TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τι να ψηφισουν, πλακα κανεις? Αφοι και αυτοι θα ηταν...κλινηρεις Απο κει και περα, δεν θεωρω οτι κανείς "μου χρωσταει να με ταισει",no problem/κανενα προβλημα, να εχουμε καλη καρδια! Χμμ, ακομηκαι προβλημα(τα) καρδιας, μπορεις να ισχυριστει καποιος οτι εχει
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Τι να ψηφισουν, πλακα κανεις? Αφοι και αυτοι θα ηταν...κλινηρεις Απο κει και περα, δεν θεωρω οτι κανείς "μου χρωσταει να με ταισει", no problem/κανενα προβλημα, να εχουμε καλη καρδια! Χμμ, ακομη και προβλημα(τα) καρδιας, μπορεις να ισχυριστει καποιος οτι εχει Εγώ έχω όντως σοβαρό πρόβλημα και παίρνω χάπια, αλλά αν με καλούσαν θα ήθελα να πάω έστω για 3-4 ώρες. Τώρα να μην φέρουν φαγητό για όλη την μέρα, απαράδεκτο από μένα. Όταν είχα πάει το 2009 είχαν φέρει κάτι πίτσες. Θυμάμαι φάση που έπαιρναν οι κομματικοί αντιπρόσωποι τις πίτσες κι εγώ δεν έτρωγα, μου φέρνει ένας ένα κουτί του λέω θα λερωθώ τώρα.... μου λέει "ρε φάε να πούμε τζάμπα είναι". αχαχαχα
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Επειδή παραπάνω τέθηκε το θέμα της "δημοκρατίας" (που ως γνωστόν είναι το πολίτευμα εκείνο στο οποίο όλοι είναι ίσοι-με εξαίρεση εκείνους που είναι...πιο ίσοι) να πω ότι στην εκλογική διαδικασία (στα εκλογικά κέντρα) συμμετέχουν οι: Δικαστικοί αντιπρόσωποι (πληρώνονται) Γραμματείς (ομοίως φραγκάκια) Εκπρόσωποι κομμάτων. Κομματόσκυλα ή ιδεολόγοι είναι εκεί γιατί γουστάρουν και έχουν και όφελος (ηθικό οι ιδεολόγοι, πιο χειρο$$$πιαστό οι άλλοι) Και βέβαια οι "εθελοντές" της εφορευτική επιτροπής (με εξαίρεση τους δημοσίους-άλλη μεγάλη συζήτηση) τους οποίος κανείς δεν ρώτησε αν μπορούν, δεν μπορούν, χάνουν μεροκάματο ή την ευκαιρία να δουν την οικογένειά τους (ή και να πάν για καφέ, γιατί όχι). Και πραγματικά δεν δίνουν ούτε ένα μπουκάλι νερό. (Τα σουβλάκια που άκουσα παραπάνω δεν ξέρω από που προκύπτουν. Το πιο πιθανό καμιά τοπική κομματική οργάνωση να τα έστειλε για τους δικούς της και να περίσσεψαν. Πάντως σίγουρα αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα) Λέγατε λοιπόν για δημοκρατία (και εξ' ορισμού) για ισότητα;;; 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 συνήθως για φαγητό/νερό φρόντιζε ο δήμαρχος, αλλά με τα χρέη που έχουν σχεδόν όλοι κόβουν από παντού πλέον...
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Επειδή παραπάνω τέθηκε το θέμα της "δημοκρατίας" (που ως γνωστόν είναι το πολίτευμα εκείνο στο οποίο όλοι είναι ίσοι-με εξαίρεση εκείνους που είναι...πιο ίσοι) να πω ότι στην εκλογική διαδικασία (στα εκλογικά κέντρα) συμμετέχουν οι: Δικαστικοί αντιπρόσωποι (πληρώνονται) Γραμματείς (ομοίως φραγκάκια) Εκπρόσωποι κομμάτων. Κομματόσκυλα ή ιδεολόγοι είναι εκεί γιατί γουστάρουν και έχουν και όφελος (ηθικό οι ιδεολόγοι, πιο χειρο$$$πιαστό οι άλλοι) Και βέβαια οι "εθελοντές" της εφορευτική επιτροπής (με εξαίρεση τους δημοσίους-άλλη μεγάλη συζήτηση) τους οποίος κανείς δεν ρώτησε αν μπορούν, δεν μπορούν, χάνουν μεροκάματο ή την ευκαιρία να δουν την οικογένειά τους (ή και να πάν για καφέ, γιατί όχι). Και πραγματικά δεν δίνουν ούτε ένα μπουκάλι νερό. (Τα σουβλάκια που άκουσα παραπάνω δεν ξέρω από που προκύπτουν. Το πιο πιθανό καμιά τοπική κομματική οργάνωση να τα έστειλε για τους δικούς της και να περίσσεψαν. Πάντως σίγουρα αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα) Λέγατε λοιπόν για δημοκρατία (και εξ' ορισμού) για ισότητα;;; xαρη θα συμφωνήσω απολυτα... Θα έπρεπε να προβλέπεται ημερήσια αποζημίωση τουλάχιστον ίση με το μισθό Κυριακής ανειδίκευτου... Ολα τα υπόλοιπα μου ακούγονται αστεία περι δημοκρατίας ... 2
Pa0ki Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Κάποιος το έγραψε σε προηγούμενο θρεντ που κλειδώθηκε Να βάλουν εφορευτική τους δασκάλους/καθηγητές που κάθονται 2 μέρες(πληρωμένες) 9 1
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Κάποιος το έγραψε σε προηγούμενο θρεντ που κλειδώθηκε Να βάλουν εφορευτική τους δασκάλους/καθηγητές που κάθονται 2 μέρες(πληρωμένες) Σωστός... Να προσέχουν και τα σχολεία γιατι κάθε φορά γκρίνιαζαν για φθορές μετα τις εκλογές... Win Win! 2 1
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 οταν ημουν τελευταια φορα επιτροπη..ειχε φερει ο δημος σαντουιτς και χυμους..τωρα αν εχουν περικοπες...δεν το ξερω..δεν αποκλειεται τελευταια φορα ημουν αναπληρωματικο και πηγα και καθισα φουλ ταιμ..μεχρι αργα...και αν δεν ειχα δουλεια να κανω..καθομουν απεξω απο την αιθουσα και κατευθυνα τον κοσμο στην σωστη αιθουσα που ψηφιζε..γιατι ως γνωστον 9 στους 10 ειναι τοσο ζωα που ουτε την αιθουσα δεν μπορουσαν να βρουν και πηγα και την 2η κυριακη , θυμαμαι και επαιξα μπαλα σαν κανονικο μελος..νταξ ειμαι εξουσιακιας τι να κανουμε...μαρεσε να διαταζω...μπες εσυ..περιμενε εσυ..ο αλλος εκει..εσυ εδω περα απο την πλακα..κολοβαρεμα ηταν...και στην τελικη βοηθησα να τελειωσει η διαδικασια ομαλα..γιατι οπως ειπα..πολλα τα λυτα ζωα εκει εξω...
Ison_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Κάποιος το έγραψε σε προηγούμενο θρεντ που κλειδώθηκε Να βάλουν εφορευτική τους δασκάλους/καθηγητές που κάθονται 2 μέρες(πληρωμένες) Ό,τι πιο σωστό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. 1
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 οταν ημουν τελευταια φορα επιτροπη..ειχε φερει ο δημος σαντουιτς και χυμους..τωρα αν εχουν περικοπες...δεν το ξερω..δεν αποκλειεται τελευταια φορα ημουν αναπληρωματικο και πηγα και καθισα φουλ ταιμ..μεχρι αργα...και αν δεν ειχα δουλεια να κανω..καθομουν απεξω απο την αιθουσα και κατευθυνα τον κοσμο στην σωστη αιθουσα που ψηφιζε..γιατι ως γνωστον 9 στους 10 ειναι τοσο ζωα που ουτε την αιθουσα δεν μπορουσαν να βρουν και πηγα και την 2η κυριακη , θυμαμαι και επαιξα μπαλα σαν κανονικο μελος..νταξ ειμαι εξουσιακιας τι να κανουμε...μαρεσε να διαταζω...μπες εσυ..περιμενε εσυ..ο αλλος εκει..εσυ εδω περα απο την πλακα..κολοβαρεμα ηταν...και στην τελικη βοηθησα να τελειωσει η διαδικασια ομαλα..γιατι οπως ειπα..πολλα τα λυτα ζωα εκει εξω... αυτούς πρέπει να τους στελνεις στην τουαλετα να ψηφίσουν εκει... Δεν πρέπει να πλησιασουν κάλπη ουτε στα 5 μετρα...
Ison_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 xαρη θα συμφωνήσω απολυτα... Θα έπρεπε να προβλέπεται ημερήσια αποζημίωση τουλάχιστον ίση με το μισθό Κυριακής ανειδίκευτου... Ολα τα υπόλοιπα μου ακούγονται αστεία περι δημοκρατίας ... Συμφωνώ. Προκύπτει όμως ένα ζήτημα, ότι θα πρέπει να πληρώνονται κι οι φαντάροι στο στρατό, οι ένορκοι στο δικαστήριο κ.τ.λ. Δεν ξέρω, σηκώνει πολύ κουβέντα.
PostHelper Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Φίλε μου, νομίζω -για να μην πω είμαι σίγουρος!- ότι εσύ κάνεις λάθος, ένα μικρό παράδειγμα στα γρήγορα: αν εγώ είμαι κλινήρης, πες οτι πχ εχω παθει λουμπαγκο κι ως εκ τουτου ειμαι μη δυναμενος μετακινηθω φερε εσυ ορθοπεδικο σε εμενα, και αν εκεινος δεχθει να υπογραψει το o.k. να με σηκωσουν, το ξανασυζηταμε..! Αυτα που λες δεν εχουν νοημα. Εγω σου λεω τι λεει ο νόμος. Εσυ αναφερεσαι στο τι θα κανει η υποκειμενικη κριση του εκαστοτε δικαστικου εκπροσωπου ανα περιπτωση. Δεν σου λεω πρακτικα τι θα γινει σε καθε περιπτωση, σου λεω τι ισχυει θεωρητικα. Αυτο που εξαρχης ψαχναμε και ηταν το ζητουμενο. Το αν γλιτωσεις ακομα και με την δικαιολογια οτι σε ποναει το ματι σου δεν εχει καμια σημασια.... Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω καν. Α, και σημερα εφαγα 17 ωρες εκει,διχως να μου προσφερουν/να φαω, ουτε ενα σοκολατακι που λενε! Περιεργο. Και χθες και την προηγουμενη φορα που πηγα, μας φερανε πλουσιο γευμα(την προηγουμενη φορα(πριν 2-3 χρονια περιπου τοτε που ξαναεγιναν εκλογες) μαλιστα ο ενας που ηταν εκει πηρε αφθονα σουβλακια κλπ στο σπιτι του τυλιγοντας τα σε αλουμινοχαρτα!) ενω την προηγουμενη φορα το απογευμα μας εδωσαν 2 φορες και κρουασαν. Ή εισαι ατυχος ή εγω τυχερος. Για το γαμωτο δηλαδη, ως ανθρωπινη κινηση, μηπως τα ηλιθια αυτα παιδια -που δεν ειναι παρασιτα- εχουν αναγκη κατι, ενα νερακι εστω Παρασιτα δεν ειπα αυτους που πανε αλλά αυτους που δεν πανε και παρασιτουν εις βαρος των αλλων(που πανε).... Επαναλαμβανω: ουτε 1 μπουκαλακι νερο! Edit: υπηρχε βεβαιως η "επιλογη", να τα αγορασει απο το κυλικειο, το οποιο μαλιστα μετα τις 17:00-17:30 πρεπει και να εκλεισε. Τραγικο. Σε εμας ειχαν φερει χθες 2 24αδες με 1.5λιτρα εμφιαλωμενα μπουκαλια νερο και δεν υπηρχε κανενα προβλημα! Περιεργα πραγματα....
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μα δεν χρειάζεται να "πληρώνονται" (το οποίο ίσως να θέτει και θέμα ηθικής ή άλλης...τάξης). Το ζήτημα έχει ήδη λυθεί από τους βουλευτές μας οι οποίοι...αποζημιώνονται. Έτσι κι εγώ θέλω να με αποζημιώσουν, αν όχι για το χρόνο μου (αφού είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μου να βρίσκομαι εκεί), τουλάχιστον για τα "διαφυγόντα" φράγκα. Είτε αυτά είναι αυτά που θα δώσω στο κυλικείο είτε πρόκειται για χρήματα που χάνω από την δουλειά μου (αν εργάζομαι Κυριακή). Σε τελευταία ανάλυση, αν έχω γίνει μίζερος και φραγκοφονιάς αυτό τον καιρό, μάλλον το κράτος (με το στυλ του "δώσε" των τελευταίων ετών) φταίει ...................... Περιεργα πραγματα.... Όντως πολύ περίεργα. Μια που όλοι λένε ότι "δεν" και σε σας πέφτει τσίκνα. Πάντως κι εγώ, την μία και μοναδική φορά που πήγα, 18ωρο κανονικό και ούτε νεράκι. Κυριολεκτικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις