Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η εφαρμογή αλληλογραφίας Mycosmos θα κλείσει στις 16/6/2014 ενώ τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην θυρίδα θα είναι προσβάσιμα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.

Σημαντική η εφαρμογή, έχοντας στα συν την απ´ευθείας δωρεάν αποστολή ειδοποίησης σε κινητό Cosmote για νέα ηλεκτρονική αλληλογραφία, την δυνατότητα διαχείρισης τουλάχιστον 3 διευθύνσεων email από έναν λογαριασμό, αποστολή 10 SMS δωρεάν ανά ημέρα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως και πολλά άλλα καλούδια.

Πηγή: SMS ειδοποίηση από την εταιρία σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Mycosmos.

Επεξ/σία από Atsumbalos
  • Like 1
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρίμας. Εγώ τη χρησιμοποιούσα ακόμα αραιά και που (και φυσικά πολύ περισσότερο στο παρελθόν). Αυτά τα 10 τζάμπα SMS/μέρα με είχαν σώσει πολλές φορές, ειδικά αφού μπορούσα να τα στείλω απευθείας από το PC. Το ωραίο ήταν πως οι λογαριασμοί στην εφαρμογή είχαν διατηρηθεί ακόμα και για όσους δεν είχαν πλέον κινητά cosmote (το δικό μου πχ. το είχα καταργήσει εδώ και μια δεκαετία, παρ' ολ' αυτά το mycosmos έπαιζε κανονικά).

• Like 5
Δημοσ.

Για να κλίνει μια τέτοια εφαρμογή δεν θα κλίνει έτσι για τα καπρίτσια κάποιου ατόμου . Δεν θα υπήρχε η αντίστοιχοι απηχήσει στο κοινό όπως θα περίμεναν από την Cosmote 

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη μια βλακεια της Cosmote 

ηταν ο βασικος λογος που κραταγα και το cosmote νουμερο

Ηταν κατι πολυ χρησιμο 

σε ειδοποιουσε στο κινητο αν ειχες email , αν σου απαντουσαν στο forum κλπ 

• Like 4
Δημοσ.

Όχι ρε πο***η μου! Και βόλευε η αποστολή μηνυμάτων σε κινητά παντού στον κόσμο, ειδικά αν είσαι εξωτερικό. Πωωωωω, κρίμα. Ξενέρωσα τώρα!

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβως εστελνες απειρα sms σε οσους το ειχαν και 20 τη μερα σε ολους τους αλλους

Να κανουμε μια ομαδικη διαμαρτυρια 

• Like 3
Δημοσ.

Εμπρός λοιπόν να κάνουμε μια καθιστική διαμαρτυρία, γιατί για κάτι άλλο δεν μας βλέπω.

Δεν το λέω με πρόθεση να σας προσβάλλω φυσικά (προς Θεού) αλλά απελπίζομαι...μπορεί να είμαστε τελικά λίγοι χρήστες της

υπηρεσίας αλλά κάποιοι παραμένουμε πελάτες της, ΜΟΝΟ για αυτό τον λόγο ( αααα και για το φοιτητικό πακέτο).

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα πάντως που κλείνει. :-(

Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και ήταν πολύ χρήσιμη εφαρμογή, αφού σου έστελνε ειδοποίηση στο κινητό.

Φυσικά και τα free sms, ευπρόσδεκτα.

• Like 1
Δημοσ.

μωρε λιγοι ή πολλοι δεν εχει σημασια, το θεμα ειναι οτι η υπηρεσια στον συνδυασμο προωθηση email κ αποστολη sms για ειδοποιηση νεου mail ηταν κ ειναι αναντικαταστατη

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι μπορούμε και πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Κάντε όλοι σας like εδώ και ζητήστε και από τους φίλους σας να το προωθήσουν όπου που σας έστελναν μέχρι τώρα e-mail και γνώριζαν ότι ειδοποιήστε άμεσα και με sms.

https://www.facebook.com/diamartiria.mycosmos.gr

2 μέρες πριν το κλείσουν θα στείλουμε το λίνκ στην cosmote .

post-232858-0-77264500-1401365494_thumb.jpg

Μόλις σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι η εφαρμογή αλληλογραφίας Mycosmos θα κλείσει στις 16/6/2014 ενώ τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην θυρίδα θα είναι προσβάσιμα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου.

Σημαντική η εφαρμογή, έχοντας στα συν την απ´ευθείας δωρεάν αποστολή ειδοποίησης σε κινητό Cosmote για νέα ηλεκτρονική αλληλογραφία, την δυνατότητα διαχείρισης τουλάχιστον 3 διευθύνσεων email από έναν λογαριασμό, αποστολή 10 SMS δωρεάν ανά ημέρα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως και πολλά άλλα καλούδια.

Πηγή: SMS ειδοποίηση από την εταιρία σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας Mycosmos.

Αυτα κανει ο ΟΤΕ και χανει πελατες 

Να δουμε αν βρεθει καποια αλλη λυση

Παιζει κατι απο gmail ?

http://thetechgears.com/setup-gmail-sms-alerts-new-emails/

Εγώ νομίζω ότι μπορούμε και πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Κάντε όλοι σας like εδώ και ζητήστε και από τους φίλους σας να το προωθήσουν όπου που σας έστελναν μέχρι τώρα e-mail και γνώριζαν ότι ειδοποιήστε άμεσα και με sms.

https://www.facebook...ria.mycosmos.gr

Κρίμα πάντως που κλείνει. :-(

Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και ήταν πολύ χρήσιμη εφαρμογή, αφού σου έστελνε ειδοποίηση στο κινητό.

Φυσικά και τα free sms, ευπρόσδεκτα.

Εγώ νομίζω ότι μπορούμε και πρέπει να διαμαρτυρηθούμε. Κάντε όλοι σας like εδώ και ζητήστε και από τους φίλους σας να το προωθήσουν όπου που σας έστελναν μέχρι τώρα e-mail και γνώριζαν ότι ειδοποιήστε άμεσα και με sms.

https://www.facebook...ria.mycosmos.gr

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ότι στο ξεκίνημά της η υπηρεσία (πρέπει να υπάρχει πάνω απο 10 χρόνια) ήταν πολύ χρήσιμη και είχα χρησιμοποιήσει πολύ την ειδοποίηση με sms..

Επισκιάστηκε όμως από τα smartphones.Έχω χρόνια να την χρησιμοποιήσω και παρόλο που είχα κάνει και εγώ φορητότητα τον αριθμό μου σε άλλες εταιρίες, η υπηρεσία συνέχιζε να δουλεύει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...