Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το PC της υπογραφης και οπως βλεπετε στην φωτογραφια που ανεβασα,έχει τρελές θερμοκρασίες.. Αυτές οι θερμοκρασίες είναι παίζοντας Watch Dogs σε High γραφικά... Τι μου προτείνεται? Να βάλω κάποια υδροψυξη η αναβάθμιση Cpu/Mobo? Από budget δεν ξέρω οπότε ακούω γνώμες,και βλέποντας και κάνοντας.

post-245272-0-87191100-1401319985_thumb.png

Δημοσ.

Τωρα εχεις την stock cpu ψηκτρα πανω?

Εχεις αλλαξει ποτε στην 480 παστα στον επεξεργαστη?

Αν οχι στο προτεινω και να κανεις και ενα καθαρισμα απο σκονες. 

Δημοσ.

Αλλάζω και στην 480 πάστα? Ναι στον επεξεργαστή πριν κανα χρόνο αλλάξα απότι θυμαμαι...  Τα εχω παρει ολα μεταχειρισμενα,και τα εχω περιπου 1,1,5 χρονο..  απο σκονη τα καθαριζω... Οχι δεν εχω stock ψύκτρα,έχω μια μεγάλη της Intel τωρα πια ειναι ακριβως θα σε γελάσω :Ρ

Δημοσ.

παρε  μια h100i και δεν θα εχεις τετοιες θερμοκρασιες,το συστημα σου ειναι μια χαρα και τραβαει ακομα,εκτος αν σκεφτεσαι για ολικη αναβαθμιση

Δημοσ.

Ξαναλλαξε παστα στον επεξεργαστη, και στην καρτα γραφικων φυσικα. Επισης βγαλε την ψυκτρα της καρτας και καθαρισε την, και δωσε μια φωτο απο την ψυκτρα του επεξεργαστη σου. Και βλεπουμε μετα, δεν ειναι λογικες αυτες οι θερμοκρασιες (εκτως και αν ειναι θερμοκρασιες load).

Δημοσ.

Για αρχή κοίταξε και άλλο πρόγραμμα, κάτι σε HWMonitor/HWinfo. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το σπέκι βγάζει τρελά πράγματα.

Το κουτί έχει καλό airflow; Πως έχεις βάλει τους ανεμιστήρες; 
Σκόνες;

Αν και για load κατάσταση (λογικά με το WatchDogs και τις απαιτήσεις του, δε θα μου ήταν παράλογο να πω ότι το σύστημα παίζει να δουλεύει CPU κ GPU στα 100%, αλλά δεν έχω δοκιμάσει το παιχνίδι προσωπικά, βασίζομαι σ'αυτά που ακούω). Αν τρέχουν και τα δυο σε 100% είναι "λογικές" οι θερμοκρασίες, παρόλα αυτά όμως "επικίνδυνες", ειδικά εν όψει καλοκαιριού που ίσως βαράει 40αρια...

Δημοσ.

Πριν αλλάξεις πάστες σε cpu + gpu, δοκιμάζεις και άλλα προγράμματα πιο αξιόπιστα σαν αυτά που σου είπε ο selianx και μετά βγάζεις συμπέρασμα και πράττεις ανάλογα. Πόσταρε screenshots και από αυτά. Επίσης το screenshot από το speccy το τράβηξες ενώ έπαιζες το game και πάτησες pause για να το τραβήξεις? Δηλ ήσουν σε load κατάσταση? Η κάρτα σου έχει blower style cooler? Διάταξη ανεμιστήρων στο κουτί? 

1) Με την προϋπόθεση ότι είσαι σε load κατάσταση, 2) ότι δεν έχεις καλό airflow στο κουτί σου, 3) ότι η κάρτα σου έχει blower cooler και 4) σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες θερμοκρασίες αυτής της περιόδου: μέχρι ένα σημείο οι θερμοκρασίες σου δικαιολογούνται σε cpu και gpu, αλλά θα πρέπει να τις μειώσεις περισσότερο γιατί είναι αρκετά ψηλές. Δεν δικαιολογούνται οι θερμοκρασίες στην μητρική σου όμως καθόλου. Αυτές παραείναι ψηλές. Δοκίμασε όμως και με άλλα προγράμματα πρώτα, δες τι βγάζουν, βελτίωσε το airflow-σκόνες και αν δεν βελτιωθεί τίποτα τότε αλλάζεις πάστες σε cpu-gpu και απο εκεί και πέρα προβαίνεις σε αγορά καινούργιων ψυκτρών και βλέπεις για επιπλέον αγορά καινούργιου hardware.

Δημοσ.

http://prntscr.com/3nosyaΑυτες ειναι οι θερμοκρασιες μου χωρις load...

Απο ανεμηστηρες στο κουτι εχω 3 + τον cpu cooler... η h100i που μου ειπε το παιδι,ειναι μονο για cpu? η τα δροσίζει όλα? 

ΟΙ θερμοκρασιες ειναι ενω επαιζα Watch dogs πατησα alt-tab και ειδα τις θερμοκρασιες... απλα φανταστειτε αλλαζε κανονικα σελιδες κτλπ χωρις κανενα προβλημα,αλλα κανει πολυ θορυβο εδειχνε δηλαδη οτι ζοριζοταν.

Δημοσ.

Κάνε αυτά που σου παν τα παιδιά για το airflow,fans,καθάρισμα και μετά αλλαγή πάστας.Οι θερμοκρασίες όντως δικαιολογούνται πάντως μέχρι ένα σημείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...