Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τότε που έπαψα να πίνω μίλκο για πρωϊνό και πίνω ένα τσαϊ, εδώ και 2 μήνες έχω χάσει πάνω από 4 - 5 κιλά.

Ρώτα τον άνθρωπο για τον οποίον θές να βρείς τα μίλκο έστω και άπαχο αν του το έχει συστήσει ο γιατρός του.

Πάντως απάντηση πήρες ήδη, μίλησε απευθείας με την Δέλτα, νομίζω περνάει ένα φορτηγάκι με ανθρώπους από το σπίτι, σου δίνουν τα γάλατα και τους πληρώνεις μετρητά όλο το κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

1) Το milko δεν είναι για καθημερινή και υγιεινή διατροφή. Καλύτερα να πίνει κανονικό φρέσκο γάλα με κακάο ή Hemo!

2) Για να αγοράσει σε χοντρική τιμή πρέπει να είναι έμπορος και να μπορεί να πάρει τιμολόγια.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να κάνει συμφωνία με κάποιον έμπορο (π.χ μινι μάρκετ ή σουπερ μάρκετ) ώστε να τα αγοράζει ως λιανική πώληση αλλά σε καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Άσε τα μιλκο ρε φίλε

λολ

Το γάλα του είναι σκ@τ@...σορρυ κιόλας.

Ας κοιτάξει να πάρει τίποτα ποιοτικό...

Δημοσ.

Σιγα μην κανει κ παραδωσεις κατ οικον η Δελτα lolz

Μην είσαι απόλυτος. Εδώ που μένω κέντρο τα πρωϊνα όλο και κάπου θα δείς φορτηγά της Δέλτα που μεταφέρονται στα μαγαζάκια τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετς που πουλάνε διάφορα από δω και από κει και δίνουν παραγγελίες. Αν μιλάμε για 100 τεμάχια ή και λιγότερα πιστεύω άνετα έρχονται και στο σπίτι σου. Έχω και παραδείγματα άλλων εταιρειών που άμα πρόκειται για μεγάλες παραγγελίες έρχονται στο σπίτι και δίνουν τα προϊόντα τους.

Δημοσ.

Και αυτός πώς θα δικαιολογήσει την αγορά 100 milko;

το μακρο κοβει και αποδειξεις λιανικης.

για να μπεις μεσα πρεπει να εισαι και καλα επαγγελματιας.(τουτεστιν να πεις εναν ΑΦΜ)

Δημοσ.

Μην είσαι απόλυτος. Εδώ που μένω κέντρο τα πρωϊνα όλο και κάπου θα δείς φορτηγά της Δέλτα που μεταφέρονται στα μαγαζάκια τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετς που πουλάνε διάφορα από δω και από κει και δίνουν παραγγελίες. Αν μιλάμε για 100 τεμάχια ή και λιγότερα πιστεύω άνετα έρχονται και στο σπίτι σου. Έχω και παραδείγματα άλλων εταιρειών που άμα πρόκειται για μεγάλες παραγγελίες έρχονται στο σπίτι και δίνουν τα προϊόντα τους.

Δεν κανει κατι τετοιο η Δελτα

Αλλο το να εχεις μαγαζι/περιπτερο/φουρνο/οτιδηποτε κ αλλο να εισαι ενας random τυπος που θελει μιλκο

Σιγα μην πηγαιναν τα φορτηγα εξω απο οποιονδηποτε ηθελε Μιλκο

Δημοσ.

Δεν κανει κατι τετοιο η Δελτα

Αλλο το να εχεις μαγαζι/περιπτερο/φουρνο/οτιδηποτε κ αλλο να εισαι ενας random τυπος που θελει μιλκο

Σιγα μην πηγαιναν τα φορτηγα εξω απο οποιονδηποτε ηθελε Μιλκο

Ρε άνθρωπε δεν σου λέω για τον οποιονδήποτε που έτσι του καύλωσε μια μέρα και θέλει μίλκο, σου λέω για κάποιον που θέλει μεγάλη ποσότητα και πολλά τεμάχια. Που το ξέρεις οτι δεν κάνει η Δέλτα έχεις ρωτήσει; Και δεν έχει σημασία αν είσαι random, η ποσότητα έχει σημασία και 100 μίλκο είναι πολλά. Και στο κάτω κάτω από που θα μπορέσεις να τα αγοράσεις τα 100 μίλκο αν δεν τα δίνει η Δέλτα? Από τον φούρνο και το περίπτερο? Σίγουρα θα κάνει διανομές η Δέλτα και η κάθε εταιρεία πάνω από κάποιο όριο τεμαχίων, εδώ και για μίνι μάρκετ ακόμα είναι πολλά τα 100 μίλκο, ζήτημα είναι αν θα βρείς 20-30 μέσα στο ψυγείο τους.

Έχω παράδειγμα από εταιρεία που παρασκευάζει κρουασάν, είχε παραγγείλει ο θείος μου και ήρθε το φορτηγό από το σπίτι, του ανέβασαν μια ολόκληρη κούτα με κρουασάν τους πλήρωσε και έφυγαν. Επίσης θυμάμαι όταν ήμουν μικρός το 90 που είχε παραγγείλει ο πατέρας μου το carnation σε μεγάλη ποσότητα, ήρθανε στο σπίτι με ένα φορτηγό ανέβασαν επάνω μια κούτα με τα μεταλικά κουτάκια και είχαμε να πίνουμε για 1 μήνα.

Δεν μπορεί να μην αναλαμβάνουν οι εταιρείες παραγγελίες για τέτοιες ποσότητες προς οικιακούς καταναλωτές. Και εννοείται πως μαζί με το κόστος του προϊόντος θα υπάρχει και το κόστος μεταφοράς, που παίζει να είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό που θα πλήρωνε ένας εμπορικός καταναλωτής, σούπερ μάρκετ, φούρνος κτλ, δεν μιλάω για τζάμπα μεταφορά.

Δημοσ.

To ξερω γιατι εχω δουλεψει σε φορτηγο της Δελτα , κανεις ποτε δεν εκανε κατ οικον διανομη

Επρεπε να κοπει τιμολογιο για οποιαδηποτε παραγγελια , εφοσον δεν εισαι επαγγελματιας δεν παιζει οπως καταλαβαινεις κ κατι τετοιο

Πρακτικα κ μονο δεν γινεται

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα σοκολατούχα γάλατα συνήθως είναι φρέσκα τα οποία έχουν επιστραφεί στις εταιρίες και "ανακυκλώνονται".Πάντως αυτό που σκέφτεσαι δεν γίνεται.Εκτός κι αν βρεις κανένα γνωστό επαγγελματία και θέλει να σε εξυπηρετήσει.

Δημοσ.

παιδια  , ο αδελφος μου ειναι γιατρός ( παιδίατρος ) κ εχει απαγορευσει στα  3 παιδιά του ( 5 - 7 - κ 11 ετων ) να πινουν

καθημερινά οποιοδηποτε σοκολατουχο γάλα , με την αιτιολογια  οτι  προκαλει προβληματα  στο συκώτι .αραια κ που ενταξει αλλά 

οχι καθημερινά , ειδικά σε μικρές ηλικίες 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Άριστο δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός αλλά λόγο συνειδητοποιημένος :-)

Μπράβο του πάντως

• Like 1
Δημοσ.

παιδια  , ο αδελφος μου ειναι γιατρός ( παιδίατρος ) κ εχει απαγορευσει στα  3 παιδιά του ( 5 - 7 - κ 11 ετων ) να πινουν

καθημερινά οποιοδηποτε σοκολατουχο γάλα , με την αιτιολογια  οτι  προκαλει προβληματα  στο συκώτι .αραια κ που ενταξει αλλά 

οχι καθημερινά , ειδικά σε μικρές ηλικίες 

Άριστο δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός αλλά λόγο συνειδητοποιημένος :-)

Μπράβο του πάντως

Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που θα τους απαγόρευαν το γάλα γενικά, αλλά αυτοί θεωρούνται extreme... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...