Προς το περιεχόμενο

Vertu Signature Touch με κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά και τιμή


mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1oν Εχουν βγει κινεζακια αντιγραφες. Μπορει να ναι απο μαλαισια και δεν καταλαβα. Πιο παλια μοντελα ομως. Αυτο δεν το προλαβαν ακομα.

 

2ον Υπαρχουν βιντεο για διαφορα τεστ. Ακομα και με φωτια.

 

3ον Τα "αδυναμα εντοσθια" που ισχυριζομαστε, δεν αφορουν το κοινο που απευθυνονται. Αλλωστε σε παλιοτερα μοντελα χρησιμοποιουσαν Nokia/hTc/κ.α. πλακετες - οθονες. Μετατροπες στο casing εκαναν. 

Ειναι για οσους βλεπουν το τηλ σαν κοσμημα.

  Εδω που τα λεμε, οσοι εχουν iPhone και HTC αλουμινενια, δεν δινουν 1000 ευρω για τα specs του επεξεργαστη. Αλλιως θα πηγαιναν στiς πλαστικες ναυαρχιδες της Samsung.

 

4ον Ο ηχος του ειναι κορυφαιος, ή τα αυτια μου ξεβουλωσαν? Απο τη κοροιδια του BEATS AUDIO καλυτερο το ακουω. (Μεγαλη ψευτια το ΒEATS AUDIO, τοσο που απλο Nokia feature phone των 70 ευρω το ξεπερνα σε ποιοτητα  και σε ποσοτητα/δυναμη, και το λεω αν και φανατικος της HTC).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσα λεφτά και να βλέπω το μίζερο Android; Ε, όχι κύριοι. Αν ζητάτε τόσα λεφτά να βάλετε και το δικό σας χλιδάτο OS! Όχι μόνο φρου φρου κι αρώματα. Είναι σαν να αγοράζεις ένα πανάκριβο μηχανικό ρολόι και η μηχανή του να είναι κάποια στάνταρ από τρίτο κατασκευαστή που φοριέται σε πολύ φθηνότερα ρολόγια.

 

FAIL!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, τα Vertu είναι με hardware Νοκια, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον..δεν φτιάχνουν δικές τους πλατφόρμες, παίρνουν έτοιμες δοκιμασμένες (π.χ. Galaxy S4, Lumia 930, LG g2) και τις κάνουν κουκλάρες με ότι πιο εξωτικό υλικό υπάρχει...ζαφείρι στην οθόνη, κάμερα τρελή, ήχος bang & olufsen, τιτάνιο κτλ...επίσης σου προσφέρουν και concierge service όποτε γουστάρεις εξ ' ου και τα 11300....δηλαδή ένας άνθρωπος είναι standby για ότι σου κα***ώσει να σε βοηθήσει...έχεις τον δικό σου προσωπικό Jarvis. Με 11300 πάντως ούτε τον μισθό αυτού του ανθρώπου δεν πληρώνεις....οπότε την βάζεις μέσα την εταιρία...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α, και μέχρι να πιάσετε ένα στα χέρια σας...δεν έχετε ΙΔΕΑ του τι σημαίνει ποιότητα...έπιασα ένα στην Αγγλία σε κατάστημα με τον σεκιουριτά πάνω από το κεφάλι μου και μου έφυγε το κλαπέτο. Λες και κρατούσα το κινητό του Odin Allfather... κι ας ισχυρίζονται οι Iphonakides ότι θέλουν. Είναι σαν να μου συγκρίνεις swatch με hublot...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το design του παντως παρα-ειναι υπερβολικο, και η τιμη του αστεια!

Αλλα για το κοινο στο οποιο απευθυνεται (υπερβολικα πλουσιους που θελουν να επιδεικνυονται, λ.χ. Σαουδαραβες) ειναι πολυ καλο.

 

Επισης σε χαρακτηριστικα ειναι παρομοιο με το LG G2 (Snapdragon 800, 2GB Ram, LTE).

Και μπορω να πω οτι ακομα και αν κοστιζε το ιδιο με ενα LG G3, σιγουρα θα επελεγα το G3.

 

Αν ημουν υπερ-λευτας και ηθελα κατι καθαρα και μονο για επιδειξια, θα επελα ενα επιχρυσωμενο 24 καρατιων iPhone 5S καθως την Vertu οι 99 στους 100 δεν την ξερουν, και για καποιον που δεν την ξερει το τηλεφωνο αυτο με μια πρωτη γρηγορη ματια φαινεται σαν μια ασχημη Kινεζικη αποτυχια. Σε αντιθεση με ενα επιχρυσωμενο iPhone, το οποιο θυμιζει και ραβδο χρυσου. Επισης το Vertu περα απο το υψηλο του pricetag, δεν εχει και τοσο μεγαλη φυσικη αξια καθως δεν ειναι κατασκευασμενο απο καποιο ιδιαιτερα ακριβο υλικο.

 

Αυτό ακριβώς! Δεν έχει κάτι το κινητό για να δικαιολογεί τέτοια τιμή. Ας το έβαζαν 2000,3000 αντε 4χιλιάδες ευρώ, αλλά τα 11300 είναι απλά γελοιότητα...

Και όσων αφορά την "κορυφαία" Hasselblad εμένα δεν μου λέει τίποτα. Οι κορυφαίες φωτογραφικές για επαγγελματίες είναι Canon, Nikon και Sony. Αυτήν ούτε η μάνα της δεν την ξέρει :P

 

Οπως είπατε το κινητό απευθύνεται σε τέτοιους στόκους:

https://www.youtube.com/watch?v=wH4xL1VyBZA

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...