evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλημέρα..!! Θέλω να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε κάτι παραπάνω για να μην μπλέκω τώρα με ΙΚΑ και είναι μπέρδεμα με τα ραντεβού (δράμα). Όπως λέει και ο τίτλος λοιπόν, υπάρχει κάποια προεργασία (κάποια κρέμα ή ότι...) που πρέπει να κάνω για να μην ερεθίζεται το δέρμα στην βουβωνική περιοχή.? ο ερεθισμός προκύπτει από την τριβή του δέρματος με το ύφασμα του ρούχου και πολλές φορές είναι αρκετά ενοχλητικό και επίπονο... Υ.Γ.: και όχι troll πλζ δηλαδή... 1
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Κάτι που να μην "λερώνει" τόσο? Βασικά αυτό πριν ή μετά το ξύρισμα?
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν βολεύει, κάνεις 100 χρόνια και το αποτέλεσμα (φυσικά) δεν είναι σαν το ξυραφάκι...
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τριμμινγκ μωρε ... οταν με το ξυραφι μετα σου γινει σαν σκατζοχοιρος , θα ειναι αργα
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα, το βλέπω και στο πρόσωπο που κάνω με trimming αλλά στο πρόσωπο είναι ωραίο. Σκαντζόχοιρος? έχω κανένα 6μηνο που ξυρίζομαι...
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν βολεύει, κάνεις 100 χρόνια και το αποτέλεσμα (φυσικά) δεν είναι σαν το ξυραφάκι... Τι 100 χρόνια? Σε 2 λεπτά τελείωσες ενώ με το ξυράφι φέεεεεεεεετα Εμένα η μηχανή μου τα παίρνει 0.5mm Αν επιμένεις ξυράφι βάζε after save ή καμιά ενυδατική κρέμα
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 2 λεπτά κάνω εγω με το ξυραφακι Το θέμα ειναι με το trimming για να τα κουρέψεις πρέπει να έχουν ένα μέγεθος οι τρίχες το οποίο δεν ειναι ωραίο... Μετά το ξυρισμα και για κανένα 2 μέρες ειναι καλα, μετά που αρχίζουν και βγαίνουν ειναι το βάσανο... Sent from my iPod touch using Insomnia
Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δε χρειάζεται να έχουν μέγεθος, κάθε 2 μέρες κάνεις ένα πέρασμα με τη μηχανή και είναι μονίμως τέρμα κοντές(ίσα που φάινονται) Αν είσαι καλά τις πρώτες 2 μέρες, τότε ξύριζέ την κάθε 2 μέρες
11demian111 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Silkepil, πιστεψε με, λες και βαζεις ξυραφι! 1
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Silkepil, πιστεψε με, λες και βαζεις ξυραφι! Ρε αυτό πονάει τι λες? ξεριζώνει τις τρίχες!!
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Υπάρχουν και οι αποτριχωτικές κρέμες. Απλώνεις, περιμένεις κανά 5λεπτο και μετά καθαρίζεις και φεύγουν. Δεν ερεθίζουν το δέρμα όπως το ξυράφι, αλλά έχουν την ίδια χρονική διάρκεια όπως το ξύρισμα, δηλαδή οι τρίχες ξαναβγαίνουν μετά από το ίδιο χρονικό διάστημα. Αν θες αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο χρόνο, μόνη λύση το κερί, αλλά πονάει, τουλάχιστον τις πρώτες φορές.
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να βάζεις αποτριχωτικές κρέμες σε τόσο ευαίσθητη περιοχή. Έχουν διάφορα χημικά μέσα που ίσως κάνουν ζημιά. Για τον ερεθισμό αν δε θέλεις να βάζεις ταλκ, μπορείς να πάρεις κάποια αλοιφή που να έχει αλόη βέρα μέσα, βοηθά στην ανακούφιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα