Valerie_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Όσες φορές έχω πάει δεν μου είχε φανεί τόσο μακριά πάντως. Υπάρχει και πούλμαν που κάνει τη διαδρομή πάντως οπότε βολεύει σχετικά. για ποιο λόγο να μείνεις στην Πούντα και να τρως το λούκι πήγαινε έλα μία ώρα με το κτελ και να μην μείνεις στη Νάουσα που έχει το W και γενικά και γαμώ νυχτερινή ζωή; 1
NickTG Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Προτιμώ παραλιακά μαγαζιά το καλοκαίρι. Μου αρέσει περισσότερο η παραλία από εκείνη την πλευρά. Πάντως και η διαμονή στη Νάσουσα είναι μια χαρά λύση.
Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 για ποιο λόγο να μείνεις στην Πούντα και να τρως το λούκι πήγαινε έλα μία ώρα με το κτελ και να μην μείνεις στη Νάουσα που έχει το W και γενικά και γαμώ νυχτερινή ζωή; Όντως Η Πάρος για 16-18χρονα είναι ιδανικό νησί . Πήγαμε πέρυσι παρέα 4 ατομα (24παρα χρονων) και δεν ξέραμε που να πάμε να αποφύγουμε τους σπόρους , κρυβόμασταν και αποφεύγαμε μαγαζια και παραλίες για να μην νομίζει κανείς οτι είμαστε μαζί τους . Προτελευταία μέρα ευτυχως βρηκαμε μια απόμερη παραλία με 7 ομπρέλες και περάσαμε απίστευτα . Για δε Πουντα κλπ που αναφέρεις ουδεν σχόλιο...εμετός . 1
NickTG Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τελευταία φορά που κοίταξα 18 ήταν το TS πάντως. Οπότε σε περίπτωση που δεν έχει χαλάσει το clubακι εκεί μάλλον θα του αρέσει. Ποιος ακριβώς θα νόμιζε πως είσαστε μαζί τους? Τι εννοείς μαζί τους? Και τι σημασία έχει?
sphinxgr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μου αρέσει που τόσες σελίδες τώρα βλέπουμε για το αν γίνεται να νοικιάσει ο άλλος αυτοκίνητο και πως θα βρεθεί ο τρόπος! Κοιτάω το δάκτυλο και όχι το δάσος Χωρίς τα βασικά ελάχιστα κριτήρια ΔΕΝ νοικιάζουν. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ? Ότι ο ενοικιαστής δεν γνωρίζει να οδηγάει επιβεβαιωμένα Ο ενοικιαστής σε αυτή την ηλικία και με αυτή την εμπειρία κατά 99% θα κάνει μαλακίες με το αυτοκίνητο και τελικά θα δημιουργήσει περισσότερες ζημιές απο τα χρήματα που θα ακουμπήσει Έχει υψηλότερες πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα Και στο τέλος αφου η νομοθεσία δεν θα καλύπτει τον ιδιοκτήτη , αυτός θα μπλέξει με το νόμο και δεν θα δικαιωθεί ποτέ. ΓΙΑΤΙ λοιπόν κάποιος για 50 ευρώ να ριψοκινδυνεύσει όσα έχει καταφέρει τόσα χρόνια? Αν θα το έκανε θα έπρεπε να υπήρχε κάτι που να δικαιολογεί το ρίσκο....
Costakiss Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Όντως Η Πάρος για 16-18χρονα είναι ιδανικό νησί . Πήγαμε πέρυσι παρέα 4 ατομα (24παρα χρονων) και δεν ξέραμε που να πάμε να αποφύγουμε τους σπόρους , κρυβόμασταν και αποφεύγαμε μαγαζια και παραλίες για να μην νομίζει κανείς οτι είμαστε μαζί τους . Προτελευταία μέρα ευτυχως βρηκαμε μια απόμερη παραλία με 7 ομπρέλες και περάσαμε απίστευτα . Για δε Πουντα κλπ που αναφέρεις ουδεν σχόλιο...εμετός . Μαζί σου κι εγώ Adon1s!! Η Πάρος είναι ξεκάθαρα για πιτσιρίκια που πάνε να ξεσκάσουν μετά τις Πανελλήνιες!! Για 24ρηδες από τα πολύ δημοφιλή νησιά θα έλεγα ότι είναι η Σκιάθος, η οποία δυστυχώς απ' ότι μαθαίνω έχει κι αρχίσει κι αυτή να μαζεύει πιτσιρίκια τελευταίως, αλλά έχει πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα καθαρά νερά και η Κρήτη είναι πάρα πολύ ωραία! Επίσης, αν είσαι και για φάση camping, συνιστώ ανεπιφύλακτα Ικαρία, Ελαφόνησο και Σαμοθράκη για τους πολύ περιπετειώδεις!!
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 μονο κανενας παρακμιακός ΙΣΩΣ σου δώσει... Φοβούνται (και οχι αδικα) καθώς δε σε καλύπτει η ασφάλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα