dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Παρασκευή? Ποιος θα πουλήσει λαμπάδες και μανουάλια αν έρθω? Πάρε άδεια, πες ότι πας για το ετήσιο προσκύνημα του σκηνώματος της Αγίας Θέκλας, βρες μια λύση βρε αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλα θα περασετε τοσα μαγαζια και θα πατε πλαγια; Στην καλλικρατεια προς αγιο παυλο ή βερια που σας ειναι πιο κοντα δεν σας βολευει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνάντηση Insomnia Beach Bar 2015Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015Bar Totem - Νέα Πλάγια Χαλκιδικής Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, Δηλώσεις ενταύθα .... -mary1 (διαθέτει αμάξι)-parsifal-discoboyminimal (μετά μπαλέτου)-yannis27gr (μετά συζύγου και τέκνων)-dimitra_3 (μετά μπρατσάκια)-jethro (διαθέτει αμάξι)Mη ξεχνιόμαστε, θα περιέχει και "έκπληξη'' Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από dimitra_m3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ώρα συνάντησης; Πριν τις 19:00 δε θα μπορέσουμε με mary1 να είμαστε εκεί, λόγω δουλειάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ώρα συνάντησης; Πριν τις 19:00 δε θα μπορέσουμε με mary1 να είμαστε εκεί, λόγω δουλειάς... έλεγα να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και να τη δούμε την ώρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Count me in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Οποιοι εχουν αμαξι κ μπορουν να παρουν κοσμο ας το δηλωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 με αυτοκινητο θα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Έχω χώρο για μέχρι 2 άτομα. Τυχόν ενδιαφερόμενοι, παρακαλώ στέλνετε p.m. σε εμένα ή στην . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 αλεξ, μπορω να ερθω εγω? θα ερθω μεχρι σπιτι σου με το δικο μου, και φορτονομαστε με 1 και παμε αν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 αλεξ, μπορω να ερθω εγω? θα ερθω μεχρι σπιτι σου με το δικο μου, και φορτονομαστε με 1 και παμε αν ειναι. να με μαζέψετε και μένα περικαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ΟΚ, άρα έκλεισαν οι θέσεις στο I.X. μου από discoboyminimal και dimitra_m3. Οι επόμενοι, στον @Jethro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αν σας δω και με μαγιό, τι άλλο στον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 όποιος θέλει να το γευτεί, έρχεται στη συνάντηση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 όποιος θέλει να το γευτεί, έρχεται στη συνάντηση λιωσε κουβερτουρα , και χυσε το απο πανω οταν το βγαλεις απο φουρνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα