Ονειρολογίτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλησπέρα !!! Θα ήθελα να ρωτίσο το εξης. Κάνω ιστοσελίδα html και δεν μπορω να βάλω δικο μου τίτλο. το μόνο που μπένει ειναι η επιφάνεια εργασιας μου. ξερετε πως μπορε να αλλαξει αυτο ?
gon1332 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Καλησπέρα !!! Θα ήθελα να ρωτίσο το εξης. Κάνω ιστοσελίδα html και δεν μπορω να βάλω δικο μου τίτλο. το μόνο που μπένει ειναι η επιφάνεια εργασιας μου. ξερετε πως μπορε να αλλαξει αυτο ? Δε νομίζω πως έγινες κατανοητός. 2
Ονειρολογίτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δε νομίζω πως έγινες κατανοητός. στο λινκ δεν μπορω να βαλω δικο μου τίτλο. δεν ξερω δλδ. ξερετε πως μπορω να το κάνω ??
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 <a href="http://www.διεύθυνση.κάτι"> Εδώ μπαίνει ο «τίτλος»</a> Τίτλο ιστοσελίδας λέμε αυτό που εμφανίζεται στον Browser στα tab δηλαδή το όνομα/περιγραφή της σελίδας. Αυτό που θες είναι να κάνεις ένα κείμενο σύνδεσμο,αυτό κατάλαβα τέλος πάντων.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γύρισα. Όχι δεν θέλω αυτό. Θέλω να αλλάξω το λινκ. Δλδ αυτο εδω http://prntscr.com/3jhxibΟυσιαστηκά να διαλέξω το όνομα της ιστοσελιδας στο λινκ. δλδ να το ονομασω πχ: www.insomniarevolution.gr.html καταλάβατε ?? Ευχαριστώ !!
gon1332 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Γύρισα. Όχι δεν θέλω αυτό. Θέλω να αλλάξω το λινκ. Δλδ αυτο εδω http://prntscr.com/3jhxibΟυσιαστηκά να διαλέξω το όνομα της ιστοσελιδας στο λινκ. δλδ να το ονομασω πχ: www.insomniarevolution.gr.html καταλάβατε ?? Ευχαριστώ !! Αν κατάλαβα καλά θέλεις να φτιάξεις ένα όνομα για την ιστοσελίδα σου; Όταν λες ότι "εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας", τώρα καταλαβαίνω ότι το ανοίγεις από την επιφάνεια εργασίας. Σωστά; Εννοείς το URL. Όχι το link. Πες το ok για να συνεχίσουμε.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ναι. λέμε το είδιο πράμα εντάξει. συγγνωμη που αργώ να απαντήσω αλλα εχω πρόβλημα ίντερνετ.
gon1332 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ναι. λέμε το είδιο πράμα εντάξει. συγγνωμη που αργώ να απαντήσω αλλα εχω πρόβλημα ίντερνετ. Άρα θέλεις να ανεβάσεις τη σελίδα σου στον παγκόσμιο ιστό. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βρεις κάποιον host, ο οποίος θα φιλοξενήσει τη σελίδα σου σε κάποιο server. Επίσης θα χρειαστεί να προσθέσεις και κάποιο domain name. Αυτά τα δύο χρειάζονται κάποια λεφτά. Άντε για το πρώτο υπάρχουν και δωρεάν λύσεις, αλλά για το δεύτερο δεν την γλυτώνεις. Μπορείς να παίξεις και με blogspot, ή wordpress (με το τελευταίο δεν έχω ασχοληθεί...θα σου πουν άλλοι) Σου προτείνω, μιας και ακόμη μαθαίνεις, να πειραματιστείς off-line (απ' το desktop σου). Όταν υπάρξει σοβαρός λόγος και κάποιο τελικό αποτέλεσμα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Να σου πω. Αν είσαι φοιτητής, η σχολή σου πιθανόν να σου δίνει κάποιο χώρο στους server της για να ανεβάσεις μία ιστοσελίδα. Ρώτα την τεχνική υποστήριξη του τμήματός σου. Επίσης, ο ISP σου (αυτός που σου παρέχει internet), υπάρχει μία πιθανότητα να σου προσφέρει κι αυτός έναν ελάχιστο χώρο. Ψαξ' το λίγο. Είναι καλές περιπτώσεις για να δεις τη σελίλδα σου στο internet. Απλά μην περιμένεις το δικό σου όνομα στο URL.
thanos713 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Άρα θέλεις να ανεβάσεις τη σελίδα σου στον παγκόσμιο ιστό. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βρεις κάποιον host, ο οποίος θα φιλοξενήσει τη σελίδα σου σε κάποιο server. Επίσης θα χρειαστεί να προσθέσεις και κάποιο domain name. Αυτά τα δύο χρειάζονται κάποια λεφτά. Άντε για το πρώτο υπάρχουν και δωρεάν λύσεις, αλλά για το δεύτερο δεν την γλυτώνεις. Μπορείς να παίξεις και με blogspot, ή wordpress (με το τελευταίο δεν έχω ασχοληθεί...θα σου πουν άλλοι) Σου προτείνω, μιας και ακόμη μαθαίνεις, να πειραματιστείς off-line (απ' το desktop σου). Όταν υπάρξει σοβαρός λόγος και κάποιο τελικό αποτέλεσμα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου. Να σου πω. Αν είσαι φοιτητής, η σχολή σου πιθανόν να σου δίνει κάποιο χώρο στους server της για να ανεβάσεις μία ιστοσελίδα. Ρώτα την τεχνική υποστήριξη του τμήματός σου. Επίσης, ο ISP σου (αυτός που σου παρέχει internet), υπάρχει μία πιθανότητα να σου προσφέρει κι αυτός έναν ελάχιστο χώρο. Ψαξ' το λίγο. Είναι καλές περιπτώσεις για να δεις τη σελίλδα σου στο internet. Απλά μην περιμένεις το δικό σου όνομα στο URL. Υπάρχει Site: εδώ δωρεάν λύση. Άσχετο, αλλά παίζεις l2; Το λέω για την υπογραφή...
gon1332 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπάρχει Site: εδώ δωρεάν λύση. Άσχετο, αλλά παίζεις l2; Το λέω για την υπογραφή... Χαχα... Elemental. Έπαιζα στο Γυμνάσιο και τώρα σχεδόν σε κάθε εξεταστική Όχι σοβαρά πλέον.
arc Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Υπάρχει Site: εδώ δωρεάν λύση. Αυτό δίνει δωρεαν subdomain, οχι δωρεαν domain. Δηλαδή σου δίνει δωρεαν κάτι του τύπου www.thanos13.eu5.org και οχι thanos13.org Αν ο ts (ο οποίος εξαφανίστηκε) θέλει δικό του domain αξίζει να δώσει 10 ευρω/ετος
thanos713 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Χαχα... Elemental. Έπαιζα στο Γυμνάσιο και τώρα σχεδόν σε κάθε εξεταστική Όχι σοβαρά πλέον. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα, πίστεψέ με. Έχω να παίξω από το δημοτικό l2 και ξαναξεκίνησα τώρα στις πανελλήνιες Γενικά σε κρατάει σε εγρήγορση, ξεχνιέσαι, και είναι πολύ καλό σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό δίνει δωρεαν subdomain, οχι δωρεαν domain. Δηλαδή σου δίνει δωρεαν κάτι του τύπου www.thanos13.eu5.org και οχι thanos13.org Αν ο ts (ο οποίος εξαφανίστηκε) θέλει δικό του domain αξίζει να δώσει 10 ευρω/ετος Ναι, σωστά, απλά θεώρησα ότι δε θα τον πειράξει να έχει subdomain αντί για domain. 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Συγγνώμη αλλά όπως είχα πει είχα πρόβλημα με το ιντερνετ και έτσι άλλαξα ρούτερ. Λοιπόν. Αν το κόλλημα είναι το όνομα δεν με πειράζει. δλδ αντί για www.thanos13.org έχει www.thanos13.eu5.org δεν με πειράζει. αλλά αυτό είναι δωρεάν ?? Φυσικά προτιμώ να είναι δωρεάν αλλά κοιτάξτε δεν έχω πρόβλημα και να δώσω 10 ευρώ απλά επειδή δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς (τους διέγραψα γιατί δεν συμφέρανε) αν υπάρχει επιλογή να μπορείς να πληρώσεις με pay safe. Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε μαζί μου !!
Moderators Kercyn Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τα .tk domains είναι δωρεάν (έχουν κάποιους περιορισμούς), αλλά και πάλι πρέπει να βρεις host. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι hosts σου δίνουν subdomains.
arc Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν το κόλλημα είναι το όνομα δεν με πειράζει. δλδ αντί για www.thanos13.org έχει www.thanos13.eu5.org δεν με πειράζει. αλλά αυτό είναι δωρεάν ?? Φυσικά προτιμώ να είναι δωρεάν αλλά κοιτάξτε δεν έχω πρόβλημα και να δώσω 10 ευρώ απλά επειδή δεν έχω τραπεζικούς λογαριασμούς (τους διέγραψα γιατί δεν συμφέρανε) αν υπάρχει επιλογή να μπορείς να πληρώσεις με pay safe. Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε μαζί μου !! Δεν υπάρχει κολλήμα. Οι δικές σου αναγκες καθορίζουν το τι θα κάνεις. Αν σε ικανοποιεί το subdomain χρησιμοποιήσε το για να γλυτώσεις τα χρήματα και τη φασαρία του domain registration (μικρή αλλά υπάρχει ολίγη γραφειοκρατία). Σχεδόν όλα τα sites που δίνουν δωρεάν hosting, δίνουν subdomain της μορφής τοsubdomainmou.hostingsite.com. To subdomain ειναι δωρεαν Αν θέλεις σίγουρα δικό σου domain (δεν ειναι κακο) μπορείς να νοικιάσεις κάποιο domain από ελληνικά sites που δέχονται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ενδεικτικά tophost.gr papaki,gr dnhost.gr κλπ). Paysafe δεν δέχεται κανενας και (*) η ενοικίαση ειναι τουλάχιστον διετής. Έχοντας το domain μετά κοιτάς για hosting εκτός αν εχεις πολύ λιγες σελίδες, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα μικρα δωρεάν πακέτα που δίνουν τα sites τα οποία νοικιάζεις domain ( π.χ. http://www.papaki.gr/domain-names.htm ) Τα .tk domains είναι δωρεάν (έχουν κάποιους περιορισμούς), αλλά και πάλι πρέπει να βρεις host. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι hosts σου δίνουν subdomains. Τα tk domains όντως εχουν χαζούς περιορισμους και απότομα εκβιαστικά κλεισίματα λογαριασμών. Καλύτερα subdomain παρά domain τκ (*) edit: Είδα οτι tophost και papaki δεχονται πληρωμή με paysafe.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα