Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλη την insomnioπαρέα!Για να μην λέω πολλά και σας κουράζω θα μπώ κατευθείαν στο θέμα!Είμαι 18 χρόνων,και σε ένα μήνα,τελειώνω με τις παννελαδικές εξετάσεις μου!Εχω σκοπό λοιπόν,με το που τις τελειώσω,να αρχίσω μαθήματα για διπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και εάν με το καλό το πάρω,θα ήθελα να νοικιάσω κανένα αμαξάκι στις διακοπές μου φέτος !Απο μια πρόχειρη ματιά που εχω ρίξει,θα πρεπει να έχω το δίπλωμα τουλάχιστον ένα χρόνο,και να είμαι απο 21 και πάνω!Ξέρετε λοιπόν,εάν υπάρχει κάποια εταιρία που δεν εχει αυτούς του περιορισμούς;Ή εάν δεν υπάρχει,λέτε να μου ενοικιάσει κανείς ή ειναι υποχρεωμένοι απο τον νομό να μην επιτρέπουν την ενοικίαση σε όποιον δεν πληρεί αυτά τα κριτήρια;Ευελπιστώ για την έγκαιρη απάντησή σας! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
skipperas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ο νόμος το λέει ρητά, από 21 και πάνω. Στις μεγάλες και γνωστές εταιρίες ενοικιάσεων που υπάρχουν στα νησία, οι πιθανότητες να σου νοικιάσουν αυτοκίνητο είναι μηδαμινές. Ελάχιστες πιθανότητες έχεις στα μικρά μαγαζάκια που δουλέυουν μόνα τους και έχουν στόλο το πολύ 4-5 αμάξια. Αλλά και πάλι κι εκεί παίζεται αν θα σου δώσουν ή οχι. Γενικά μην ελπίζεις σε πολλά, πήγαινε για καμιά γουρούνα καλύτερα. 1
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ο νόμος το λέει ρητά, από 21 και πάνω. Στις μεγάλες και γνωστές εταιρίες ενοικιάσεων που υπάρχουν στα νησία, οι πιθανότητες να σου νοικιάσουν αυτοκίνητο είναι μηδαμινές. Ελάχιστες πιθανότητες έχεις στα μικρά μαγαζάκια που δουλέυουν μόνα τους και έχουν στόλο το πολύ 4-5 αμάξια. Αλλά και πάλι κι εκεί παίζεται αν θα σου δώσουν ή οχι. Γενικά μην ελπίζεις σε πολλά, πήγαινε για καμιά γουρούνα καλύτερα. Ευχαριστώ!Και εγω κάπως έτσι σκέφτηκα ότι εάν βρω κανά παρακμιακό μαγαζάκι παίζει να μου ενοικιάσει!Στο θέμα της γουρούνας δεν παίζουν περιορισμοί;
Valerie_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ή πήγαινε σε κάποιο μέρος που δεν χρειάζεται μέσο για να μετακινηθεις. Να ναι κοντά σε θάλασσα, κλαμπ κλπ
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ή πήγαινε σε κάποιο μέρος που δεν χρειάζεται μέσο για να μετακινηθεις. Να ναι κοντά σε θάλασσα, κλαμπ κλπ Θα ήθελα κάτι που να μην ειναι πολυ μακριά και να εχει πολυ νεολαία!Αλλα κάτι μικρό ειναι και απόμερο νομίζω!
Valerie_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Θα ήθελα κάτι που να μην ειναι πολυ μακριά και να εχει πολυ νεολαία!Αλλα κάτι μικρό ειναι και απόμερο νομίζω!Για ποιο μέρος μιλάμε ?
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 γουρουνα μπορεις με διπλωμα αυτοκινητου? Ναι κανονικά! Για ποιο μέρος μιλάμε ? Αθήνα μένω αλλα σκεφτόμουν είτε κανά κοντινό νησί,είτε κανά camping!
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι κανονικά! Αθήνα μένω αλλα σκεφτόμουν είτε κανά κοντινό νησί,είτε κανά camping! Και για γουρούνα δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις να νοικιάσεις
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και για γουρούνα δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις να νοικιάσεις Θα το ψάξω αυτό γιατί δεν το εχω δει!Θενξ πάντως!
BritGreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όχι δεν μπορείς να οδηγήσεις γουρούνα με δίπλωμα αυτοκινήτου, εκτός αν είχες το δίπλωμα πρίν από 19/02/2013. http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/92459.asp edit: κι εδώ http://www.insomnia.gr/topic/487193-%CE%BE%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9-%CE%B4%CE%AF%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1/
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όχι δεν μπορείς να οδηγήσεις γουρούνα με δίπλωμα αυτοκινήτου, εκτός αν είχες το δίπλωμα πρίν από 19/02/2013. http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/92459.asp edit: κι εδώ http://www.insomnia.gr/topic/487193-ξακάθαρη-απάντηση-τι-δίπλωμα-θέλει-η-γουρούνα/ Κρίμα ρε γαμωτο έτσι μου είχαν πει απο ένα ξενοδοχείο!Θενξ για την παραπομπή πάντως!
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μισο.... Με δίπλωμα Β (αυτοκινήτου) τα μεγάλα ATV Με δίπλωμα Α (μοτοσικλέτας) τα τρίκυκλα
BritGreek Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Άσε που αν πας σε κάποιο μικρό νησί, οι δρόμοι είναι τόσο μα τόσο χάλια και στενοί που καλύτερα να μη δοκιμάσεις να οδηγήσεις αφού ακόμα δεν έχεις πείρα. Γιατί, αν συμβεί κάτι, και τις διακοπές σου θα χαλάσεις, και θα μπλέξεις σίγουρα άσχημα. Φιλική συμβουλή. μισο.... Με δίπλωμα Β (αυτοκινήτου) τα μεγάλα ATV Με δίπλωμα Α (μοτοσικλέτας) τα τρίκυκλα Κοίτα το post του kage στο λινκ που ποστάρισα πριν. Για τη γορούνα υπάρχει ήδη σχετικό θέμα και ο ts λέει ότι θα βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου.
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μισο.... Με δίπλωμα Β (αυτοκινήτου) τα μεγάλα ATV Με δίπλωμα Α (μοτοσικλέτας) τα τρίκυκλα Άσε που αν πας σε κάποιο μικρό νησί, οι δρόμοι είναι τόσο μα τόσο χάλια και στενοί που καλύτερα να μη δοκιμάσεις να οδηγήσεις αφού ακόμα δεν έχεις πείρα. Γιατί, αν συμβεί κάτι, και τις διακοπές σου θα χαλάσεις, και θα μπλέξεις σίγουρα άσχημα. Φιλική συμβουλή. Κοίτα το post του kage στο λινκ που ποστάρισα πριν. Για τη γορούνα υπάρχει ήδη σχετικό θέμα και ο ts λέει ότι θα βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου. Μισό παίδες γιατί μπερδεύτηκα!Καταληγουμε στο ότι εάν θελω να νοικιασω γουρούνα (50cc νοικιάζουν συνήθως ) χρειάζομαι δίπλωμα μηχανής και για μεγαλύτερη διπλωμα αυτοκινήτου έτσι;(Δεν πιστεύω να βρω μεγαλύτερη ) Brit Θενξ ρε αγορινα το ξέρω στο Ελλαδισταν δεν μπορείς να κάνεις τιποτα με ασφάλεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα