Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απάντηση δεν είναι αόριστη απλά την αντιπαρέρχεσαι ως τέτοια. Βολικό από την μεριά σου.

Κατά τα άλλα, ξέρεις στον ορθολογισμό αποδεικνύουμε πως κάτι υπάρχει. Όχι πως κάτι δεν υπάρχει.

Οπότε επαφίεται σε εσένα να μου τεκμηριώσεις πως ένας κακόγουστα ντυμένος κύριος με 3 γενικόλογες και ύποπτα κολακευτικές αρλούμπες θα με βοηθήσει να πετύχω στην ζωή μου. Και όχι σε εμένα να αποδείξω το αντίθετο.

Δημοσ.

΄Οοοοχι  δεν στα είπανε καλά.

Με κράζεις ότι είμαι αφελής και αυτοί τσαρλατάνοι !Και δεν μου έχει πει κανείς το ΓΙΑΤΙ !!!!

Απέδειξέ μου ότι είναι τσαρλατάνοι λοιπόν !!!!

Γιατί είναι τσαρλατάνοι και ΓΙΑΤΙ είναι αφελές να πηγαίνεις σε κάποια τέτοια σεμινάρια !

Αυτό το γιατί με τρώει όλη μέρα που άρχισε το νήμα.

Fucking Why ???

Επίσης αποφευγεις να μου απαντήσεις για το ΚΑποδιστριακό !

Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχει καμία τεκμηρίωση στα λεγόμενα τους και στα αποτελέσματα που επικαλούνται & αν κατείχαν τόσο καλά την επιτυχία δεν θα είχαν την ανάγκη από το 50ευρώ σου χαρά μου...

Σου απάντησα για το uoa, ξαναδιάβασε πίσω - δεν περνάνε από έγκριση, δεν ανήκουν σε πρόγραμμα σπουδών και μπορείς να κάνεις επιμόρφωση και για αλχημεία αν θέλεις. Και για μονόκερους. Τα χρήματα για την διοργάνωση θέλουν μόνο.

• Like 2
Δημοσ.

250 ευρω το σεμιναριο! τσαμπα πραγμα τρεχτε να προλαβετε!!!

http://apofasizo.gr/wp-content/uploads/2014/05/Dimi_potepouposo_2014.pdf

Ε ρε γλεντια με τις απατες που ηρθαν copy paste απο το εξωτερικο και μεταφραστηκαν με το systran στα ελληνικα.

Το life coaching ειναι τοσο σημαντικο για εναν ανθρωπο , οσο για εναν πιστο ο θεος-η γενικα ο οποιοσδηποτε φανταστικος φιλος- που πιστευει. Αμα κατι λεει η επιστημη, η αληθινη επιστημη εννοω και οχι η ψευδοεπιστημη που κατα καιρους βγαζει σαν αληθινη ο καθε επιχειρηματιας , ειναι πως κανενας δε προκειται να σε βοηθησει αμα δεν θες να βοηθηθεις εσυ πρωτα.

Οποιος ενδιαφερεται να μαθει παραπανω για nlp ομως και λοιπες (ξανα, ψευδοεπιστημες) μπορει να παρει 2-3 καλα ΕΠΙΣΗΜΑ βιβλια και να τα μελετησει και να αφησει τα κοροιδα που σκανε 10χιλιαρα στην αμερικη για το πως να βρουνε την ευτυχια, πως να ριχνουν γκομενες, πως να επικοινωνησουν με τον θεο χωρις ναρκωτικα κτλ κτλ

προσοχη: σε καμια περιπτωση δεν λεω πως δεν υπαρχουν ευκολιες και τρικ ωστε να εχεις ολα τα παραπανω, αλλα οταν αυτα τα τρικ κοστιζουν 200ευρα.... κατι δε παει καλα, ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Δεν είναι καφετζούδες ρε παιδιά, μάνατζερ είναι! Σε βοηθάνε να οργανώσεις τη ζωή σου, να βάλεις προτεραιότητες, να βρεις τι σου αρέσει και που αποδίδεις καλύτερα...δεν διαβάζουν κρυστάλλινες σφαίρες μέσα σε καπνούς! Όπως πολλοί άνθρωποι (αθλητές, τραγουδιστές κλπ) και πολλές επιχειρήσεις έχουν μάνατζερ κάπως έτσι είναι κι αυτό, έχεις έναν προσωπικό μάνατζερ να σε συμβουλεύει σε κάποια θέματα. Προσωπική συμβουλευτική, στο Καποδιαστριακό έχει και ένα 6μηνο πρόγραμμα νομίζω.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί από τη στιγμή που ζητάνε λεφτά είναι απάτη...τι είναι τζάμπα για να είναι κι αυτό? Μια υπηρεσία που χρεώνεται είναι!

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σε αρκετά σημεία του νήματος αναφέρθηκαν οι λέξεις "ευτυχία" και "σε βοηθάει" να πω ότι, σαν τελείως απλοϊκός άνθρωπος που είμαι, ότι αυτός που κατέχει το μυστικό της ευτυχίας (ή τουλάχιστον μπορεί να δείξει την κατεύθυνση προς τα εκεί) και θέλει να βοηθήσει σίγουρα δεν εμπλέκει φράγκα (συνδρομές, αγορές, "δωρεές", κλπ) μέσα σε αυτό.

Το να μου ζητάει κάποιος 100ριές ευρώ για να με "βοηθήσει" sorry αλλά στο χωριό μου το λένε διαφορετικά.

Και σίγουρα δεν έχει κάτι το μεμπτό να πουλάς υπηρεσίες.

Αλλά, βγες και πες τι κάνεις και άσε τα αλτρουϊστικά κίνητρα

Δημοσ.

Επειδή σε αρκετά σημεία του νήματος αναφέρθηκαν οι λέξεις "ευτυχία" και "σε βοηθάει" να πω ότι, σαν τελείως απλοϊκός άνθρωπος που είμαι, ότι αυτός που κατέχει το μυστικό της ευτυχίας (ή τουλάχιστον μπορεί να δείξει την κατεύθυνση προς τα εκεί) και θέλει να βοηθήσει σίγουρα δεν εμπλέκει φράγκα (συνδρομές, αγορές, "δωρεές", κλπ) μέσα σε αυτό.

Το να μου ζητάει κάποιος 100ριές ευρώ για να με "βοηθήσει" sorry αλλά στο χωριό μου το λένε διαφορετικά.

Και σίγουρα δεν έχει κάτι το μεμπτό να πουλάς υπηρεσίες.

Αλλά, βγες και πες τι κάνεις και άσε τα αλτρουϊστικά κίνητρα

Ναι το είπαμε ότι δεν έχουν μαγικό ραβδί, ούτε λυχνάρι που σε κάνει ευτυχισμένο :-)  Όπως οι ψυχολόγοι δουλεύουν ας πούμε, κάνεις κάποιες επισκέψεις και τις πληρώνεις.

Δημοσ.

Δεν είναι κακό για κάποιον να ψάξει και να δώσει λεφτά για βιβλία και κάποια σεμινάρια προκειμένου να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής του, καλώς ή κακώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια βιώματα ούτε είμαστε όλοι ίδιοι. Η προσωπική ανάπτυξη είναι ένα κεφάλαιο που δε τελειώνει ποτε αλλά αφού υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που ασχολείτε με αυτό γιατί να πας να τα σκάσεις στον κάθε "guru" ειδικά για κάτι τελείως γενικό όπως είναι η ζωή. Κάτι που δούλεψε σε αυτόν μπορεί να μη κάνει καν για σένα.

Δημοσ.

Σαν να προσπαθείς να αλλάξεις σε ολυμπιακούς(η και Παναθηναϊκούς,κλπ) ομάδα. Η ακόμα χειροτερο να τους πείσεις να σταματήσουν να ασχολούνται..Δύσκολο εγχείρημα..

Αποστολή από το Xiaomi Hongmi με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για την ιστορία , η Δρούζα του έκλεψε το λογότυπο , του έκλεψε αυτά που έλεγε , ενώ πριν την είχε βοήθησει να φτιάξει την σχέση της με τον Οικονόμου , που ήτανε στα μαχαίρια.......

Η Δρούζα. Και ο Ομπάμα.

Yes%20We%20Can.jpg

Και οντόπικ απάντηση σε προβληματισμούς που λύνονται συνήθως κάπου στην εφηβεία.

Δημοσ.

Ουτε εμένα μαν εγω είμαι καμμένος θέλω είτε

1)Σπίτι με κλειστά παράθυρα 24/7 pc και projectora να μην μπαίνει χαραμάδα φώς όμως

2)Παραλία με 45 βαθμούς και κάψιμο κολύμπι.

Όλοι οι άλλοι τρόποι διασκέδασης (μπουζούκι, γκομενάκια, φραπεδιά, ποτάκι, ταυλάκι, πασαρέλα - πούλημα μούρης, clubbing) δεν μου λένε τίποτα.

Η κύπρος με καλύπτει και στα 2

Να χαρώ εγώ ευτυχία ......!!!!

Μπραβο μεγάλε , όλοι εδώ μέσα θέλουνε να γίνουνε σαν και σενα.

Εάν είσαι ευτυχισμένος έτσι , ΔΕΝ τολμώ να σκεφτώ πως θα ήσουνα δυστυχισμένος !!!

Ευτυχία για κάποιον μπορεί να'ναι μια ξάπλα στη παραλία ή μια μέρα σάπισμα στο σπίτι, μια μέρα στο γήπεδο ή ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα. Εσύ με ποια λογική κατέληξες πως πρέπει όλοι να αντλούν την ευτυχία τους απ'την ίδια πηγή;

• Like 6
Δημοσ.

Ευτυχία για κάποιον μπορεί να'ναι μια ξάπλα στη παραλία ή μια μέρα σάπισμα στο σπίτι, μια μέρα στο γήπεδο ή ένα καλογραμμένο μυθιστόρημα. Εσύ με ποια λογική κατέληξες πως πρέπει όλοι να αντλούν την ευτυχία τους απ'την ίδια πηγή;

Δεν ξερω αν τρομάξεις, ειναι και αργά, αλλά σήμερα είπα σε μια κουβέντα, πάνω κάτω την ίδια φράση. Δεν είπα το μυθιστόρημα (επειδή δεν είμαι φλώρος), αλλά είπα το σάπισμα στο σπίτι και το γήπεδο. 

Μην σκιαχτείς. Συμβαίνουν αυτά.

Δημοσ.

Μπορεί τα ενεργειακά μας πεδία να είναι συντονισμένα. Δεν είμαι επιστήμονας αλλά φαντάζομαι κάτι τετοιο θα παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ομολογώ οτι αγνοούσα το life coaching! Τι μ....ες, Θεέ μου σκέφτονται για να πλουτίσουν. Κρίμα που δεν έχω το στομάχι να τα κάνω κι εγώ στα κορόιδα για να τους τα παίρνω. Θα έχω ενοχές μετά και δεν το αντέχω. Το life coaching είναι το εξελικτικό στάδιο της πώλησης κατσαρολικών από πόρτα σε πόρτα.

Να αρχίσω να ανησυχώ που πέρασα όλη την μέρα με κλειστά παντζούρια και προτζέκτορα και δεν μου λένε τπτ τα clubs? Είμαι ευτυχισμένος και ακούω Μποφίλιου όλη μέρα. Η ευτυχία είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Αν πρέπει να ακολουθείς διάφορα πρότυπα για να είσαι ευτυχισμένος, τότε σκατά ευτυχισμένος είσαι. Γιατί τα πρότυπα αυτά διαρκώς θα αλλάζουν. 

Η ζωή έχει την γεύση που της δίνεις. Μια ευγενική χορηγία της Coca Cola. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...