Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα υπαρχει καποια πρωτεΐνη που να δινει βαρος και τι μπορειτε να μου πειτε αμα κανουν κακο γιατι πολλά λενε. Ευχαριστω

Δημοσ.

πρώτα απόλα δεν μας είπες τι βάρος/ύψος έχεις

εάν πας γυμανστήριο και ποσο καιρό

αν ασχολείσαι λιγότερο από 1 χρόνο νομίζω δεν αξίζει να πάρεις πολύ πιθανόν να μην δεις διαφορα

κακό εντάξει δεν είναι και ότι το καλύτερο αλλα αν πάρεις μια έμπιστη μάρκα νομίζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα

γνώμη μου πως αν ασχολείσαι λιγότερο από 1 χρόνο δεν χρειάζεσαι πρωτεΐνη γυμνάσου καθημερινά ανέβαζε σιγά σιγά τα βάρη και εννοείτε τρώγε σωστά (φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνες,λίγους υδατάνθρακες/λιπαρά)

αα και αν θες ντε και καλά να πάρεις μην αγοράσεις με την καμια πρωτεΐνη όγκου οι συγκεκριμένες έχουν πιο πολύ ζάχαρη και διαφορες μακάκιες παρα πρωτεΐνη, απλά πάρε μια γράμμωσης και εννοείτε σκληρή γυμναστική

no pain, no gain

Δημοσ.

Με σωστή γυμναστική, κάνεις ένα αξιοπρεπές σώμα.

Τα συμπληρώματα, γνώμη μου, είναι για ματαιοδοξία και κάνουν το σώμα να φαίνεται αφύσικο και άσχημο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

elysian νομιζω εχεις γραψει και σε αυτο το θρεντ παλαιοτερα ε?

http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1059

γραψε εκει για να σου απαντησουν και οι αλλοι!! εγω θα σου πω φαε σωστα,γυμνασου και ασε τις πρωτεινες και τις μαλακιες στην ακρη! οση πρωτεινη και να παρεις αν δεν φτιαξεις τα υπολοιπα δεν θα κανεις τιποτα (ασε που δεν εχουν και πολυ νοημα να τις παρεις)

αν φταιεξςια τη διατροφη σου θα δεις οτι οι πρωτεινες ειναι περιττες

• Like 2
Δημοσ.

Καλά κάποιοι εδω πέρα εχω μπερδέψει τα συμπληρώματα διατροφής με τα αναβολικά και την πρωτείνη με την κρεατίνη κτλ..Φίλε elysian, όποιος σου πει οτι η πρωτείνη είναι μαλακία, δεν κάνει δουλειά, θα πάθεις ζημιά κτλ, μην κάνεις καν τον κόπο να τον ακούσεις...Δεν έχει ιδεα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

λεωνιδα τι ακριβως θα του κανει η πρωτεινη σε σκονη απο την πρωτεινη απο το αυγο ή το κρεας κτλ?

Δημοσ.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

Όταν παίρνεις συμπληρώματα διατροφής, δεν πάει να πει οτι αντικαθιστάς το φαγητό σου. Δεν πάει να πει οτι επειδή θα πάρεις πρωτείνη σε συμπλήρωμα, θα σταματήσεις να τρώς αυγά, τυρί, κρεας κτλ. Απλά την παίρνεις (πρωτείνη) σαν συμπλήρωμα, επειδή δεν μπορείς (για μερικούς τουλάχιστον) να τρώς συνέχεια αυγά κτλ.

Τι εννοώ:

3 ασπράδια αυγών έχουν τα παρακάτω γραμμάρια πρωτείνης. Προσοχή : ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΟΝΟ.

• Θερμίδες 50 kcal
  • Πρωτεΐνες 11 gr

Ενα σκούπ πρωτείνης, έχει 24gr πρωτείνης. Προσωπικά, δεν μπορώ να τρώω 10 ασπράδια αυγών την μέρα. Μπορώ να τρώω 2-3 και να παίρνω και ενα σκουπ. Ξέρω άλλα άτομα τα οποία μπορούν όμως!

Επίσης πρωτείνη, παίρνεις μετα την προπόνηση. Για λόγους ευκολίας με το που βγαίνεις απο το γυμναστήριο, πίνεις ενα σκουπ πρωτείνης. Βοηθάει γιατι δεν χρειάζεται να έχεις ενα τάπερ συνεχώς μαζί σου!!

Φαντάζεσαι με το που βγείς απο το γυμναστήριο να ανοίγεις τάπερ με φιλέτο κοτόπουλο και ασπράδια;; :P

ΥΓ: Μιλάω για την πρωτείνη τύπου isolate, που είναι απλή καθαρή πρωτείνη γάλακτος. Υπάρχουν και πρωτείνης τύπου Gainer, που τις παίρνεις και γίνεσαι τερατάκι. Οι δεύτερες πρωτείνες, περιέχουν εκτός απο πρωτείνη και χίλια 2 πράματα.

Ενδεικτικά να πώ οτι ενα σκουπ πρωτείνης isolate έχει 105-110 θερμίδες και ενα σκουπ πρωτείνης τύπου gainer έχει 600 θερμίδες!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγω τα ξερω ολα αυτα και συμφωνο σε ενα βαθμο μαζι σου! (στο οτι το παιρνεις μονο σαν συμπληρωμα και οχι σαν αντικατάσταση διατροφης αλλα αυτο σημαινει οτι εχεις φτιαξει την διατροφη σου πρωτα για αυτο του ειπα οτι του ειναι περιττες για την ωρα)

διαφωνω ομως στο ταπερ. Γιατι δηλαδη μπορεις να σκας με το σεικερ και οχι με το ταπερ? εγω ξερεις ποσες φορες εχω σε σακουλακι αυγα και τα καθαριζω και τα τρωω επιτοπου? θα με νοιαξει τι θα πει ο αλλος διπλα μου αν με δει να τρωω τα αυγα μου ή οτι αλλο εχω στο ταπερακι μου? 

Δημοσ.

Σωστός! Εννοείται οτι πρώτα φτιάχνουμε την διατροφή και μετά πάμε σε συμπλήρωματα!

Αν μπορείς και το κάνεις, είσαι μια χαρά!!

Μπορείς όμως μετα απο προπόνηση να φας;; Εγω για κανα μισάωρο δεν μπορώ ούτε νερό να πιω (που λέει ο λόγος!)

Να πέσουν οι παλμοί μου πρώτα και μετά! :)

• Moderators
Δημοσ.

χα μπορω να φαω οποτεδιποτε :P ευτυχως λογο τρεξιματος οι παλμοι μου πεφτουν πολυ γρηγορα σε νορμαλ επιπεδα

και μεχρι να κανω διατασεις να αλλαξω κτλ ειμαι ετοιμος για τσιμπουσι κανονικο οχι για 1-2 αυγα :P

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας το θεμα είναι το εξης οτι τρωω αλλα δεν ε και ετσι οπως ειναι τα ωραρια δεν μπορω να εχω στο νου μου ολο το φαι γ αυτο λεω αμα υπαρχει καποιος υγειης και γρηγορος τροπος για κιλλα γυμναστηριο δεν γινεται για καποιο λογο γενικα γυμναστικη...ευχαριστω :)

• Moderators
Δημοσ.

γρηγορος δεν υπαρχει οπως και να το κανεις !! (νταξει παντα υπαρχει η ευκολη λυση των φαρμακων αλλα δεν μιλαμε για αυτα)

πες μας το εβδομαδιαιο διατροφικο σου πλανο !! + οτι αν δεν μπορεις να γυμναστης τι να την κανεις την πρωτεινη? και επισης αυξηση κιλων χωρις γυμναστικη σημαινει αυξηση λιπους

• Moderators
Δημοσ.

ε ναι χοντρος φυσικα! και εννοειται οτι θα κανεις κοιλια!!

για αυτο το να βαλεις βαρος θελει καλη διατροφη και γυμναστικη! ωστε να βαλεις το λιγοτερο δυνατο λιπος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...