Porg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πάντως, η δική μου εμπειρία από τη Γερμανία (που πήγα πρόσφατα 2 ταξίδια) δεν ήταν αντίστοιχη με το England. Στα MediaMarkt ΔΕΝ δέχθηκαν την πιστωτική μου γιατί δεν εήταν Γερμανική! Στο Lidl επίσης το ίδιο, αλλά ήμουν τυχερός που μία Ουκρανέζα(!) που ήταν πίσω από μένα στην ουρά μου εξήγησε πως μπορώ να πληρώσω με Maestro(=debit). Στη Γερμανία ακόμα και σήμερα τα μετρητά είναι βασιλιάς. Στο διπλανο τραπέζι από εμένα, ο τύπος είχε στο πορτοφόλι του πάνω από 400€ σε μετρητά (και 3-4 κάρτες) Στη γερμανία βασιλιάς είναι η girokarte ,πολλές επιχειρήσεις δεν δέχονται πιστωτική
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στη γερμανία βασιλιάς είναι η girokarte ,πολλές επιχειρήσεις δεν δέχονται πιστωτική Την παίρνουν και σε γυράδικα αυτή? 2
rus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το ερώτημα είναι: Γιατί ο Έλληνας δεν αγοράζει με κάρτες και γιατί φοβάται τις αγορές μέσω internet; Στο εξωτερικό ακόμα και οι γιαγιάδες αγοράζουν παπούτσια μέσω internet........... Φαινεται οτι στο εξωτερικο οι γιαγιαδες ειναι προχωρημενες. Εδω περα ουτε οι γιαγιαδες ουτε οι μαναδες ξερνουν απο ιντερνετ. Ασε που δεν υπαρχει και το χρημα πια. Η αγορα μεσω ιντερνετ δεν ειναι ασφαλης παντως, που ξερεις τι θα παραλαβεις. Χωρια τα μεταφορικα εξοδα και το χρονο αποστολης.
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Η αγορα μεσω ιντερνετ δεν ειναι ασφαλης παντως, που ξερεις τι θα παραλαβεις. Χωρια τα μεταφορικα εξοδα και το χρονο αποστολης. Μιλάς εκ πείρας να φανταστώ?
Porg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Η αγορα μεσω ιντερνετ δεν ειναι ασφαλης παντως, που ξερεις τι θα παραλαβεις. Άσε που δεν ξέρεις αν αυτός που θα σου φέρει το δέμα είναι ταχυδρόμος η κάποιος ψυχοπαθής δολοφόνος 3
fylatos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κι θέλει να τον βιάσει αυτός; Πιο πιθανό το κόβω Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από fylatos
rus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μιλάς εκ πείρας να φανταστώ? Δεν εχω αγορασει ποτε κατι απ εξω, δεν εχω καν πιστωτικη καρτα. Άσε που δεν ξέρεις αν αυτός που θα σου φέρει το δέμα είναι ταχυδρόμος η κάποιος ψυχοπαθής δολοφόνος Σου φερνουν το δεμα στο σπιτι ή μηπως πας στο ταχυδρομειο να το παρεις?
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μπορει να ειναι με εκρηκτικό μέσα , σαν τα δωρα που εδινε εκεινο το Στρουμφάκι Sent from my iPhone using Insomnia 1
Porg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σου φερνουν το δεμα στο σπιτι ή μηπως πας στο ταχυδρομειο να το παρεις? Αν είναι κάτι μικρό συνήθως το φέρνουν σπίτι
Costakiss Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Χαχα!! Το τρολ πάει σύννεφο παίδες!! Χαλαρώστε λίγο!!
Pankar95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ποιά είναι η διαφορά χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας; Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App
Valerie_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Οι παππούδες δεν πάνε να πληρώσουν λογαριασμούς γιατί πληρώνονται απευθείας από την σύνταξη. Μέχρι και σούπερ μάρκετ δεν πάνε,ένα τηλέφωνο και στα φέρνουν σπίτι.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Οι παππούδες δεν πάνε να πληρώσουν λογαριασμούς γιατί πληρώνονται απευθείας από την σύνταξη. Μέχρι και σούπερ μάρκετ δεν πάνε,ένα τηλέφωνο και στα φέρνουν σπίτι. Πάνε για να γεμίζουν τη μέρα τους! Νιώθουν ότι κάνουν κάτι με αυτές τις δουλειές! (καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου ) 1
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Στην Ελλάδα δεν έχω κάνει αγορά με κάρτα εδώ και κάποια χρόνια, όταν κάνετε με χρεωστική, βάζετε πιν στο μηχανάκι; Στην ιρλανδία είναι στάνταρ, βάζεις την κάρτα, ζητάει πιν, και κάνει τη χρέωση. Στις ΗΠΑ και στη Ρωσία περνούσε η κάρτα χωρίς το πιν. επίσης πολύ μαγκιά το σύστημα visa verified, νιώθω πάντα πιο σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα