Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλημέρα Οπότε δεν τρέχω περίπτερο σήμερα έτσι; Σίγουρα πράγματα; Μην χάσουμε κανένα τεύχος... Σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής έχει ένα ακόμη βιβλίο, το "Ροβινσώνας Κρούσος".
stelios18120 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οκ Απλά εγώ επειδή μαζεύω την συλλογή με τα κόμιξ απο αυτά με ενδιαφέρει μην χάσω κανένα τεύχος Την επόμενη κυριακη βουρ στο περίπτερο 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Λοιπόν, σύμφωνα με τη σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Της Κυριακής, την επόμενη Κυριακή (05.06.2016) αρχίζει εκ νέου η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney με έργα του Carl Barks. Πρώτο βιβλίο, "Το Χρυσάφι Του Πειρατή". Δεύτερο φαίνεται να είναι "Το Δαχτυλίδι Της Μούμιας". 6
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Με το σημερινό, έχουν βγει 7 τεύχη. Λογικά 16 Απριλίου ήταν το πρώτο. Αν δεν μου τα έχει ανακατέψει κανείς, η σειρά είναι: Ο Αστερίξ μονομάχος Το Χρυσό δρεπάνι Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς αγώνες Ο Αστερίξ Λεγεωνάριος Το Μεγάλο ταξίδι Ο Μάντης Το Δώρο του Καίσαρα Ωραίος, αυτό ακριβώς έψαχνα. Το πρώτο που πήρα ήταν το Μεγάλο Ταξίδι και δεν ήξερα πόσα έχω χάσει, και δεν έβγαλα άκρη στο net. Πάντως ενώ το Μεγάλο Ταξίδι είχε σχεδόν άριστη ποιότητα εικόνας, τα επόμενα δύο είναι κάπως υποδεέστερα σε αυτόν τον τομέα. Θα προσπαθήσω να βρω και τα προηγούμενα. On topic τώρα, νομίζω πως από τα εναπομείναντα 16 τεύχη, δε θα έχουν όλα ιστορίες, αλλά κάποια θα έχουν σκίτσα, συνεντεύξεις κ.λπ.. Edit: Άκυρο, μόνο το τελευταίο τεύχος δεν έχει ιστορίες.
Captn Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 http://www.kathimerini.gr/858428/article/epikairothta/me-thn-k/rovinswnas-kroysos http://www.protagon.gr/epikairotita/oikonomia/o-rovinswnas-krousos-ws-peirama-anaptyksis-24555000000 κοιτάξτε το έχει ενδιαφέρον 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λοιπον, ξεκιναμε αυτη την Κυριακη;;; Γιατι την προηγουμενη, αν και σχεδον επισημα μας ειχαν πει (tweeter Καθημερινης) οτι αρχιζουν, τελικα δεν εγινε. 1
Captn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λοιπον, ξεκιναμε αυτη την Κυριακη;;; Γιατι την προηγουμενη, αν και σχεδον επισημα μας ειχαν πει (tweeter Καθημερινης) οτι αρχιζουν, τελικα δεν εγινε. δλδ σταματαει η σειρα "τα βιβλα που αγαπησαμε"?
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Λογικά θα παίξει και διαφήμιση για να είμαστε σίγουροι.
Grim Ripper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ψιτ παίδες από το fb, την Δευτέρα το έβαλαν. Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney!Οι πιο κλασικές ιστορίες Disney, με την υπογραφή του θρυλικού Carl Barks, για ένα αξέχαστο καλοκαίρι από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή με την Καθημερινή!Αυτή την Κυριακή «Το χρυσάφι του Πειρατή». Πηγή 2
Ψιτ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ψιτ παίδες από το fb, την Δευτέρα το έβαλαν. Ok! Ευχαριστώ! :·) Πηγή
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δυο χρόνια δεν έχω χάσει ουτε τεύχος και την κυριακή ξεχάστηκα και το έχασα το τεύχος. Εστειλα email στην Καθημερινή μήπως και μπορουν να μου το στείλουν. Γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορείς να το προμηθευτείς εαν το χάσεις;
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, δες τα προηγούμενα posts. Εκτός αν μιλάς γενικά, τότε δεν ξέρω. Νομίζω υπάρχει κάπου να αγόρασεις το τόμο που είχε. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, δες τα προηγούμενα posts. Εκτός αν μιλάς γενικά, τότε δεν ξέρω. Νομίζω υπάρχει κάπου να αγόρασεις το τόμο που είχε. Δεν είδα το θέμα εχεις δίκιο. Μπήκα στο site της καθημερινής και το είδα φάτσα κάρτα με ημερομηνία 30.5 και νόμιζα οτι το έχασα.. Μάλιστα τους έστειλα και email . Δεν γράφουν και αυτοί με ευκρίνεια κυκλοφορεί την επόμενη Κυριακή 5.6.2016 Ευτυχώς! Γενικότερα όμως για να γνωρίζουμε . Εαν τυχει να το χάσεις το στέλνουν αυτοι με κάποιο τρόπο; 1
LifeAndHope Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ξέρει κανένας μέρη που να πουλάνε τα παλιά συλλεκτικά κόμιξ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα