Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα όταν πλησίαζαν εκλογές αναρωτιόμουν για ποιον λόγο μοιράζονται τόσα πολλά ψηφοδέλτια. Τα οποία φυσικά μοιράζονται σωρηδόν, σε πολυκατοικιες κτλ... Με το τσουβάλι.

Η μόνη χρησιμότητα που βρίσκω είναι για καμμια γιαγιά η παππού 100 χρονών ξέρω γω που δεν βλέπει μπροστά της η έχει αλτσχαιμερ και δεν μπορεί να θυμηθεί κτλ. αλλά και πάλι μου φαίνεται ακραίο.

Με λίγα λόγια για ποιον λόγο όλη αυτή η φασαρία? Νομίζω όλοι μπορούν να ψηφίσουν, να βάλουν σταυρούς κτλ. Και πες ότι κάποιος φοβάται πώς δεν θα θυμάται τα ονόματα μπορεί απλά να τα σημειώσει σ ένα χαρτάκι η στο κινητό και να τα τσεκάρει στο παραβάν.

Άσε που άμα έχεις το ψηφοδέλτιο σπίτι σου μέρες και στην τσέπη σου κτλ έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι λερωμενο / μουτζουρομενο κτλ σε σχέση πάντα με το ατόφιο του εκλογικού τμήματος. Ν

Πέραν τούτου δεν ξέρω άμα είμαι η μοναδική εδώ μέσα αλλά μου αρέσει η διαδικασία να έχω όλα τα ψηφοδέλτια στα χέρια μου να τα ξεφυλλίσω ένα ένα κι όλα αυτά μέσα στο παραβάν. :-)

Δημοσ.

Ειναι πολλοι αυτοι που ειναι αναποφασιστοι η δεν γνωριζουν κανεναν απο τους υποψηφιους. Τα ετοιμα ψηφοδελτια ειναι ενας τροπος προωθησης η γνωστοποιησης ενος συγκεκριμενου προσωπου .

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορια:γιατί τόση χαρτουρα δε μπορούμε να το κάνουμε πάτα κουμπί και ψήφισε κατάσταση? Που είναι η οικολογική συνείδηση?

• Like 3
Δημοσ.

προς νηματοθετη:μεσα στο παραβαν αποφασιζεις;αυτα ειναι νεα...........οχι, δεν ειναι στραβος ο γιαλος............

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι πολλοι αυτοι που ειναι αναποφασιστοι η δεν γνωριζουν κανεναν απο τους υποψηφιους. Τα ετοιμα ψηφοδελτια ειναι ενας τροπος προωθησης η γνωστοποιησης ενος συγκεκριμενου προσωπου .

Ένας λόγος είναι αυτός και ένας λόγος είναι για διευκόλυνση εκείνων που εκτελούν την διαδρομή εκλογικό γραφείο υποψηφίου- εκλογικό κέντρο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω προσβλητικό. Έτσι το θεωρώ. Είναι σαν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και σου λένε τύπου "σου φέρνω εγώ το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο γιατί εσύ δεν ξέρεις", κάπως έτσι το νομίζω.

Ερωτησούλα: Το σταυρό πού τον βάζουμε στο ψηφοδέλτιο; Αριστερά, δηλαδή: + Ταδόπουλους Τάδε του Τάδε, ή δεξιά: Ταδόπουλος Τάδε του Τάδε + ??

Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω προσβλητικό. Έτσι το θεωρώ. Είναι σαν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και σου λένε τύπου "σου φέρνω εγώ το ψηφοδέλτιο σταυρωμένο γιατί εσύ δεν ξέρεις", κάπως έτσι το νομίζω.

Ερωτησούλα: Το σταυρό πού τον βάζουμε στο ψηφοδέλτιο; Αριστερά, δηλαδή: + Ταδόπουλους Τάδε του Τάδε, ή δεξιά: Ταδόπουλος Τάδε του Τάδε + ??

what.jpg

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

what.jpg

χαχααχα, οχι μην φανταστεις. απλα παντα ειχα την απορεια, που μπαινει ο σταυρος.

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλη απορια:γιατί τόση χαρτουρα δε μπορούμε να το κάνουμε πάτα κουμπί και ψήφισε κατάσταση? Που είναι η οικολογική συνείδηση?

ευκολη νοθεια

Δημοσ.

Για να είναι σίγουροι ότι δεν θα γίνει λάθος και βγει άκυρο (λάθος θέση-σχήμα σταυρού κλπ)

Δημοσ.

μπορει καποιος να θελει να ψηφισει ενα συγκεκριμενο κομμα αλλα να μην ξερει τι φρουτα ειναι οι υποψηφιοι ή να μην ξερει ποιον θελει να προωθησει το κομμα..

οποτε για να μην υπαρχει διασπορα στις ψηφους , κυκλοφορουν προ-σταυρωμενα ψηφοδελτια.

Θυμαμαι ενα φεγγαρι που ημουν εφορευτικη..νομιζω σε ευρωβουλευτικες..ανοιγουμε ψηφοδελτια και ενος κομματος ηταν ολα σταυρωμενα στον ιδιον υποψηφιο...εεε ηταν καραμπαμ οτι ηταν προ-σταυρωμενα ψηφοδελτια...

Το ελεεινο ειναι που σερνουν παππουδες και γιαγιαδες 100 χρονων (που πλεον αν θελουν δεν ψηφιζουν εδω και καμμια 30ετια) και τους εχουν το φακελακι ετοιμο στην τσεπη....μην χαθει η ψηφος...μη χεσω...

Δημοσ.

Έχει και το βιογραφικό του πάνω στο ψηφοδέλτιο; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον τρόπο που να μπορούσες να γνωρίσεις κάποιον υποψήφιο έτσι.

Δημοσ.

Το ελεεινο ειναι που σερνουν παππουδες και γιαγιαδες 100 χρονων (που πλεον αν θελουν δεν ψηφιζουν εδω και καμμια 30ετια) και τους εχουν το φακελακι ετοιμο στην τσεπη....μην χαθει η ψηφος...μη χεσω...

Καλά ναι, μερικούς τους σέρνουν με καροτσάκια, π...ακόμα και με ράντζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...