Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σημερα δεν μπορω να μπω ουτε απο την εφαρμογη του κινητου, ουτε απο τη σελιδα, η οποια μαλιστα αλλαξε και εμφανιση. Μαλλον εκλεισε το μαγαζι :(

Και μολις εγραφα το ποστ εδω, χτυπαει μηνυμα στο κινητο!

Το mycosmos email επανερχεται με 300ΜΒ αποθηκευτικο χωρο και 300 δωρεαν sms! Μαθε περισσοτερα και τις απαιτουμενες ρυθμισεις στο www.cosmote.gr/mycosmos

Δημοσ.

το μειλ τι μορφη ειχε;

στο παλιο site σαν username ειχα τον αριθμο του κινητου

τωρα δεν μπορω να μπω...

Τον αριθμό μαζί με @mycosmos.gr στο τέλος θα βάλεις. Απλά πρέπει να κάνεις υποχρεωτικά password reset την πρώτη φορά. Δες εδώ τις οδηγίες.

Κάτι άλλο: σας έρχεται πλέον ειδοποίηση με SMS για νέα email; Γιατί σε εμένα που το δοκίμασα δεν έρχεται :/

Δημοσ.

Πρέπει να φτιάξεις κανόνα για τις ειδοποιήσεις sms. Ρυθμίσεις, φίλτρα, νέο φίλτρο, και έχει αποστολή ειδοποίησης sms που μπορείς να το βάλεις είτε σε όλα τα email, είτε όταν ταιριάζουν με κάποιο κανόνα.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο το !@#$%^& το captcha τι το θελουνε? Εχω κανει ~10 προσπαθειες να το ξανανοιξω και οι μισες κοβονται στο captcha!

Δημοσ.

Αυτο το !@#$%^& το captcha τι το θελουνε? Εχω κανει ~10 προσπαθειες να το ξανανοιξω και οι μισες κοβονται στο captcha!

Πάτα το ηχητικό μήνυμα που έχει, είναι πιο "ξεκούραστο" κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Πρέπει να φτιάξεις κανόνα για τις ειδοποιήσεις sms. Ρυθμίσεις, φίλτρα, νέο φίλτρο, και έχει αποστολή ειδοποίησης sms που μπορείς να το βάλεις είτε σε όλα τα email, είτε όταν ταιριάζουν με κάποιο κανόνα.

Ευχαριστώ! Ήταν η μόνη ρύθμιση που δεν είχα ψάξει γιατί νόμιζα ότι είναι μόνο για αυτόματη απάντηση, μετακίνηση, κ.λπ.

Δημοσ.

οταν ειστε ετοιμοι, πατηστε refresh στο captcha και βαλτε το. Ανα λιγα δευτερολεπτα ακυρωνεται το καθε captcha για αυτο δεν δεχεται τους κωδικους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...