Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλοκαιριασε. Λεω να να θυμηθουμε τις ευχαριστες αναμνησεις μας απο περασμενα καλοκαιρια.

Ειχατε ποτε εμπειρια με ιπταμενες κατσαριδες?

• Like 1
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλοκαιριασε. Λεω να να θυμηθουμε τις ευχαριστες αναμνησεις μας απο περασμενα καλοκαιρια.

μετωπική μπάμπουρα με μηχανή, χωρίς κράνος..  λίγο κάτω απο το μάτι...

• Like 3
Δημοσ.

Χτυπησε κανεις?

Δημοσ.

Εγώ πάλι θυμάμαι τι ωραία που ψοφακιαζουν όταν έχω ψεκάσει καοθριν έξω από το σπίτι.

Burn mothafucka

Τι έβαλες? έλα πες.! 

Ο μπάμπουρας καλά είναι?? :P πέρα απ' την πλάκα τι έγινε? φόρα και κανένα κράνος.!

Δημοσ.

Χτυπησε κανεις?

Τι έβαλες? έλα πες.! 

Ο μπάμπουρας καλά είναι?? :P πέρα απ' την πλάκα τι έγινε? φόρα και κανένα κράνος.!

μου έκανε μελανιά, όχι τίποτα σοβαρό ποιο πολύ τρομάρα.. κατάλαβα οτι ήταν μπάμπουρας απο τα υπολείμματα..  

Δημοσ.

πήγα να κόψω ενα κλαδί να φτιάξω τόξο και πιάνοντας τον κορμό ειχε πάνω μια

τις σιχαίνομαι γιατι αν ανέβει πάνω μου θα πρέπει να την λιώσω και θα γεμίσω άντερα

αυτό δε μπορώ στα ζουνζουνια , αίμα ok πράσινο ζουμί όχι ok

Δημοσ.

οποιος δεν εχει βρεθει καλοκαιρι με κοπελα (του), να του φωναζει σκοτωστη σκοτωστη να τσιριζει να φωναζει σα τρελη  και αυτος να πρεπει να το παιξει αντρας με την ιπταμενη μπαμποκατσαριδα με ανοιγμα φτερων 10+εκατοστα να εφορμα κατα ριπας και να ψαχνει παντοφλα γιατι σιχενεται να τη σκοτωσει με το χερι απεγνωσμενα (οι τσιριδες της κοπελιας του να συνεχιζουν και εχουν ξυπνησει ολη τη γειτονια ) , δεν εχει ζησει τιποτα...

• Like 3
Δημοσ.

οποιος δεν εχει βρεθει καλοκαιρι με κοπελα (του), να του φωναζει σκοτωστη σκοτωστη να τσιριζει να φωναζει σα τρελη  και αυτος να πρεπει να το παιξει αντρας με την ιπταμενη μπαμποκατσαριδα με ανοιγμα φτερων 10+εκατοστα να εφορμα κατα ριπας και να ψαχνει παντοφλα γιατι σιχενεται να τη σκοτωσει με το χερι απεγνωσμενα (οι τσιριδες της κοπελιας του να συνεχιζουν και εχουν ξυπνησει ολη τη γειτονια ) , δεν εχει ζησει τιποτα...

Γι αυτο τα καλοκαιρια, 24/7 --->

antique_vintage_skull_flip_flops.jpg?col

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...