RoS23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα ελπίζοντας σε μια λυση σε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει. Μέχρι την 2α γυμνασίου ήμουν μια χαρά αλλά η κατρακύλα αρχισε απο καθηγητές που έκαναν μαθημα και απλώς κάθονταν. Πάω λύκειο και δεν μπορουσα να καταλάβω Χριστό πέρα κιόλας απο το θέμα οτι ο καθηγητης ηταν σκατά (2χρονια πριν συνταξιοδότησή, φέτος έφυγε). Και στην 2η τώρα τα ίδια αν και μας έβαλε πλασματικους βαθμούς γενικότερα. Τωρα το καλοκαίρι τι πρεπει να κάνω? Να τα αρχίσω όλα απο την αρχή μιας και το φροντιστήριο που πήγα ναι μεν βοήθησε λίγο αλλά νταξει όχι όσο θα ήθελα. Αυτά ισχύουν και στην φυσική αν και σε μικρότερο βαθμο. Τι μου προτεινετε να κάνω?( υπάρχει περίπτωση να πάω θερινά αλλά δεν ξέρω κατα ποσο θα βοηθησει) Παρακαλώ..όχι.Κράξιμο
PostHelper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα ελπίζοντας σε μια λυση σε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει. Μέχρι την 2α γυμνασίου ήμουν μια χαρά αλλά η κατρακύλα αρχισε απο καθηγητές που έκαναν μαθημα και απλώς κάθονταν. Πάω λύκειο και δεν μπορουσα να καταλάβω Χριστό πέρα κιόλας απο το θέμα οτι ο καθηγητης ηταν σκατά (2χρονια πριν συνταξιοδότησή, φέτος έφυγε). Και στην 2η τώρα τα ίδια αν και μας έβαλε πλασματικους βαθμούς γενικότερα. Τωρα το καλοκαίρι τι πρεπει να κάνω? Να τα αρχίσω όλα απο την αρχή μιας και το φροντιστήριο που πήγα ναι μεν βοήθησε λίγο αλλά νταξει όχι όσο θα ήθελα. Να τα αρχισεις ολα απο την αρχη. Τα μαθηματικα ειναι απο τα πιο "ευαισθητα" μαθηματα σε αυτον τον τομεα. Αν εχεις κενα στις πρωτες ταξεις (στις θεμελιωδεις θεωριες και αξιωματα που διδασκεσαι εκει) τοτε δεν μπορεις να προχωρησεις. Με τον εγκεφαλο σου(2ας λυκειου, εκτός και αν εισαι "αργοστροφος") δεν θα σου παρει πανω απο 3-5 εβδομαδες απο 2-5 ωρες την ημερα για να καταφερεις να βγαλεις ολη την υλη απο 1η γυμνασιου εως την 2α λυκειου. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Και εγω μεχρι 1η λυκειου δεν εκανα φροντιστηριο, στο γυμνασιο ημουν καλος στο λυκειο δεν την παλεψα χωρις φροντιστηριο. Δεν ειναι τιποτα αμα ασχοληθεις εντατικα και εννοειται να κανεις θερινα. 1
TheOneGandalf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θέληση, ίντερνετ και διάβασμα. Αφιέρωσε αυτό το καλοκαίρι στα μαθηματικά. 3ς ώρες/ημέρα και το σεπτέμβρη θα είσαι άλλος άνθρωπος
mikelamar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 <p>Κάνε 1-2 μήνες ιδιαίτερα.</p> Βρες ενα καθηγητή που γουστάρεις και κανε ιδιαίτερα Sent from my iPhone using Insomnia
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ανοίγω αυτό το θέμα ελπίζοντας σε μια λυση σε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει. Μέχρι την 2α γυμνασίου ήμουν μια χαρά αλλά η κατρακύλα αρχισε απο καθηγητές που έκαναν μαθημα και απλώς κάθονταν. Πάω λύκειο και δεν μπορουσα να καταλάβω Χριστό πέρα κιόλας απο το θέμα οτι ο καθηγητης ηταν σκατά (2χρονια πριν συνταξιοδότησή, φέτος έφυγε). Τι μου προτεινετε να κάνω? Για αρχή σταμάτα να κατηγορείς τους καθηγητές σου για τα δικά σου προβλήματα... Στην συνέχεια έχεις πολλές επιλογές, όπως φαίνεται και από τα παραπάνω σχόλια.
RoS23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παράτα το σχολείοΝα'σαι καλά φιλέ μου ανοιξες τα ματια ευχαριστώ..not. @alchemist πίστεψε με όταν στο λέω αυτός του γυμνασίου δεν ηταν και οτι καλύτερο ενω ο δεύτερος του λυκείου απλα ξεπεταγε την θεωρια και έκανε ασκήσεις ενω έβλεπε οτι η τάξη δεν τραβαει Λογικά οποτε το καλοκαίρι έχει να πέσει πολύ διάβασμα για να αναπληρωσω τα κενά για να είμαι κομπλε στην 3η.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Φταινε οι αλλοι (καθηγητες, φροντιστηριο κλπ)!
ParhsG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Γενικά αν θες να μάθεις μαθηματικά Αν έχεις λεφτά κάνεις και ιδιαίτερο ταυτόχρονα Αλλιως ξεκινάς απο το βιβλίο και πάρε ενα καλο βοηθημα με πολλες λυμένες και αλυτες ασκήσεις. Μη κολάς πολυ σε ενα κεφάλαιο. Μερικές ασκήσεις μπορεί να μη τις καταλάβεις αμέσως αλλα να σου πάρει καιρό. Και γενικά αφιέρωσε χρονο να λύσεις ασκήσεις μονος σου με οτι θυμάσαι.Αυτο θα σε βοηθησει πιο πολυ. Μπορεις να ψάξεις και στο internet αλλα δε το συνιστώ πολύ. Εκτος απο κανενα forum για αυτο το σκοπό. Διοτι μπορει να μπερδευτείς με την ορολογία κτλ και γενικά δε βρίσκεις ευκολα πραγματα. Τα μαθηματικά είναι μέχρι να τα συνηθίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα