bluesattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εγω παντως δεν θα καθομουν στο 1.7 Αλλα ουτε και στις μπροστινες θεσεις του κινηματογραφου. 1
CheOnWeb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Όχι, ήταν τρία τα καλώδια, δύο για εικόνα και ένα για ήχο. Δεν χρησιμοποιούσα το S-Video. Αυτό είναι composite (η κατώτερης ποιότητας αναλογική σύνδεση). Έχει πολύ μεγάλη διαφορά απ' το HDMI, αναξαρτήτως ανάλυσης. 1
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 έδωσα calculator στην προηγούμενη σελίδα... http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341535 Στα 1.7 μέτρα, εκτός του ότι θα μου βγουν τα μάτια, δεν θα μπορώ να βάλω τα τραπέζια και τους καναπέδες ομοιόμορφα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Στα 1.7 μέτρα, εκτός του ότι θα μου βγουν τα μάτια, δεν θα μπορώ να βάλω τα τραπέζια και τους καναπέδες ομοιόμορφα. πρώτον δεν θα σου βγουν τα μάτια, είναι αντίστοιχο με το ότι θα τυφλωθείς από την πολύ μλκία δεύτερον δεν σου είπα σώνει και καλά ότι πρέπει να την βάλεις εκεί, αλλά ότι αυτή είναι σωστή απόσταση για να μπορείς να καταλαβαίνεις διαφορές... όποιος θέλει την τηρεί ή όχι, γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση ώστε να μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη τηλεόραση...
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 πρώτον δεν θα σου βγουν τα μάτια, είναι αντίστοιχο με το ότι θα τυφλωθείς από την πολύ μλκία δεύτερον δεν σου είπα σώνει και καλά ότι πρέπει να την βάλεις εκεί, αλλά ότι αυτή είναι σωστή απόσταση για να μπορείς να καταλαβαίνεις διαφορές... όποιος θέλει την τηρεί ή όχι, γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση ώστε να μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη τηλεόραση... Πίστεψέ με, θα μου βγουν τα μάτια. Εδώ στην 20" οθόνη για το PC που έχω στο γραφείο μου (και κάθομαι στο μισό περίπου μέτρο) με ενοχλούν αρκετά τα μάτια μου μετά από λίγο.
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι και κανα ευαγγελιο οι αποστασεις αυτες.Οσο σου επιτρεπει ο χωρος σου και τα δικα σου ματια.Αν και ειναι και θεμα συνηθειας.Οσο πιο κοντα παντως τοσο πιο ευδιακριτες γινονται οι διαφορες Εδώ στην 20" οθόνη για το PC που έχω στο γραφείο μου (και κάθομαι στο μισό περίπου μέτρο) με ενοχλούν αρκετά τα μάτια μου μετά από λίγο. Μπορει να φταιει και η οθονη παντως.Και οχι το μεγεθος.. Ξερεις απο μια κακη οθονη η μια κακη ρυθμιση που ειχε καποιος καποτε μπορει να βγουν εσφαλμενα συμπερασματα
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μπορει να φταιει και η οθονη παντως.Και οχι το μεγεθος.. Ξερεις απο μια κακη οθονη η μια κακη ρυθμιση που ειχε καποιος καποτε μπορει να βγουν εσφαλμενα συμπερασματα Αρκετά πιθανό, ειδικά εάν λάβουμε υπόψιν ότι είναι οθόνη 5ετίας, μπορεί και παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι και κανα ευαγγελιο οι αποστασεις αυτες.Οσο σου επιτρεπει ο χωρος σου και τα δικα σου ματια.Αν και ειναι και θεμα συνηθειας.Οσο πιο κοντα παντως τοσο πιο ευδιακριτες γινονται οι διαφορες ναι δεν είναι νόμοι της φυσικής, που σώνει και καλά τους υπακούς, αλλά είναι το σωστό/ιδανικό... το να βγάζεις όμως συμπέρασμα από μια ΤΟΣΟ "λανθασμένη" απόσταση, είναι παραπλανητικό...
Sog96Ch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ειστε off topic (Και εγω που το γραφω ειμαι offtopic) 1
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για τα cd ούτε λόγος, για ότι τους συμφέρει βγάζουν ανακοίνωση .
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι είναι το cd? Αυτό που βάζεις στο μποστάνι για να διώχνει τα πουλιά. 3
Gtr34 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι είναι το cd? Παίζει να ήταν το ποιο fail σχόλιο σε όλο το θέμα αυτό που έγραψα
DrLo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 και αν καταργήσουμε τα DVD πως θα διώχνουμε τα περιστέρια ?
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κρεμάς σακούλες με νερό ντε Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα