Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καλησπέρα παιδιά.. ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματικά για τα συμπληρώματα διατροφής. περνώ Creatine εδώ και 2 μήνες περίπου.. 1 δόση μετά από την προπόνηση σε 500ML νερό 5GR 1 scoup. και επειδή μου είναι αρκετά δύσκολο να ξυπνάω κάθε πρωί και να ετοιμάζω το γεύμα μου αγόρασα μια protein για το πρωί.. ήθελα να ρωτήσω τι δοσολογία.. δεν έχω πάρει ούτε 1 φορα protein... ποτε και ποσο θα πρέπει να περνώ ?
igoods Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 καλησπέρα παιδιά.. ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματικά για τα συμπληρώματα διατροφής. περνώ Creatine εδώ και 2 μήνες περίπου.. 1 δόση μετά από την προπόνηση σε 500ML νερό 5GR 1 scoup. και επειδή μου είναι αρκετά δύσκολο να ξυπνάω κάθε πρωί και να ετοιμάζω το γεύμα μου αγόρασα μια protein για το πρωί.. ήθελα να ρωτήσω τι δοσολογία.. δεν έχω πάρει ούτε 1 φορα protein... ποτε και ποσο θα πρέπει να περνώ ? Πιστευω οτι εχεις δει με λαθος ματι τα συμπληρωματα διατροφης. Τα εχεις δει ως αναπληρωμα ενω δεν ειναι ετσι. Επισης εκτος απο αυτα που εχεις παρει ηδη καλο θα ηταν να παρεις και μια πολυβιταμινη,το πρωτο ειναι αυτο. Παμε τωρα στο θεμα. Καλυτερα για εμενα την κρεατινη να την παιρνεις το πρωι που ξυπνας μαζι με χυμο.Δεν χρειαζεται να την ριχνεις μεσα στο νερο αφου τσαμπα την ριχνεις γιατι η κρεατινη παντα καθεται στον πατο οσο και να το χτυπησεις,οποτε μονο 500ml αηδιας απο θεμα γευσης μπορει να σου προσφερει. (ελπιζω να μιλας για καθαρη κρεατινη και οχι καμια formula). Επισης το πρωι και τις πολυβιταμινες. Αφου οπως λες δεν προλαβαινεις να ετοιμαζεις πρωινο και εχεις λιγο χρονο το καλυτερο που εχεις να κανεις για ενα πολυ καλο και γρηγορο πρωινο ειναι σε ενα shaker να ριχνεις 300-400ml γαλα, μισο scoop πρωτεινη και 2-3 κουταλιες της σουπας κουακερ...Τα χτυπας ολα μαζι και...ασπρο πατο μεσα σε ενα λεπτο Εκτος απο το πρωινο στην υπολοιπη μερα προσθεσε αλλα 2 scoop πρωτεινης,ενα μετα την προπονηση και ενα το βραδυ μιση ωριτσα πριν κοιμηθεις ΜΕ ΓΑΛΑ. Τι πρωτεινη πηρες?
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 i creatine eine afti edo(ka8ari) : http://www.musclebody.gr/kreatines/119-reflex-monohydrate-creatine-500gr.html kai i creatine eine afti: εγώ είχα καταλάβει πως η προτείνει ήταν ένα αναπληρωματικό δηλαδή να έπαιρνα προτείνει και μετά τίποτα άλλο.. οποτε ωραία έτσι όπως είπες μπορώ να το κάνω..
igoods Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 i creatine eine afti edo(ka8ari) : http://www.musclebody.gr/kreatines/119-reflex-monohydrate-creatine-500gr.html kai i creatine eine afti: εγώ είχα καταλάβει πως η προτείνει ήταν ένα αναπληρωματικό δηλαδή να έπαιρνα προτείνει και μετά τίποτα άλλο.. οποτε ωραία έτσι όπως είπες μπορώ να το κάνω.. Καλες επιλογες αν και την xt δεν την εχω δοκιμασει,παρα μονο την κλασικη elite.Γενικα προτιμω τις πρωτεινες με μεγαλο ποσοστο % σε πρωτεινη παρα κατι αλλο.Αυτη βλεπω εχει μονο 42% αλλα δεν εχει και πολους υδατανθρακες οπως τα υπολοιπα.
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλες επιλογες αν και την xt δεν την εχω δοκιμασει,παρα μονο την κλασικη elite.Γενικα προτιμω τις πρωτεινες με μεγαλο ποσοστο % σε πρωτεινη παρα κατι αλλο.Αυτη βλεπω εχει μονο 42% αλλα δεν εχει και πολους υδατανθρακες οπως τα υπολοιπα. φιλε επειδή έχω λίπος προσπαθώ να το κάνω mis και μετά θα αρχίσω τι γράμμωση.. οποτε μόλις ξυπνάω θα ανακατεύω 400ML Gala, 3-4 kouatlies τις σούπας quaker και προτείνει και μετά τι προπόνηση creatine ? η να περνώ το πρωί τι creatine ?
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλα ποιος ειπε οτι αντικαθιστας τα γευματα με την πρωτεινη ?? Απλα την παιρνεις για να δωσεις φαι στους μυς .. Την κρεατινη μαλλον πρεπει να την κοψεις για ενα διαστημα...
igoods Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 φιλε επειδή έχω λίπος προσπαθώ να το κάνω mis και μετά θα αρχίσω τι γράμμωση.. οποτε μόλις ξυπνάω θα ανακατεύω 400ML Gala, 3-4 kouatlies τις σούπας quaker και προτείνει και μετά τι προπόνηση creatine ? η να περνώ το πρωί τι creatine ? Μονο το πρωι.Μετα την προπονηση αμεσως πρωτεινη
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 θες να μας πεις και τι αλλο τρως για να ξερουμε να σου πουμε τι και πως! επισης γραψε εδω για οτι θες ολα τα φιτνες εκει τα λεμε http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1034
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλα ποιος ειπε οτι αντικαθιστας τα γευματα με την πρωτεινη ?? Απλα την παιρνεις για να δωσεις φαι στους μυς .. Την κρεατινη μαλλον πρεπει να την κοψεις για ενα διαστημα... δεν πιστεύω φιλε επειδή με έχει βοηθήσει αρκετά.. Μονο το πρωι.Μετα την προπονηση αμεσως πρωτεινη οποτε το πρωί ανακατεύω 3-4 κουταλιές τις σούπας quaker,creatine, μισό scoup protein σε 400ML γαλα και μετά τι προπόνηση ένα scoup protein σε 400ML νερό/γαλα σωστά ? θες να μας πεις και τι αλλο τρως για να ξερουμε να σου πουμε τι και πως! επισης γραψε εδω για οτι θες ολα τα φιτνες εκει τα λεμε http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1034 φιλε τώρα αυτό ήθελα να κάνω ένα post για να με βοηθήσει κάποιος να μου φτιάξει ένα πρόγραμμα διατροφής.. όγκου.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 πρωτα ξεκαθαρισε τι θες! η παιρνεις ογκο ή χανεις λιπος δεν πανε παρεα αυτα
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 πρωτα ξεκαθαρισε τι θες! η παιρνεις ογκο ή χανεις λιπος δεν πανε παρεα αυτα θέλω να πάρο αρκετό όγκο.. oxi mexri αηδιας paradigma :
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι απλα πιο πανω ειπες οτι θες να χασεις το λιπος! γενικα παει παιρνεις ογκο+λιπος ωστε μετα οαν εισαι σε ενα επιπεδο να χασεις λιπος+ενα μερος του ογκου και να γινεις οπως θες
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι απλα πιο πανω ειπες οτι θες να χασεις το λιπος! γενικα παει παιρνεις ογκο+λιπος ωστε μετα οαν εισαι σε ενα επιπεδο να χασεις λιπος+ενα μερος του ογκου και να γινεις οπως θες αυτό ήθελα να πω φιλε απλός δεν το έκφρασα σωστά..
igoods Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δεν πιστεύω φιλε επειδή με έχει βοηθήσει αρκετά.. οποτε το πρωί ανακατεύω 3-4 κουταλιές τις σούπας quaker,creatine, μισό scoup protein σε 400ML γαλα και μετά τι προπόνηση ένα scoup protein σε 400ML νερό/γαλα σωστά ? φιλε τώρα αυτό ήθελα να κάνω ένα post για να με βοηθήσει κάποιος να μου φτιάξει ένα πρόγραμμα διατροφής.. όγκου. Την κρεατινη πινε την ξεχωριστα με λιγο χυμο γιατι οπως εριπα καθεται κατω οσο και να την χτυπησεις.Προσωπικα βαζω με ενα κουταλακι του γλυκου στο στομα μου και μετα πινω οσο χυμο χρειστει για να την καταπιω.Και μετα φτιαχνεις στο shaker γαλα, κουακερ και πρωτεινη. Μετα την προπονηση την πρωτεινη αυστηρα με νερο...Πριν κοιμηθεις με γαλα
Dumbaser Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Την κρεατινη πινε την ξεχωριστα με λιγο χυμο γιατι οπως εριπα καθεται κατω οσο και να την χτυπησεις.Προσωπικα βαζω με ενα κουταλακι του γλυκου στο στομα μου και μετα πινω οσο χυμο χρειστει για να την καταπιω.Και μετα φτιαχνεις στο shaker γαλα, κουακερ και πρωτεινη. Μετα την προπονηση την πρωτεινη αυστηρα με νερο...Πριν κοιμηθεις με γαλα ok.. μετά τι προπόνηση θα πίνω τι προτείνει με νερό.. αλλα όταν εννοείς το βραδυ τι ακριβώς εννοείς? θα πίνω και το βραδυ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα