Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ναι γιαννη! οπως το βγαζεις απο την καταψυξη το πετας στο μπλτενερ με νερο και το χτυπας για να γινει χυμος! το λεμονι για τη βιταμινη C για λιγο καλυτερη απορρόφηση του σιδηρου!
alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κατεψυγμενο σπανακι (το φρεσκο το τρωμε μαγειρεμενο ) + νερο + λεμονι + μπλεντερ θα ειναι το ροφημα μου απο δω και περα! βαζεις και λιγο βρωμη αν θες για υδατανθρακα και εισαι κομπλε! το φτιαξα τωρα και γαμουσε! 9
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 αλεξ γαμαει ρε το ροφημα!! αν θες του πετας και μπανανα μεσα! (ισως ακουγεται αηδια αλλα δεν ειναι)
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εισαι γκουρμεδιάρης σπεκτ,σε πάω! in other news το γονατο ακομη ποναει μετα από 12 μερες και δεν εχω κλεισει ακόμη ραντεβού για γιατρό Καλή δευτέρα... 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κατεψυγμενο σπανακι (το φρεσκο το τρωμε μαγειρεμενο ) + νερο + λεμονι + μπλεντερ θα ειναι το ροφημα μου απο δω και περα! βαζεις και λιγο βρωμη αν θες για υδατανθρακα και εισαι κομπλε! το φτιαξα τωρα και γαμουσε! Χαλαρα με το σπανακι, δεν ειναι για καθε μερα. Χιλια δυο καλα εχει, αλλα μειωνει την προσληψη ασβεστιου. (Δεν ειναι τυχαιο που το συνοδευουμε με τυρι, κρεμα γαλακτος κλπ σε διαφορες συνταγες). Με ρεγουλα οποτε. Η δικη μου ερωτηση ειναι εξης: Τυρι cottage με μελι πανω στο ψωμι, εγκρινεται σαν διατροφικος συνδυασμος; Το βρισκω ντελισιους. (ναι γυμναζομαι).
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η ειρωνια ειναι οτι το ασβεστιο μειωνει με τη σειρα του την προσληψη σιδηρου. Εξ ου κι αν θες να παρεις το σιδηρο απο το σπανακι δεν το συνοδευεις με γαλακτοκομικα... Γιατι να μην εγκρινεται ο συνδυασμος που προτεινεις; Μια χαρα αηδιαστικος που ακουγεται εμενα, αλλα γουστα ειναι αυτα Υ.Γ. Αλεξ, γελασα με την ψυχη μου με τη φωτο, να 'σαι καλα ρε φιλε, μ' εφτιαξες το κεφι βραδιατικα 2
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Και να που ηρθε η ωρα της ερωτησης... Πως ριχνουμε το ποσοστο του λιπους; Περα απο το προφανες, δε τρωμε junk food, κρεμες γαλακτος κλπ
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ποσα κιλα εισαι; ποσο ύψος; Γυμνάζεσαι; Τι δουλειά κανεις και τι "eating habbits/ωράρια" έχεις; 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πλακα μας κανεις τωρα αλλαντιν? Φωτο δεν εχεις δει,... Κουκλαρα ειναι... Αστην να λεει για λιπη, τιποτα δεν εχει...
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ποσα κιλα εισαι; ποσο ύψος; Γυμνάζεσαι; Τι δουλειά κανεις και τι "eating habbits/ωράρια" έχεις; Αφμ,φορολογική δήλωση και οικογενειακή κατάσταση ξέχασες να ρωτήσεις 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Αφμ,φορολογική δήλωση και οικογενειακή κατάσταση ξέχασες να ρωτήσεις Ρε συ γιατι εισαι τοσο ειρωνικος... Τι να ρωτησει? Τι νουμερο παππουτσι φοραει.. Ελεος...
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πλακα μας κανεις τωρα αλλαντιν? Φωτο δεν εχεις δει,... Κουκλαρα ειναι... Αστην να λεει για λιπη, τιποτα δεν εχει... Θενκς για τα καλα σου λογια ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ σημερα ενα σοκ το παθα.. Κι ενω ειχα δει πρωτα τα κιλα κι ειχα χαρει, μου ρθε μετα η κατραπακια Ξεκινησα (ξανα) γυμναστηριο εδω κ μια βδομαδα... Βεβαια με μεγαλο ζορι διοτι ακομα εχω αρρυθμιστη tsh αλλα δε γ@μιετ
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πλάκα κάνω φυσικά ρε λιβε. Απλά βαριόμουν να βάλω την φατσούλα Καταρχήν η κοπέλα κάνει μια ερώτηση πώς να χάσει λίπος. Τι ρόλο παίζει το τι δουλειά κάνει ας πούμε? Που μπορεί και να μην δουλεύει κιόλας xD
bosei Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Και να που ηρθε η ωρα της ερωτησης... Πως ριχνουμε το ποσοστο του λιπους; Περα απο το προφανες, δε τρωμε junk food, κρεμες γαλακτος κλπ Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές...ή μένεις στα κιλά που είσαι και κάνεις recomp (aka βάζεις μυς-διώχνεις λίπος) το οποίο παίρνει καιρό ή σιγά σιγά διμηουργείς θερμιδικό έλειμα, χάνεις κιλά και λίπος. Και στις δύο επιλογές βασική προυπόθεση είναι η σκληρή προπόνηση και σωστή διατροφή και προεραιτικά αερόβια. Δεν σε έχω δει αλλά για να λέει ο Λίβε ότι είσαι μιά χαρά φαντάζομαι δεν σε πολύ-παίρνει να χάσεις κιλά... 5
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Παιζει ρε Αντωναρα.. Αλλο να βαρας φτυαρι ολη μερα και αλλο να σε καθισμενος σε μια καρεκλα γραφειου.. Και το δυο κουραστηκα δεν λεω, αλλα στο πρωτο εισαι λιγο σε παραπανω εγρηγορση... Μαργαριτα βλακεια που το παρατησες πρωτον. Καλα εκανες που το ξεκινησες ομως. Διαμορφωσε και την διατροφη σου οσο καλυτερα μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις