Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε αυτό πονάει τι λες? :P ξεριζώνει τις τρίχες!!

οχι αυτο ρε, υπαρχει αξεσουαρ που ειναι σαν κουρευτικη, μονο που εχει και δευτερο stage ( :P) που κοβει τερμα βαθια, σαν ξυραφι.

Δημοσ.

Μένει έρημος Σαχάρα μετά το μέρος ή μένουν ξέμπαρκα εδω κ εκεί ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Με την κρέμα; Έρημος Σαχάρα.

• Like 1
Δημοσ.

τι στο διάολο είναι αυτή η κρέμα και "καίει" την τρίχα χωρίς να καίει το δέρμα ρε; Και γιατί βρωμάει τόσο; *Τι που το ξέρω;;  :whistle:   :rolleyes:  *

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καίει την κερατινη γενικά και βασικά λύει κάτι θειούχους δεσμούς που έχει το ίδιο κάνει και η θερμότητα αλλά παροδικά εξού και το ίσιωμα με τη μασιά. Ή έτσι λέει το βιβλίο της βιοχημείας μου.

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.

γω τσι παίρνω με την ξουριστική που έχω για το σώμαμ που μπαίνει στη μπρίζα
βζουμ βζουμ κ τελος
έχει δοκιμάσει κανένας να τσι βάλει φωτιά ενω ειναι νοπές απο οινόπνευμα ? οχι πολύ , λίγο για να ειναι ευλεκτες.
θα καούν πριν καεί το δέρμα η να μη το δοκιμάσουμε? γιατι το πουλί μας ειναι το σημαντικότερο μέλος του σώματος μας , δεν ειναι να το βάλουμε σε κυνδινο

Δημοσ.

Δγιάβαζα χθες (δεθυμαμαιπού ) για το μπικίνι οτι οι αρχαίες ελληνιδες έκαναν ξεμπικίνιασμα καίγοντάς τες με φωτιά

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

βζουμ βζουμ κ τελος

έχει δοκιμάσει κανένας να τσι βάλει φωτιά ενω ειναι νοπές απο οινόπνευμα ? οχι πολύ , λίγο για να ειναι ευλεκτες.

θα καούν πριν καεί το δέρμα η να μη το δοκιμάσουμε? γιατι το πουλί μας ειναι το σημαντικότερο μέλος του σώματος μας , δεν ειναι να το βάλουμε σε κυνδινο

Θα αρπάξει και το δέρμα

Δημοσ.

βζουμ βζουμ κ τελος

χαχαχ μήπως έχεις τάσεις αυτοκτονίας;Για κανένα γκομενακι που με θέλει ξυρισμένο δεν τους έβαζα φωτία(ούτε κάν για προσωπική αισθητική!)!

Πόσο μάλλον σε τέτοια περιοχή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...