Pa0ki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ψαλίδισμα ζεστό νέρο πολύ σαπούνι και wilkinson Kendra? 4
11demian111 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρε αυτό πονάει τι λες? ξεριζώνει τις τρίχες!! οχι αυτο ρε, υπαρχει αξεσουαρ που ειναι σαν κουρευτικη, μονο που εχει και δευτερο stage ( ) που κοβει τερμα βαθια, σαν ξυραφι.
Johny Q Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Κι εγώ θα πρότεινα την κρέμα αποτρίχωσης. Αυτή χρησιμοποιώ κι εγώ και δεν έχω θέμα.
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μένει έρημος Σαχάρα μετά το μέρος ή μένουν ξέμπαρκα εδω κ εκεί ; Sent from my iPhone using Insomnia
gigisoni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μένει έρημος Σαχάρα μετά το μέρος ή μένουν ξέμπαρκα εδω κ εκεί ; Sent from my iPhone using Insomnia Με την κρέμα; Έρημος Σαχάρα. 1
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 τι στο διάολο είναι αυτή η κρέμα και "καίει" την τρίχα χωρίς να καίει το δέρμα ρε; Και γιατί βρωμάει τόσο; *Τι που το ξέρω;; *
fylatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καίει την κερατινη γενικά και βασικά λύει κάτι θειούχους δεσμούς που έχει το ίδιο κάνει και η θερμότητα αλλά παροδικά εξού και το ίσιωμα με τη μασιά. Ή έτσι λέει το βιβλίο της βιοχημείας μου. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από fylatos
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τρακατέλλη και εσυ ε Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τρακατέλλη στην βιοχημεία 1 και ένα πράσινο ενός με τσέχικο όνομα στη 2.
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Εχει μεγαλωσει και συνεχιζει να μεγαλωνει γενιες ο κύριος Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 γω τσι παίρνω με την ξουριστική που έχω για το σώμαμ που μπαίνει στη μπρίζαβζουμ βζουμ κ τελοςέχει δοκιμάσει κανένας να τσι βάλει φωτιά ενω ειναι νοπές απο οινόπνευμα ? οχι πολύ , λίγο για να ειναι ευλεκτες.θα καούν πριν καεί το δέρμα η να μη το δοκιμάσουμε? γιατι το πουλί μας ειναι το σημαντικότερο μέλος του σώματος μας , δεν ειναι να το βάλουμε σε κυνδινο
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δγιάβαζα χθες (δεθυμαμαιπού ) για το μπικίνι οτι οι αρχαίες ελληνιδες έκαναν ξεμπικίνιασμα καίγοντάς τες με φωτιά Sent from my iPhone using Insomnia
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 γω τσι παίρνω με την ξουριστική που έχω για το σώμαμ που μπαίνει στη μπρίζα βζουμ βζουμ κ τελος έχει δοκιμάσει κανένας να τσι βάλει φωτιά ενω ειναι νοπές απο οινόπνευμα ? οχι πολύ , λίγο για να ειναι ευλεκτες. θα καούν πριν καεί το δέρμα η να μη το δοκιμάσουμε? γιατι το πουλί μας ειναι το σημαντικότερο μέλος του σώματος μας , δεν ειναι να το βάλουμε σε κυνδινο Θα αρπάξει και το δέρμα
Zendor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 γω τσι παίρνω με την ξουριστική που έχω για το σώμαμ που μπαίνει στη μπρίζα βζουμ βζουμ κ τελος έχει δοκιμάσει κανένας να τσι βάλει φωτιά ενω ειναι νοπές απο οινόπνευμα ? οχι πολύ , λίγο για να ειναι ευλεκτες. θα καούν πριν καεί το δέρμα η να μη το δοκιμάσουμε? γιατι το πουλί μας ειναι το σημαντικότερο μέλος του σώματος μας , δεν ειναι να το βάλουμε σε κυνδινο χαχαχ μήπως έχεις τάσεις αυτοκτονίας;Για κανένα γκομενακι που με θέλει ξυρισμένο δεν τους έβαζα φωτία(ούτε κάν για προσωπική αισθητική!)! Πόσο μάλλον σε τέτοια περιοχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα