Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω τα εξής parts  στο pc μοτ

ntel core I7 3770k

gigabyte radeon R9 270x  οι απαιτήσεις της κάρτας αναφαίρουν  μέχρι και κατανάλωση  500 watt

mobo asus P8 Z77 Mpro

σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τροφοδοτικό

Psu (τροφοδοτικό) corsair tx 750 w

αλλά δεν είμαι ειλικρινα σίγουρος αν θα μπορεί  να ανταπεξέλθει στο σύστημα μου  στο 100 % 

μπορώ να έχω μια δεύτερη αποψη γιατι εγώ είμαι αρχάριος σε αυτό τον τομέα.και φοβάμαι μην κάνω λάθος

Δημοσ.

σιγα μην θελει και 500 βατ μονη της φιλε μου.

τα χαρακτηριστικα που γραφουν ειναι για τη συνολικη καταναλωση του συστηματος επειδη μπορει καποιος να εχει κανενα μουφα 450αρι και να παει να τη βαλει πανω.

Αν εχεις ενα ποιοτικο 500αρι και ανω δεν εχεις να φοβασαι κατι.

Δημοσ.

Κοίταξε τι Ampere αναφέρει ο κατασκευαστής και προσπάθησε να προσδιορίσεις τη μέγιστη κατανάλωση της κάρτας γραφικών σου. Ta Watt είναι απλά σαν αναφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

οπως ηπαν και η υπολειπη παραπανω, δεν χρειαζεσε τοσα watt, η καρτα σου λογικα θα σου ''τρωει'' περιπου 300 το περισσοτερο 400 watt, βρες ενα καλο 550-600 και η ζωη ειναι ωραια  B)  (προτινω corsair) (επειδη εχεις και αυτον τω επεξεργαστη παρε και κατι παραπανω σε watt σε περιπτωση που θες να κανεις κανα overclock ;) )

Δημοσ.

οπως ηπαν και η υπολειπη παραπανω, δεν χρειαζεσε τοσα watt, η καρτα σου λογικα θα σου ''τρωει'' περιπου 300 το περισσοτερο 400 watt, βρες ενα καλο 550-600 και η ζωη ειναι ωραια  B)  (προτινω corsair) (επειδη εχεις και αυτον τω επεξεργαστη παρε και κατι παραπανω σε watt σε περιπτωση που θες να κανεις κανα overclock ;) )

:blink:  :wacko:

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα να τρώει 300-400 μόνη της είναι too much...  Ίσως συνολικά όλο το μηχάνημα ναι, αν και πάλι πολλά μου φαίνονται χωρίς OC ή με μία κάρτα.

Δημοσ.

Η κάρτα να τρώει 300-400 μόνη της είναι too much...  Ίσως συνολικά όλο το μηχάνημα ναι, αν και πάλι πολλά μου φαίνονται χωρίς OC ή με μία κάρτα.

το λεω αυτο γιατι π.χ. η asus gtx 770 2gb τρωει μονη της 200-300 watt

ενταξη δεν λεω μερικες, μερικες δεν τρωνε ουτε 150 watt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...