Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα στα σοβαρά είναι δυνατόν να ψάχνετε νοήματα στις ανοησίες που έγραψα; Μήπως τελικά μας ψεκάζουν;   :-D

Βρε μπας και έχω κανένα κρυφό ταλέντο κρυμμένο κάπου βαθιά στο ασυνείδητο;

Πάντως ο "πνευματικός μανατζερισμός" δεν είναι κάτι το δύσκολο. Παίρνεις  λίγη ψυχολογία,λίγο Στίρνερ,λίγο πλατωνισμό,λίγο Τζαστίνο Μπιμπερόπουλο-ή τέλος πάντων κάποιον με πολλά εκατομμύρια περιουσία ως παράδειγμα-, τα μιξάρεις  με καγκουρεμένο βουδισμό,και φτιάχνεις έναν "μπουρδουκλεμέ", ικανό να σπάσει τα ταμεία.

Η όλη αυτή φάση της ναρκισσιστικής ατομικής προσήλωσης που αντικειμενοποιείται σε μαζική κουλτούρα με οπαδούς και καθοδηγητές·της  βελτιστοποίησης της συμπεριφοράς έξω από κάθε πολιτικό πεδίο,τέλος,της ένταξης της διαφορετικότητας στον χρηματικό κύκλο ,εκτός από την τερατώδη αντίφαση μεταξύ, της υλικής της βάσης και της πνευματικής της επιδίωξης ,μου βρωμάει και ολοκληρωτισμό. Δεν είναι τυχαίο που  οι εταιρίες πρώτες πρώτες αγκαλιάζουν με θέρμη τέτοιους "πνευματικούς γκουρού",για να βελτιώσουν ,τι άλλο, την παραγωγικότητα.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LiquidTroll το λέει και το nick σου οτι μπήκες για να τρολλάρεις.

Δεν με ενδιαφέρει ο Καλογήρου και ο κάθε Καλογήρου.

Ναί δεν ξέρω καθόλου τον εαυτό μου, για την αλήθεια άντε το 5% να ξέρω.

Ενδεχομένως το 5% να γίνει 50% άμα φτάσω ποτέ μου τα 80.

Ο άνθρωπος μεγαλώνει και ζεί σε ένα περιβάλλον με κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες που μεταβάλλονται σχετικά αργά. Κοινωνικές συνθήκες οικονομικές συνθήκες, πολιτικές συνθήκες, εργασιακές συνθήκες, άπειρες συνθήκες. Με βάση τα βιώματά του και αναλόγως τις συνθήκες που επικρατούν παρουσιάζει και τις ανάλογες συμπεριφορικές αντιδράσεις. Πολλοί λέμε οτι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε το ένα και το άλλο και έχουμε σιγουριά για τον εαυτό μας. Αν ξαφνικά αυτές οι συνθήκες μεταβληθούν ακαριαία σε ακραία επίπεδα έκει μας είναι εντελώς άγνωστο το πως θα αντιδράσουμε. Μόνο σενάρια μπορούμε να κάνουμε. Αυτά τα έμαθα εμπειρικά και δεν χρειάζομαι κανέναν διάσημο γνωστό ψυχολόγο να μου τα πεί.

Αν τύχει και αντιμετωπίσω ψυχολογικά θέματα που δεν μπορώ να επιλύσω μόνος και θα επηρεάσουν σοβάρα την ζωή μου. Θα προτιμήσω τον ψυχολόγο της γειτονιάς μου.

Τώρα εκείνη η ιστοσελίδα στην αρχή έτσι όπως την είδα. Μου μοιάζει για καμιά αίρεση ή τίποτε ομάδες που ψάχνουν κόσμο να του κάνουν πλύση εγκεφάλου και οτι δήθεν αν πιστέψει σε αυτό και στο τάδε θα αλλάξει η ζωή του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LiquidTroll το λέει και το nick σου οτι μπήκες για να τρολλάρεις.

Δεν με ενδιαφέρει ο Καλογήρου και ο κάθε Καλογήρου.

Ναί δεν ξέρω καθόλου τον εαυτό μου, για την αλήθεια άντε το 5% να ξέρω.

Ενδεχομένως το 5% να γίνει 50% άμα φτάσω ποτέ μου τα 80.

Ο άνθρωπος μεγαλώνει και ζεί σε ένα περιβάλλον με κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες που μεταβάλλονται σχετικά αργά. Κοινωνικές συνθήκες οικονομικές συνθήκες, πολιτικές συνθήκες, εργασιακές συνθήκες, άπειρες συνθήκες. Με βάση τα βιώματά του και αναλόγως τις συνθήκες που επικρατούν παρουσιάζει και τις ανάλογες συμπεριφορικές αντιδράσεις. Πολλοί λέμε οτι δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε το ένα και το άλλο και έχουμε σιγουριά για τον εαυτό μας. Αν ξαφνικά αυτές οι συνθήκες μεταβληθούν ακαριαία σε ακραία επίπεδα έκει μας είναι εντελώς άγνωστο το πως θα αντιδράσουμε. Μόνο σενάρια μπορούμε να κάνουμε. Αυτά τα έμαθα εμπειρικά και δεν χρειάζομαι κανέναν διάσημο γνωστό ψυχολόγο να μου τα πεί.

Αν τύχει και αντιμετωπίσω ψυχολογικά θέματα που δεν μπορώ να επιλύσω μόνος και θα επηρεάσουν σοβάρα την ζωή μου. Θα προτιμήσω τον ψυχολόγο της γειτονιάς μου.

Τώρα εκείνη η ιστοσελίδα στην αρχή έτσι όπως την είδα. Μου μοιάζει για καμιά αίρεση ή τίποτε ομάδες που ψάχνουν κόσμο να του κάνουν πλύση εγκεφάλου και οτι δήθεν αν πιστέψει σε αυτό και στο τάδε θα αλλάξει η ζωή του.

Δηλαδή εάν το nick μου ήτανε sperminator , θα είχα μπει εδω μέσα για να σας πηδήξω?

Και γαμώ τις λογικές μεγάλε , με ξεπέρνάει ο τρόπος σκέψης σου.

Ήμουνα μέλος του ινσόμνια με άλλο nick ( ban-αριστηκε) απο το 2006 , οπότε είμαι παλιός εδω μέσα

Ποιος τρολλάρει ποιον δεν ξέρω.....

Βαριέμαι να ξανα γραφω τα ίδια , ότι δεν υποστηρίζω κανέναν.... πιστευε ότι θες....

Επεξ/σία από LiquidTroll
Δημοσ.

τωρα στα σοβαρά είναι δυνατόν να ψάχνετε νοήματα στις ανοησίες που έγραψα; Μήπως τελικά μας ψεκάζουν;   :-D

Βρε μπας και έχω κανένα κρυφό ταλέντο κρυμμένο κάπου βαθιά στο ασυνείδητο;

Πάντως ο "πνευματικός μανατζερισμός" δεν είναι κάτι το δύσκολο. Παίρνεις  λίγη ψυχολογία,λίγο Στίρνερ,λίγο πλατωνισμό,λίγο Τζαστίνο Μπιμπερόπουλο-ή τέλος πάντων κάποιον με πολλά εκατομμύρια περιουσία ως παράδειγμα-, τα μιξάρεις  με καγκουρεμένο βουδισμό,και φτιάχνεις έναν "μπουρδουκλεμέ", ικανό να σπάσει τα ταμεία.

Η όλη αυτή φάση της ναρκισσιστικής ατομικής προσήλωσης που αντικειμενοποιείται σε μαζική κουλτούρα με οπαδούς και καθοδηγητές·της  βελτιστοποίησης της συμπεριφοράς έξω από κάθε πολιτικό πεδίο,τέλος,της ένταξης της διαφορετικότητας στον χρηματικό κύκλο ,εκτός από την τερατώδη αντίφαση μεταξύ, της υλικής της βάσης και της πνευματικής της επιδίωξης ,μου βρωμάει και ολοκληρωτισμό. Δεν είναι τυχαίο που  οι εταιρίες πρώτες πρώτες αγκαλιάζουν με θέρμη τέτοιους "πνευματικούς γκουρού",για να βελτιώσουν ,τι άλλο, την παραγωγικότητα.

Εάν αυτά που έγραφες δεν τα πίστευες, σου βγάζω το καπέλο και προσφέρομαι να σου κάνω site για την προώθηση και άλλων τέτοιων αναγνωσμάτων με σκοπό να τα τρώμε από αυτούς που τα πιστεύουν και βρίσκουν κάποιο νόημα. Στεγνά. 

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου τυχαίο αφού η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...