Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσφατα τα έφτυσε μια ταμειακή olivetti που είχα εκτός εγγύησης. Έχει κανείς να προτείνει κάποια δοκιμασμένη λύση που:

• να είναι φορητή
  • να είναι φθηνή
  • να έχει φθηνά αναλώσιμα (μιας ταινίας) και να είναι σχετικά ποιοτική; Μου πρότειναν μια citizen που τη δουλεύουν πολύ στις λαϊκές. 

επίσης καμένη ερώτηση αλλά ταμειακή από το ebay μπορώ να αγοράσω; Απλά τις έχει 60-100Ε. 

υγ άκυρο το ebay, τώρα θυμήθηκα ότι κάποιος πρέπει να υπογράφει το βιβλίο συντήρησης. 

Δημοσ.

Κάποια συγκεκριμένη πρόταση ή τιμές για να μην με πιάσουν κορόιδο; Υπόψιν είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν με νοιάζει αν είναι και από το Bangladesh φτάνει να είναι προγραμματισμένη. 

Δημοσ.

Δε ξερω πολλα ειχα εμπειρια με καποιες demo μονο. Απο όσο ξέρω ειναι αναλόγος τον τεχνικό που θα βρεις ποσο θα σε χρεώνει για αλλαγες. Κανε μια ερευνα αγορας και ποσταρε τι βρηκες.Δε μπορεις να την αγοράσεις απο την μαμα εταιρία κατευθειαν. Ουτε απο εξωτερικό γιατι έρχονται με αλλο firm με ελληνικά.

Το θέμα ειναι και για τι χρήση τη θες.

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα της περιοχής σου, πες τι ακριβώς θες και λογικά θα σε εξυπηρετήσουν.

Υπάρχουν παρά πολλές επιλογές πλέον.

Δημοσ.

Απλή λιανική πώληση και χωρίς παροχή ρεύματος. Έχω πάει απλώς θα ήθελα μερικές προτάσεις κι από εδώ.

Δημοσ.

δεν χρειαζετε να βγαλεθς κ τιμολογιο η νεα ταμειακη?το να χεις αποδειξη/τιμολογιο απο εξωτερικο νομιζω ειναι μπερδεμα λογιστικο.πρεπει να ανοιξει κωδικο(ισως κατι "vies")

τεσπα ενας φιλος πειρε πριν λιγους μηνες μια φορητη με 200ε ηταν απο τις πιο φτηνες...το γοογλαρε και ειχε 2-3 μαγαζια στον ιδιο δρομο προς δυτικα προαστια με καλες τιμες.(αν θες κ δεν τα βρεις να τον ρωτησω)

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μόνο 280 συν τη βρίσκω οπότε θα το εκτιμούσα. όχι τιμολόγιο κόβω ηλεκτρονικά αφού είναι αθεωρητα πλέον και οι αποδείξεις εξωτερικού δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν στην επιλογή ταμειακής. Ενδοκοινοτικές έχω κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...