιστεψεις διαβασε κριτικες αληθινες σε μερικα audio και audiophile sites να δεις κραξιμο που χωνουν.Γιατι δεν μας εξηγησες την "ποιοτητα" που αναφερεις με τι κριτηριο την διαπιστωσες.Αν δηλαδη τα συγκρινες με ακουστικα των 10 ευρω απο πανηγυρι τοτε ναι ειναι ποιοτικα!
coffeex Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δεν έχω ακούσει ήχο ποτέ από τα Beats αλλά γνωστοί youtube reviewers τα θεωρούν αρκετά καλά ακουστικά αλλά υπερτιμημένα υπάρχουν άλλα πολύ καλύτερα ΑΛΛΑ αν όλοι οι superstars πχ του NBA και γενικά όλοι οι αθλητές φοράνε τα Beats τότε έχεις και τζάμπα διαφήμιση. Θα συμφωνήσω με τον Fotis13 που όπως έγραψε ποιο πάνω αυτά τα ακουστικά πουλάνε και γενικά έξω φοριούνται πάρα πολύ. Προσωπικά πιστεύω πως η Apple χτύπησε φλέβα χρυσού με αυτή την κίνηση.
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 το το οτι ειναι ποιοτικα το ειπες μονο για να πεις κατι,γιατι αν ειχες γνωσεις θα ηξερες οτι ειναι ακουστικα ποιοτητας 40 ευρω και πωλουνται 300.Εγω ειμαι ηχοληπτης και το λεω απο εμπειρια,αλλα επειδη φυσικα δεν προκειται να με πιστεψεις διαβασε κριτικες αληθινες σε μερικα audio και audiophile sites να δεις κραξιμο που χωνουν.Γιατι δεν μας εξηγησες την "ποιοτητα" που αναφερεις με τι κριτηριο την διαπιστωσες.Αν δηλαδη τα συγκρινες με ακουστικα των 10 ευρω απο πανηγυρι τοτε ναι ειναι ποιοτικα! Δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν των 10 ευρω δεν παω σε πανηγυρια. Σιγουρα δεν ειμαι ειδικος ,εσυ γνωριζεις καλυτερα οπως επισης ειναι σιγουρο πως υπερβαλεις διοτι πολυ απλα αν ηταν τοση μεγαλη απατη δεν θα πουλαγαν τοσο πολυ για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα .
billxl Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Πρόκειται για fashion-statement ακουστικά με έμφαση στο design και όχι στην ποιότητα αναπαραγωγής. Και οι ψείρες (ακουστικά) της Apple δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο από πιστότητα. AKG, BOSE, Sennheiser FTW. 1
azuli Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 το το οτι ειναι ποιοτικα το ειπες μονο για να πεις κατι,γιατι αν ειχες γνωσεις θα ηξερες οτι ειναι ακουστικα ποιοτητας 40 ευρω και πωλουνται 300.Εγω ειμαι ηχοληπτης και το λεω απο εμπειρια,αλλα επειδη φυσικα δεν προκειται να με πιστεψεις διαβασε κριτικες αληθινες σε μερικα audio και audiophile sites να δεις κραξιμο που χωνουν.Γιατι δεν μας εξηγησες την "ποιοτητα" που αναφερεις με τι κριτηριο την διαπιστωσες.Αν δηλαδη τα συγκρινες με ακουστικα των 10 ευρω απο πανηγυρι τοτε ναι ειναι ποιοτικα! Δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν των 10 ευρω δεν παω σε πανηγυρια.Σιγουρα δεν ειμαι ειδικος ,εσυ γνωριζεις καλυτερα οπως επισης ειναι σιγουρο πως υπερβαλεις διοτι πολυ απλα αν ηταν τοση μεγαλη απατη δεν θα πουλαγαν τοσο πολυ για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα . σου απανταει ο απο πανω μου
Nicko_Veaz Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ποσοι απο το αγοραστικο κοινο θα νoιαστουν αν το iphone τους εχει sennheiser ακουστικα και ποσοι αν εχει beats?ποια απο τις 2 μαρκες ξερουν, ηλικιες απο 15-25? γιναμε μηλο-beat κατασταση..αυτα μας εφαγαν.. εε μα ναι... γιατι να παρεις beats και να μη παρεις sennheiser ή akg ( θα τα εβαζα και πιο πανω απο τα sennheiser ) ή audio technica ... ελεος με τις ποζεριες πια... ελεος!
lawlezz Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ακομα πιο ακριβο το iphone yeah Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα