Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι δύο καλές είναι. Η μόνη διαφορά που εντοπίζω είναι ότι η UD3 έχει 2 περισσότερα usb 2.0 και λίγο καλύτερη ψύξη. Σε απόδοση είναι ακριβώς το ίδιο. Πάρε τη φθηνότερη.

edit

Με πρόλαβε και ο φίλος σχετικά με την ψύξη των VRM.

Δημοσ.

Και οι 2 έχουν ψύξη στα VRM! H UD3P έχει 2 παραπάνω usb(η UD3 έχει και firewire) και 8+2 phases έναντι 4+1 της ds3p.

Επίσης η ds3p έχει 4πινο βύσμα για την τροφοδοσία του cpu,ενώ η UD3P έχει 8πινο.

Και οι 2 καλές είναι αλλά εννοείτε πως η ud3p είναι καλύτερη!

• Like 1
Δημοσ.

Και οι 2 έχουν ψύξη στα VRM! H UD3P έχει 2 παραπάνω usb(η UD3 έχει και firewire) και 8+2 phases έναντι 4+1 της ds3p.

Επίσης η ds3p έχει 4πινο βύσμα για την τροφοδοσία του cpu,ενώ η UD3P έχει 8πινο.

Έχεις δίκιο, η διαφορά στην ψύκτρα είναι στο SB. Τώρα το firewire δε νομίζω να κάνει διαφορά, όσο οι power phases.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, η διαφορά στην ψύκτρα είναι στο SB. Τώρα το firewire δε νομίζω να κάνει διαφορά, όσο οι power phases.

Μην το λες...εγώ πήρα την ud3 και όχι την ud3p λόγο firewire!

Ναι είναι καλύτερη! Αν όμως δεν θες να κάνεις oc και θες κάτι ποιο οικονομικό,καλή είναι και η ds3p.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το λες...εγώ πήρα την ud3 και όχι την ud3p λόγο firewire!

Εννοείται, αν το παλικάρι χρειάζεται firewire, απλά πλέον πολλές usb θύρες θέλουν όλοι.

Ναι είναι καλύτερη! Αν όμως δεν θες να κάνεις oc και θες κάτι ποιο οικονομικό,καλή είναι και η ds3p.

+1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...