Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως πείθουμε ένα αγοραστικό κοινό να αγοράσει αυτό που μας βγάζει περισσότερα λεφτά:

1. Του δημιουργούμε τεχνική ανάγκη
  2. Απαξιώνουμε εναλλακτικά προϊόντα χτυπώντας το συναίσθημα του καταναλωτή (δεν εχει σημασία αν τα επιχειρήματα ειναι λογικά ή ηλίθια)

Παρε usb φλασακι , δεν εισαι υποχρεωμενος να πας προς cloud μερια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίστοιχα να καταργήσουμε τα βιβλία. Τεράστια σπατάλη χαρτιού. Να προμηθευτούμε όλοι από ένα ebook reader Και όλα ψηφιοποιημένα. Τέρμα πια οι 10κιλες τσάντες στα σχολεία.

Επεξ/σία από mathsrule
Δημοσ.

Γιατί πρέπει να καταργήσουμε άμεσα τα DVD Τι κερδίζουμε αν πάνε στα... σκουπίδια

Να σημειωθεί ότι το 2011, οι κάτοικοι των ΗΠΑ παρακολούθησαν 20,4 δισεκατομμύρια ώρες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών είτε online είτε σε DVD.

Το περιβαλλοντικό αποτύπωμα αυτής της δραστηριότητας ήταν περίπου 19,5 εκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών που αντιστοιχούν στην παραγωγή των DVD, τη διανομή τους σε καταστήματα και τις διαδρομές που έκαναν οι καταναλωτές για να τα αγοράσουν ή να τα νοικιάσουν.

Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι η πλήρης κατάργηση των DVD και η στροφή των καταναλωτών αποκλειστικά στο online video θα περιόριζε τις εκπομπές αυτές κάτω από το μισό, στους 8,6 εκατομμύρια τόνους.

:blink: :blink: :whistle: :fear:

Για να καταλαβω? Προτεινουν να σταματησουμε τα DVD επειδη οι μεταφορεις της διανομης τους εκπνεουν CO2, καθως και λογω της διαδρομης που πρεπει να κανουν οι καταναλωτες για να τα αγορασουν απο το σπιτι τους προς το καταστημα, αποβαλλουν επισης λογω της εκπνοης τους CO2???????? :eek: :-(

Ο,τι πιο ηλιθιο εχω ακουσει!!!!!

Πιο τραγικη λογικη δεν εχει υπαρξει σε οικολογικο πλαισιο.

• Like 1
Δημοσ.

Αντίστοιχα να καταργήσουμε τα βιβλία. Τεράστια σπατάλη χαρτιού. Να προμηθευτούμε όλοι από ένα ebbok reader Και όλα ψηφιοποιημένα. Τέρμα πια οι 10κιλες τσάντες στα σχολεία.

Καποια στιγμη στο μελλον...

Δημοσ.

Καποια στιγμη στο μελλον...

Μάλλον όταν θα έχουν εξαφανιστεί τα δέντρα και δεν θα μπορούμε να φτιάξουμε τεχνητό χαρτί. :P

Δημοσ.

ο κύριος λόγος που πρέπει να καταργηθεί το dvd είναι ότι είναι μια αρχαία τεχνολογία 20 ετιας. Το να βλέπεις dvd σήμερα είναι εφάμιλλο του να οδηγάς peugeot 106 πρώτης γενιάς.

εγώ και δώρο να μου κάνανε dvd θα το πετούσα. 

Δημοσ.

ο κύριος λόγος που πρέπει να καταργηθεί το dvd είναι ότι είναι μια αρχαία τεχνολογία 20 ετιας. Το να βλέπεις dvd σήμερα είναι εφάμιλλο του να οδηγάς peugeot 106 πρώτης γενιάς.

εγώ και δώρο να μου κάνανε dvd θα το πετούσα. 

Τέτοια λέγε να χάσει την αξία της μέσα σε μαι στιγμή όλη η συλλογή από DVD που έχω. :P

Δημοσ.

Μεγάλε σε 2-3 χρόνια που ένα usb stick θα είναι 1000 petabyte θα έχει χάσει την αξία της και η συλλογή blue ray που έχεις.

Σε 10 χρόνια που όλες οι ταινίες θα γυρίζονται VR θα έχει χάσει την αξία του ότι και να έχεις. Γενικά η τεχνολογία δεν είναι φάση για συλλογή, θέλει digital καταστάσεις :)

Δημοσ.

Τέτοια λέγε να χάσει την αξία της μέσα σε μαι στιγμή όλη η συλλογή από DVD που έχω. :P

Μην τους ακους.Ειναι μπλοκμπαστερακηδες. :P .Θελουν να σε παρασυρουν στο φρενηρη ρυθμο της τεχνολογιας. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλε σε 2-3 χρόνια που ένα usb stick θα είναι 1000 petabyte θα έχει χάσει την αξία της και η συλλογή blue ray που έχεις.

Σε 10 χρόνια που όλες οι ταινίες θα γυρίζονται VR θα έχει χάσει την αξία του ότι και να έχεις. Γενικά η τεχνολογία δεν είναι φάση για συλλογή, θέλει digital καταστάσεις :)

Γι αυτό και δεν συλλέγω blu-ray! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...