eidikos33 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αν ο ενοικιαστης αφησει το ονομα της κορης του και οχι του ιδιου θα υπαρχει προβλημα για μενα αν τον πληρωνει κανονικα? ειναι αναγκαστικη δηλαδη η μεταφορα του ονοματος στον πραγματικο ενοικιαστη? η δεν εχω καποιο προβλημα εγω?
Joshua21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 αν ο ενοικιαστης αφησει το ονομα της κορης του και οχι του ιδιου θα υπαρχει προβλημα για μενα αν τον πληρωνει κανονικα? ειναι αναγκαστικη δηλαδη η μεταφορα του ονοματος στον πραγματικο ενοικιαστη? η δεν εχω καποιο προβλημα εγω? Υποχρεωτικό είναι(έτσι λέει η ΔΕΗ). Εσύ πάντως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, άσχετα αν τον πληρώνει κανονικά ή όχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 αν ο ενοικιαστης αφησει το ονομα της κορης του και οχι του ιδιου θα υπαρχει προβλημα για μενα αν τον πληρωνει κανονικα? ειναι αναγκαστικη δηλαδη η μεταφορα του ονοματος στον πραγματικο ενοικιαστη? η δεν εχω καποιο προβλημα εγω? Θα ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχει κανει γιατι οτι καταναλωση κανεις θα ειναι αυτος υποχρεος στη ΔΕΗ .
eidikos33 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εγω ειμαι ο ιδιοκτητης! το ονομα στην δεη ειναι στην κορη του επειδη αυτη το ειχε νοικιασει! αν το νοικιασει ο πατερας της και το ονομα στην δεη ειναι στην κορη του,τι γινεται;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εγω ειμαι ο ιδιοκτητης! το ονομα στην δεη ειναι στην κορη του επειδη αυτη το ειχε νοικιασει! αν το νοικιασει ο πατερας της και το ονομα στην δεη ειναι στην κορη του,τι γινεται;; Για οποιαδηποτε καταναλωση και τυχον χρεος θα ειναι υπευθυνη για εξοφληση η κορη του . Η ΔΕΗ ζηταει η παροχη να ειναι στο ονομα του καταναλωτη αλλα δεν μπορει να το ελεγξει .
eidikos33 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 παντως παλια που ειχα κανει εξωση σε εναν και δεν εκοβε το ρευμα εγω δεν μπορουσα να το νοικιασω μετα επειδη δν μπορουσα να κοψω το ρευμα
Joshua21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 παντως παλια που ειχα κανει εξωση σε εναν και δεν εκοβε το ρευμα εγω δεν μπορουσα να το νοικιασω μετα επειδη δν μπορουσα να κοψω το ρευμα Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, δεν χρειάζεται να "κοπεί" το παλιό ρεύμα για να το νοικιάσεις. Ο νέος ενοικιαστής πάει με το νέο μισθωτήριο και ζητάει νέα σύμβαση παροχής ρεύματος.
eidikos33 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 και η παλια τι θα γινει; αφου ο προηγουμενος δεν παει να το κοψει ουτε πληρωνει
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, δεν χρειάζεται να "κοπεί" το παλιό ρεύμα για να το νοικιάσεις. Ο νέος ενοικιαστής πάει με το νέο μισθωτήριο και ζητάει νέα σύμβαση παροχής ρεύματος. Ετσι ακριβως. και η παλια τι θα γινει; αφου ο προηγουμενος δεν παει να το κοψει ουτε πληρωνει Δικο της το προβλημα που θα την ακολουθει η οφειλη μεχρι ο αλλος να παρει στο ονομα του την παροχη
sfakattack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή έγω θα ξενοικιάσω, να ρωτήσω αν υπάρχει αντίστροφη διαδικασία; όταν είναι να λήξει το συμβόλαιο χρειάζεται να γίνει κάτι παρόμοιο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή έγω θα ξενοικιάσω, να ρωτήσω αν υπάρχει αντίστροφη διαδικασία; όταν είναι να λήξει το συμβόλαιο χρειάζεται να γίνει κάτι παρόμοιο; Οχι αν οι σχεσεις με τον ιδιοκτητη ειναι καλες και εληξε το συμβολαιο.
eidikos33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εγω που εχω τον ενοικιαστη μεσα τοσο καιρο ενω εχει ληξει το συμβολαιο του τωρα που θελω να κανω ηλεκτρονικο τι ημερομηνια να βαλω οτι αρχιζει το συμβολαιο? μπορω να βαλω σημερινη? πιο πριν ποσο καιρο καιρο επισης μπορω να βαλω? 2 μηνες το μεγαλυτερο? επισης το καεκ και το ατακ που μπορω να τα βρω ρε παιδια?
PETROS13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 εγω που εχω τον ενοικιαστη μεσα τοσο καιρο ενω εχει ληξει το συμβολαιο του τωρα που θελω να κανω ηλεκτρονικο τι ημερομηνια να βαλω οτι αρχιζει το συμβολαιο? μπορω να βαλω σημερινη? πιο πριν ποσο καιρο καιρο επισης μπορω να βαλω? 2 μηνες το μεγαλυτερο? επισης το καεκ και το ατακ που μπορω να τα βρω ρε παιδια? Ατακ -καεκ στο ε9 στα στοιχεία ακινήτων. Για το συμφωνητικό αν δεν υπάρχει αλλαγή σε σχέση με τα πιο παλιά μπορείς και σημερινή (ωε τροποποιητικο - συνέχεια προηγούμενης μίσθωσης) 1
eidikos33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 συνεχεια προηγουμενης μισθωσης ειναι απλα το προηγουμενο συμβολαιο ειχε γινει στη δου χειρογραφα απλα αλλαξε θελουμε να αλλαξουμε το ονομα του ενοικιαστη απο το ονομα του πατερα στο ονομα της κορης το ατακ το βρηκα στο ε3 το καεκ δεν υπαρχει ειναι κενο ειναι υποχρεωτικο να το βαλω?
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 @eidikos33: Ηλεκτρονικό συμβόλαιο δεν υπάρχει, στο taxis κάνεις "δήλωση πληροφοριακών στοιχείων μισθώσεων ακίνητης περιουσίας", με απλά λόγια γνωστοποιείς στην εφορία την ύπαρξη μίσθωσης. Το μισθωτήριο(αν υπάρχει, η συμφωνία της μίσθωσης μπορεί να είναι και προφορική) δεν έχει σχέση με την εφορία, αφορά μόνο ιδιοκτήτη + ενοικιαστή. Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν είναι συνέχεια προηγούμενης μίσθωσης, συνέχεια θα ήταν εφόσον η μόνη αλλαγή θα ήταν ανανέωση μίσθωσης, μεταβολή ύψους ενοικίου κτλ, η αλλαγή μισθωτή(ενοικιαστή) είναι νέα μίσθωση. Όσο για το πότε να βάλεις ότι αρχίζει η μίσθωση, καλό είναι να βάλεις την ημερομηνία που γράφει το νέο μισθωτήριο, και αν δεν υπάρχει νέο μισθωτήριο να φτιάξετε. Αν έχεις κόψει ήδη απόδειξη ενοικίου στην κόρη για τον τρέχον μήνα εννοείται πως η νέα μίσθωση πρέπει να ξεκινήσει από τον επόμενο. Και σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις ημερομηνία πριν την 1η του προηγούμενου μηνός, αλλιώς θα πληρώσεις πρόστιμο. Το καεκ όπως είπαν θα το βρεις στο Ε9. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα