Costakiss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό, και η αναφορά σου είναι πολύ κατατοπιστική. Θα ήθελα να συμπληρώσω πως πολλοί δεν θεωρούν τις προπληρωμένες μεγαλύτερης ασφάλειας από τις χρεωστικές κάτι το οποίο νομίζω δεν ισχύει. Όπου έχω διαβάσει και όσους έχω ρωτήσει μου λένε πως η προπληρωμένη παρά την προμήθεια της είναι πιο ασφαλής. Δεν λέω, είναι εύκολο να έχεις μια κάρτα για όλα αλλά καλύτερα προτιμώ να είμαι ήσυχος για τις αγορές μου. Και για να μην πω virtual prepaid, ακόμα καλύτερα δεν χρειάζεται να έχεις καν επιπλέον κάρτα. 1
Porg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι πιο ασφαλής, θέμα marketing είναι Απλά ο μέσος έλληνας/άνθρωπος είναι ηλίθιος και παπαγαλίζει ότι του λένε οι λίγο εξυπνότεροι απο αυτόν
mikelamar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι αν αγοράσουν με κάρτα δε θα τα πληρώσουν ή τουλάχιστον λειτουργούν με αυτή τη λογική. Βάλτο στη κάρτα το Α το Β το Γ αλλά όταν έρθει η λυπητερή τους κακοφαίνεται και όλοι σχεδόν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας γι αυτό καθηστερουν τη δόση. Η κάρτα σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι "λεφτά υπάρχουν". Πριν μερικά χρόνια έβγαλες κάρτα σχεδόν μόνο με την ταυτότητα σου...φορτωνες σαν ηλίθιος και μετά από 1 χρόνο ερχόσουν και μου κλαιγοσουν στην τράπεζα. Πόσοι και πόσοι την πάθαιναν έτσι. Κανείς δεν έμαθε τον Έλληνα να χρησιμοποιεί τις κάρτες. Απλά του την έδινε σαν να του εβαζε μια θηλιά στο λαιμό. Οποίος είχε μυαλό και εγκράτεια ήταν μάγκας. Το 70% απλά χρέωνε κατα βούληση. Τώρα όμως που του μπήκε το αγγούρι...κάνει διακανονισμό 100€ σε 24 μήνες. Δε φταίνε μόνο οι τράπεζες φταίμε κι εμείς. Εδώ αυτοί που δούλευαν στην τράπεζα και δεν είχαν κάρτα...δεν αναρωτήθηκε κανείς, γιατί ρε ο Χρηστος εχει μια κάρτα μόνο κι εγώ έχω 4-5-6. Τόσο βλάκας ειναι αυτός που δουλεύει κι ολας εκεί μέσα... Sent from my iPhone using Insomnia 2
mikelamar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Και για να γινω πιο όμως και ρεαλιστικός, οταν κάποιος έβγαζε ανοιχτό δάνειο στη τράπεζα ξέρετε τι λέγαμε: μπράβο μ@λ@κ@, το ιδιο λεγαμε και για τις καρτες και μαλιστα όσο πιο μεγάλο το όριο τοσο μεγαλυτερη ετησια συνδρομή. Δηλαδή ηθελε ο αλλος να πουλαει μουρη οτι εχει τη χρυσή κάρτα που το οριο ηταν δε ξερω κι εγω ποσα φράγκα 10-20-30 χιλιαδες ευρω, ετρωγε στη μουρη και την διπλάσια ετησια συνδρομη...για τόσο χαζους μας αντιμετωπίζουν.
Praetorianos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς ανοιχτό δάνειο ?Απορια και δεν το εχεις ψαξει στο γνωστο μερος? Τς τς τς. http://www.euretirio.com/2010/09/anoixto-daneio.html?m=1 1
Valerie_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ε είμαι από το κινητό όλα είναι πιο δύσκολα.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι πιο ασφαλής, θέμα marketing είναι Απλά ο μέσος έλληνας/άνθρωπος είναι ηλίθιος και παπαγαλίζει ότι του λένε οι λίγο εξυπνότεροι απο αυτόν Και επειδή και εσύ ανήκεις στον μέσο έλληνα/άνθρωπο ηλίθιος είσαι και εσύ εν δυνάμει.
mikelamar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Το ανοιχτό δάνειο δεν έχει ημερομηνια λήξης και ειναι μια ανοιχτή πιστωση μεχρι να το κλεισει ο δανειοληπτης. Δηλαδη σου δανειζει, εσυ εξοφλεις τις δοσεις και ξαναπιστωνεται το ποσο και ξαναδανειζει και ενας φαυλος κυκλος που δεν κλεινει ποτε γιατι παντα θα θελεις κατι να αγορασεις και δεν θα εχεις χρηματα. Αλλα θα μπορεις να παιρνεις απο το δανειο εφοσον εχει υπολοιπο. Μια κατασταση που διαιωνιζεται κι εσυ θα πληρωνεις τοκους και πανωτοκια. Ενω το κλειστό ξερεις οτι το παιρνεις για 2-3-5 χρονια και καποια στιγμη θα το εξοφλησεις. 1
Porg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Και επειδή και εσύ ανήκεις στον μέσο έλληνα/άνθρωπο ηλίθιος είσαι και εσύ εν δυνάμει. Λάθος, εγώ ανήκω στην ανώτερη κυρίαρχη ελίτ
sargus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Εγω παντα με καρτα ακομη και το πιο απλο.Ετσι δεν βρισκομαι στην δυσκολη θεση να ζηταω αποδειξη απο οσους δεν κοβουν.Αν καρταργηθουν οι συναλλαγες σε χρημα τοτε παπαλα η φοροδιαφυγη,εμποριο ναρκωτικων,εμποριο οπλων,λευκης σαρκος κ.α. Καθως μετα οι υποπτες επαναλαμβανομενες συναλλαγες θα εντοπιζοναι. Αααα, για αυτό στην Αγγλία και στην Αμερική δεν υπάρχουν ξέρω γω, ναρκωτικά;;;
Porg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Έχουν καταργηθεί οι συναλλαγές με μετρητά σε Αγγλία και Αμερική;
sargus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Έχουν καταργηθεί οι συναλλαγές με μετρητά σε Αγγλία και Αμερική; Μας έφαγαν τα αυτιά πόσο διαδεδομένη είναι η χρήση κάρτας στις δυτικές χώρες και ότι αν πας με μετρητά σε κοιτάζουν περίεργα. Εκτός εάν ο φίλος μιλούσε γενικά για το μέλλον να απαγορευτεί πλήρως το μετρητο.
Porg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο πως αυτό εννοούσε
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Απορια και δεν το εχεις ψαξει στο γνωστο μερος? Τς τς τς.http://www.euretirio.com/2010/09/anoixto-daneio.html?m=1 Δεν φταίει αυτή που εσύ δεν το προμοταρεις τόσο καλά όσο προμοταρεις τις ικανότητες του Πραετοριανιους Γαμισιους (booooom που λένε και οι ξένοι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα