voltmod Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4.3 KitKat, για συσκευές Nexus καθώς και Google Play Edition ξεκίνησε, και αν δεν έχει ήδη φτάσει σε εσάς, σύντομα θα είναι διαθέσιμη OTA (Over-The-Air).Η αναβάθμιση έχει επιβεβαιωθεί για τα Nexus 7 (2013), Nexus 5 καθώς και για τις Google Play εκδόσεις των Samsung Galaxy S4, HTC One (M7) και HTC One (M8). Αν και η αναβάθμιση έχει επιβεβαιωθεί μόνο για τις παραπάνω συσκευές, αναμένεται να καταφτάσει σε όλα τα κινητά και tablets των σειρών Nexus και Google Play Edition over-the-air. Αν δεν έχει λάβει τη σχετική ειδοποίηση για την αναβάθμιση OTA ακόμη, θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ώρες ή λίγες μέρες ακόμη, ωστόσο αν ανυπομονείτε, μπορείτε να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση χειροκίνητα, ακολουθώντας τις οδηγίες στους συνδέσμους που ακολουθούν (Link 1, Link 2, Link 3, Link 4). Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η αναβάθμιση που στοχεύετε να κάνετε αφορά αποκλειστικά στο μοντέλο που έχετε στη κατοχή σας, ώστε να μην καταλήξετε με μια "μπρικαρισμένη" συσκευή στα χέρια σας. Επίσης σιγουρευτείτε ότι έχετε "κάνει backup" τα δεδομένα σας. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη είναι δική σας. Site: GSMArena
stefanos_79 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Να επιβεβαιωθεί και το Nexus 4..χθες έλαβα OTA την αναβάθμιση
Nix Pixel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Την έβαλα σήμερα στο s4. Omni 4.4.3. Κι άσε τη Samsung να κουρεύεται 1
Crystallization Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 για LG G2 θα δουμε τιποτα? Όντως γνωρίζετε τίποτα για το G2? Είμαι ανάμεσα σε G2 και Nexus 5 ..και ακριβώς εδώ διστάζω. Τώρα που ανακοινώθηκε το G3 κάτι μου λέει πως το G2 από άποψη OS update θα το αφήσουν πίσω! Μήπως έχει ψάξει κανένας το θέμα; Καμία σχετική ανακοίνωση από την LG για support;
manost Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 <p>ακόμα να μου έρθει, nexus 5 εδώ..</p> Ακόμα να γίνει σε εμένα...... Nexus 4..... Και γιατί δεν περνάτε το image μόνοι σας να τελειώνετε; Ξερουμε τι αλλαζει; Έχει κυρίως bug fixes. Από 'κεί και πέρα, υπάρχουν αλλαγές κυρίως στην εμφάνιση του Dialer και του People. Sent from my Nexus 4 using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και σε μένα τίποτα ακόμη στο Nexus 5 (με κατάλαβαν μάλλον και μου κάνουν μούτρα! ) Nexus 5 32gb red με την official rom unrooted
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όντως γνωρίζετε τίποτα για το G2? Μην ξεκινησετε τις ερωτησεις σαν να μην ξερετε. Οπως ειναι λογικο, καθε εκδοση με extra blootware θα αργησει να ερθει, οπως γινετε παντα. Να την περιμενετε σε κανα 2-3 μηνες.
butters Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Είμαι ανάμεσα σε G2 και Nexus 5 ..και ακριβώς εδώ διστάζω. Τώρα που ανακοινώθηκε το G3 κάτι μου λέει πως το G2 από άποψη OS update θα το αφήσουν πίσω! Μήπως έχει ψάξει κανένας το θέμα; Καμία σχετική ανακοίνωση από την LG για support; Νομίζω είναι πιο απλά τα πράγματα: Αν σε ενδιαφέρουν τα updates, πας με κλειστά μάτια στο N5. Αν όχι, το G2 είναι μάλλον καλύτερο. Ως κάτοχος N5, αν εξαιρέσεις τη μη αποσπώμενη μπαταρία και την κάρτα μνήμης, είμαι πολύ ευχαριστημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα