Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κάποιος να προτείνει κάτι δοκιμασμένο; 

Δεν έχει βρεθεί η πηγή. Προσπαθούμε να μην έχουμε εκτεθειμένα τρόφιμα και γενικά έχουμε καθαρότατο το σπίτι αλλά υπάρχει πρόβλημα (όχι μεγάλο, αλλά λένε ότι για κάθε μια που βλέπεις υπάρχουν 100 κρυμμένες).

Δημοσ.

Μετακόμισε βόρεια Ευρώπη. Εννιά κοντά χρόνια τώρα, δεν έχω δει ούτε μία, και έχω αλλάξει αρκετά διαμερίσματα και κανά δυο σε οικίες ηλικίας άνω των 150 χρόνων. Κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα, τις πρώτες δυο μέρες δεν βλέπω τίποτα, μετά με μυρίζουν φαίνεται και πλακώνουν και σκοτώνω 3-4 την μέρα.
Δημοσ.

Μετακόμισε βόρεια Ευρώπη. Εννιά κοντά χρόνια τώρα, δεν έχω δει ούτε μία, και έχω αλλάξει αρκετά διαμερίσματα και κανά δυο σε οικίες ηλικίας άνω των 150 χρόνων. Κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα, τις πρώτες δυο μέρες δεν βλέπω τίποτα, μετά με μυρίζουν φαίνεται και πλακώνουν και σκοτώνω 3-4 την μέρα.

Δεν έχει γιατί τις τρώνε οι αρουραίοι :-D

Δεν έχει βρεθεί η πηγή. Προσπαθούμε να μην έχουμε εκτεθειμένα τρόφιμα και γενικά έχουμε καθαρότατο το σπίτι αλλά υπάρχει πρόβλημα (όχι μεγάλο, αλλά λένε ότι για κάθε μια που βλέπεις υπάρχουν 100 κρυμμένες).

χρησιμοποιώ ενα που είναι σα τζελ και η συσκευασία είναι σα συριγγα, δε θυμάμαι μάρκα θα δω το κουτι και θα σου πω.

Δημοσ.

^το maxforce είναι αυτό που λες, που λέει και ο Φυσιγκζ, και ΣΠΕΡΝΕΙ. Έχω χρόνια να δω κατσαρίδα στο σπίτι. Από τα μαγαζιά με γεωργικά-γεωπονικά-φυτοφάρμακα κλπ, δεν το πουλάν στα σουπερ μάρκετ.

Δημοσ.

εχεις πμ με λυσή-φαρμακα

Γράψε το αν θες και στο forum να βοηθηθούν κι οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται.

Δημοσ.

Γράψε το αν θες και στο forum να βοηθηθούν κι οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται.

δε το γραφω στο θεμα γιατι θα αρχίσουν πάλι να λενε για χημικά και μλκς οι γνωστοι κάφροι...

Anyway, θα πας σε γεωπονικά έφοδια να πάρεις FENDONA 6 SC και K-OTHRINE 2,5 WP, τις μικρές συσκευασίες... Θα κοστίσουν και τα δύο γύρω στα 10-11€. Επίσης εναν ψεκαστήρα δανεικό αν βρείς ειδάλλως έναν φθηνό (εχει με 8 € 3 λιτρα και με 9€ τα 5 λιτρα) να σου μείνει προς κάθε χρήση και θα κάνεις αραίωση και εφαρμογή κατα τις οδηγίες. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την εχω βρει μοναχα με K-OTHRINE 2,5 WP... τους εχει γ***ει το κερατο! Και στο χωριο που ειχα ριξει δεν ειδα μεσα στο σπιτι ουτε αραχνη! 

Δημοσ.

Εγω την εχω βρει μοναχα με K-OTHRINE 2,5 WP... τους εχει γ***ει το κερατο! Και στο χωριο που ειχα ριξει δεν ειδα μεσα στο σπιτι ουτε αραχνη! 

Και για εμένα ειναι το καλύτερο και πολύ οικονομικό ωστόσο ανα 2-3 χρόνια ειναι καλό να εφαρμόζεις κάτι άλλο γιατι συνηθιζουν τα βρωμόζωα...

Και το fendona πάντως ειναι επίσης δυναμίτης..

Δημοσ.

το fendona είναι καλό και για μύγες-κουνούπια αν ψεκάσεις ψηλά (τοίχους-γωνιές στα ταβάνια κλπ). Τα οποία κουνούπια έχουν ήδη αρχίσει να σκίζουν κώλους ε.

Δημοσ.

το fendona είναι καλό και για μύγες-κουνούπια αν ψεκάσεις ψηλά (τοίχους-γωνιές στα ταβάνια κλπ). Τα οποία κουνούπια έχουν ήδη αρχίσει να σκίζουν κώλους ε.

ακριβώς... και το k-othrin κάνει για ιπτάμενα..

Οντως σκίζουν απο τώρα αλλα ψεκασα πριν μια εβδομάδα και ήδη βελτιώθηκε η κατασταση..

Δημοσ.

πάντως, αν είναι για κατσαρίδες μόνο, το maxforce είναι 100% αποτελεσματικό και πολύ βολικό στην χρήση. Βάζεις λίγες σταγονίτσες ζελέ στα επίμαχα σημεία και σε 5-10 μέρες ξεμπέρδεψες. Ούτε μυρωδιές, ούτε ψεκάσματα, ούτε κίνδυνος αν έχεις παιδιά ή κατοικίδια κλπ.

Δημοσ.

πάντως, αν είναι για κατσαρίδες μόνο, το maxforce είναι 100% αποτελεσματικό και πολύ βολικό στην χρήση. Βάζεις λίγες σταγονίτσες ζελέ στα επίμαχα σημεία και σε 5-10 μέρες ξεμπέρδεψες. Ούτε μυρωδιές, ούτε ψεκάσματα, ούτε κίνδυνος αν έχεις παιδιά ή κατοικίδια κλπ.

Ουτε με τα άλλα εχεις... (εκτος αν το πιεις, λουστείς κλπ)

Καλο το maxforce αλλα πανακριβο κατ εμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...