Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η χειροτερη φαση ειναι οτι μυριζονται ποτε εισαι χαλαρος και ευαλωτος και τοτε κανουν την ξαφνικη επιθεση, εισαι στον καναπε με ανοιχτα παραθυρα διπλα σου βλεπεις ταινια με την γκομενα και ξαφνικα ενα ιπταμενο αντικειμενο μπαινει μεσα αλλα βλεπεις μονο την φιγουρα του επειδη εχεις κλειστα ολα τα φωτα , οποτε απο αντανακλαστικα πεταγεσαι πανω και τιναζεις τα χερια σου αριστερα δεξια να το διωξεις απο πανω σου ενω η γκομενα εχει ηδη κλειστει στη τουαλετα και σε ρωταει "το σκοτωσες????"

αντε γαμησου και εσυ δεν φτανει που εχω να παλεψω με εναν πτεροδακτυλο, εντωμεταξυ τα πατατακια πεφτουν κατω τα πατας και νομιζεις οτι πατησες το εντομο και αηδιαζεις αλλα ξαφνικας ακους το φτερουγισμα στα αυτια σου και ΕΚΕΙ ειναι η στιγμη που ακους "χαχαα μαλακα δεν με βλεπεις ομως εγω θα σου βιασω το αυτι,θα μπω μεσα θα γεννησω και θα σε βιαζουν και τα παιδια μου" ανεβαινει η ανδρεναλινη αρχιζεις να τρεχεις να ξεφυγεις παρασερνοντας καρεκλες,τηλεκοντρολ,γατες και οτι αλλο εχεις μπροστα σου προς αναζητηση οπλου μαζικης καταστροφης,γιατι εχεις και την γκομενα που πρεπει να δειξεις οτι εισαι αντρας και τα εχεις ολα υπο ελεγχο!! χαχαχα true story btw

Μου έφτιαξες το απόγευμα. Σε καλό σου, είχα καιρό να γελάσω έτσι.

Θα πω κι εγώ μια δικιά μου εμπειρία. Ζω σε ένα σπίτι 3 ορόφων. Όπως πάω λοιπόν να μπω μια μέρα, βλέπω πίσω απο μία υδροροή 2-3 μαζεμένες. Σαν άντρας, πάω παίρνω ένα raid καιι ξεκινάω το ψέκασμα. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.Ξεκίνησαν να βγαίνουν από μέσα με το κιλό, να τρέχουν το σπίτι προς τα πάνω και να ψοφάνε όταν έχουν περάσει τον δεύτερο με αποτέλεσμα να βρέχει κατσαρίδες. Ότι χειρότερο έχω προλάβει να δω σ αυτή τη ζωή.

• Like 4
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν από μέσα με το κιλό, να τρέχουν το σπίτι προς τα πάνω και να ψοφάνε όταν έχουν περάσει τον δεύτερο με αποτέλεσμα να βρέχει κατσαρίδες. Ότι χειρότερο έχω προλάβει να δω σ αυτή τη ζωή.

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει την 11η πληγή του Φαραώ

• Like 5
Δημοσ.

Παρτε μια γατα να ησυχασετε με το θεμα κατσαριδων και λοιπων -συμπαθων κατα τ'αλλα- ζωυφιων.

Η δικια μου τις τρωει κιολας και με απαλλασει απο τη διαδικασια μαζεψε/καθαρισε/πετα την/τσεκαρε μηπως ζει ακομα (δεν ψοφανε με τιποτα κιολας αλλα και να ψοφησουν ανα πασα στιγμη μπορει να παιχτει ressurection) κλπ.

• Like 4
Δημοσ.

μετωπική μπάμπουρα με μηχανή, χωρίς κράνος..  λίγο κάτω απο το μάτι...

Μηπως ηταν ακριδα?

I  B  T  L  

Απο ποτε οι ιπταμενες κατσαριδες προκαλουν IBTL?

η χειροτερη φαση ειναι οτι μυριζονται ποτε εισαι χαλαρος και ευαλωτος και τοτε κανουν την ξαφνικη επιθεση, εισαι στον καναπε με ανοιχτα παραθυρα διπλα σου βλεπεις ταινια με την γκομενα και ξαφνικα ενα ιπταμενο αντικειμενο μπαινει μεσα αλλα βλεπεις μονο την φιγουρα του επειδη εχεις κλειστα ολα τα φωτα , οποτε απο αντανακλαστικα πεταγεσαι πανω και τιναζεις τα χερια σου αριστερα δεξια να το διωξεις απο πανω σου ενω η γκομενα εχει ηδη κλειστει στη τουαλετα και σε ρωταει "το σκοτωσες????"

αντε γαμησου και εσυ δεν φτανει που εχω να παλεψω με εναν πτεροδακτυλο, εντωμεταξυ τα πατατακια πεφτουν κατω τα πατας και νομιζεις οτι πατησες το εντομο και αηδιαζεις αλλα ξαφνικας ακους το φτερουγισμα στα αυτια σου και ΕΚΕΙ ειναι η στιγμη που ακους "χαχαα μαλακα δεν με βλεπεις ομως εγω θα σου βιασω το αυτι,θα μπω μεσα θα γεννησω και θα σε βιαζουν και τα παιδια μου" ανεβαινει η ανδρεναλινη αρχιζεις να τρεχεις να ξεφυγεις παρασερνοντας καρεκλες,τηλεκοντρολ,γατες και οτι αλλο εχεις μπροστα σου προς αναζητηση οπλου μαζικης καταστροφης,γιατι εχεις και την γκομενα που πρεπει να δειξεις οτι εισαι αντρας και τα εχεις ολα υπο ελεγχο!! χαχαχα true story btw

Bαλε σιτα να ξενοιασεις ρε φιλε!

Δημοσ.

δεν το ένοιωσα τόσο μεγάλο και στα γυαλιά βρήκα μια χρυσοπράσινη φλούδα  

Ε τοτε ηταν χρυσομυγα.

Υπαρχουν κατσαριδες μεγαλυτερες απο τις ακριδες.

Αυτο που καταπιε ο μαυρουλης ρεπορτερ τι να ηταν αραγε?

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο ομορφο καλοκαιρι ηταν πριν 4 χρονια που ημουν ζακυνθο χαλαρα διακοπες με ανοιχτες πορτες μες την νυχτα κ εβλεπα ταινια μ την κοπελια κ ημουν στον 1 οροφο του ξενοδοχειου κ απο κατω ειχε κηπο.ε λεω σιγα τι να μπει νυχτιατικα ας αφησω ανοιχτα.ξαφνικα εκει π ηταν ολα ωραια ενα ιπταμενο θηριο προσγειωνετε τσαααακ πανω στην τηλεοραση που βλεπαμε.ε ενταξει πρεπει να μας ακουσαν μεχρι την κερκυρα απο την τσιριδα της.βαρεσε 12000db.ε πηρα το θαρρος να παρω παντοφλα ν κανω το καθηκον μου.μετα εφυγε απο την τηλεοραση κ πηγε πατωμα κ αρχισε ν τρεχει κ τρυπωνε παντου για να μου κανει δυσκολη την ζωη κ μετα την εχασα...και δεν φτανει που την εχασα ειχε παει κ ειχε μπει στην τουαλετα κ μου φωναζε ανα μισο sec την σκοτωσες;;;οχι μωρο μου εφυγε κ κρυφτηκε...αλλη τσιριδα!! Ε ενταξει μες την νυχτα πηγαμε σε αλλο δωματιο και με εμενα επειδη δεν προλαβα να την σκοτωσω να κουβαλαω βαλιτσες κ μπαγκαζια 3:30 την νυχτα στο αλλο δωματιο με πρωτα ενα καθαρισμα σε ολα γιατι ειχε φρικαρει κ νομιζε οτι θα ειχε μπει στα ρουχα της η σε οτι αλλο ειχε και ειχα..αυτη η κατσαριδα με βασανισε οσο τιποτα αλλο ποτε σε διακοπες..

• Like 3
Δημοσ.

Μου έφτιαξες το απόγευμα. Σε καλό σου, είχα καιρό να γελάσω έτσι.

Θα πω κι εγώ μια δικιά μου εμπειρία. Ζω σε ένα σπίτι 3 ορόφων. Όπως πάω λοιπόν να μπω μια μέρα, βλέπω πίσω απο μία υδροροή 2-3 μαζεμένες. Σαν άντρας, πάω παίρνω ένα raid καιι ξεκινάω το ψέκασμα. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.Ξεκίνησαν να βγαίνουν από μέσα με το κιλό, να τρέχουν το σπίτι προς τα πάνω και να ψοφάνε όταν έχουν περάσει τον δεύτερο με αποτέλεσμα να βρέχει κατσαρίδες. Ότι χειρότερο έχω προλάβει να δω σ αυτή τη ζωή.

Για ποσες μιλαμε;

Δημοσ.

το 94, ημουν στη Ροδο και εβλεπα μουντιαλ η το μεξικο η το καμερουν, βραδυ, δε φορουσα παντοφλες, σηκωνομαι να παω κουζινα να βαλω νερο και κλαααααααατς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...