rowain Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν μπορώ να ρυθμίσω τάση στα fan headers σε αυτή τη μητρική δυστυχώς. Οπότε ίσως με έναν ανεμιστήρα με λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση και άρα και περισσότερα rpm, να μην υπάρχει θέμα..Λέμε τώρα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 μιας και βλεπω εχουμε την ιδια μητρικη,στη δικη μου μπορω να κανω disable το fan speed γενικοτερα και να δουλευει συνεχεια 100% εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις τετοια επιλογη;
rowain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εχω τέτοια επιλογή και το έχω δοκιμάσει αλλά τζίφος. Έκανα disable το CPU Smart fan control για να τρέχει σε fixed rpm δηλ στο 100%, αλλά το ριμάδι το ανεμιστήρι δεν καταδέχεται το cpu_fan header. Ίσως να είναι ελαττωματικό, αυτό θα το δω όταν πάρω άλλο 140mm ανεμιστήρα. Τώρα τον έχω στο power_fan και τρέχει στα 100%.
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 με το χέρι τον δοκίμασες να τον "βοήθησεις" να πάρει μπροστά;;
rowain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ναι το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Αν το ''σπρώξω'' λίγο τότε παίρνει μπροστά. Δεν γίνεται δουλειά έτσι όμως. 1
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ναι το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Αν το ''σπρώξω'' λίγο τότε παίρνει μπροστά. Δεν γίνεται δουλειά έτσι όμως. α οκ,δεν το πρόσεξα/διάβασα πάντως σαν το πρόβλημα που έχεις,είχα και εγω. έκανε να γυρίσει αλλά..δεν γυρνούσε! τον άλλαξα και δουλεύει "ρολόι" 1
άδικος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Η μαμά ψήκτρα/fan δουλεύει κανονικά ή δεν έχεις. Σαν τελευταία επιλογή δες για bios update μήπως και υπάρχει καμιά αλλαγή στα fan profiles και τις τάσεις τους.
rowain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μαμά ψύκτρα υπάρχει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, καθώς είχα έναν fx-6100 με μία hyper evo και την έβαλα μετά πάνω στον fx-8350. Bios update έχω κάνει και είμαι στα τελευταίο. Βγήκε και ένα ακόμα αλλά είναι σε beta φάση και δεν το βάζω αν δεν βγει κανονική έκδοση. Λογικά φταίει ο ανεμιστήρας.
άδικος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μαμά ψύκτρα υπάρχει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, Δοκίμασε το fan της Βγήκε και ένα ακόμα αλλά είναι σε beta φάση και δεν το βάζω αν δεν βγει κανονική έκδοση. Δε χρειάζεται να το βάλεις. Απλά δες τις αλλαγές που περιλαμβάνει. 1
rowain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε το fan της Και να το δοκιμάσω όμως τι θα καταλάβω? Αν είναι ελαττωματικός ο ανεμιστήρας που έχω τώρα? Γιατί έχω δοκιμάσει και άλλους ανεμιστήρες..
άδικος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Και να το δοκιμάσω όμως τι θα καταλάβω? Αν είναι ελαττωματικός ο ανεμιστήρας που έχω τώρα? Γιατί έχω δοκιμάσει και άλλους ανεμιστήρες.. Καλώς, αν οι άλλοι που δοκίμασες δουλεύουν κανονικά τότε φταίει ο ανεμιστήρας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα