Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στείλει βιογραφικό στην Εθνική Ασφαλιστική και περιμένω απάντηση. Θα θελα να ακούσω απόψεις...Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

αν είναι για ασφαλιστικός σύμβουλος κατα 99% θα είσαι με ποσοστα και θα πρέπει να βρεις δικό σου πελατολόγιο. κατά πόσο είναι εύκολο και εφικτό αυτό εσύ το ξες

Δημοσ.

αν είναι για ασφαλιστικός σύμβουλος κατα 99% θα είσαι με ποσοστα και θα πρέπει να βρεις δικό σου πελατολόγιο. κατά πόσο είναι εύκολο και εφικτό αυτό εσύ το ξες

Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να πληρώνει και ΟΑΕΕ κάθε μήνα.

Ας με διορθώσουν αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Δε σημαίνει οτι επειδή έστειλες θα σου απαντησουν κιολας.

Όχι μόνο θα του απαντήσουν αλλά θα τον πάρουν κιόλας.

Μόνο αν έχει κάνα πολύ κουλό βιογραφικό δεν θα τον πάρουν, τουλάχιστον για αρχή.

Οι ασφαλιστικές στηρίζονται στην όρεξη, τον ζήλο αλλά και την ανάγκη των νεοπροσλαμβανόμενων, για να αυξήσουν έστω και κατ' ολίγο το πελατολόγιό τους.

Πάντα γινόταν έτσι αλλά πολύ περισσότερο τώρα που οι ακυρώσεις (και εξαργυρώσεις) συμβολαίων έχουν φτάσει σε στενάχωρους (για τις εταιρίες) αριθμούς

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και περιμένω να μου κλείσουν ημερομηνία για συνέντευξη. Η θέση αφορά καριέρα παράλληλα με σπουδές(χωρίς να διευκρινίζουν προς το παρόν το περιεχόμενο της δουλειάς.Οι λεπτομέρειες θα δοθούν στην συνέντευξη).Εγώ απλά θέλω να ξέρω πως δουλεύει μια ασφαλιστική εταιρεία(αν γνωρίζει κάποιος για την συγκεκριμένη) και κυρίως πως πληρώνει.

Δημοσ.

Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και περιμένω να μου κλείσουν ημερομηνία για συνέντευξη. Η θέση αφορά καριέρα παράλληλα με σπουδές(χωρίς να διευκρινίζουν προς το παρόν το περιεχόμενο της δουλειάς.Οι λεπτομέρειες θα δοθούν στην συνέντευξη).Εγώ απλά θέλω να ξέρω πως δουλεύει μια ασφαλιστική εταιρεία(αν γνωρίζει κάποιος για την συγκεκριμένη) και κυρίως πως πληρώνει.

Πληρώνουν; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα!

Ολοφάνερο ότι για ασφαλιστικό σύβουλο σε θέλουν, γι'αυτό και δεν σου έχουν πει τίποτα ακόμα για την φύση της δουλειάς, προσπαθώντας να σου φουσκώσουν τα μυαλά και να γίνει πλύση εγκεφάλου την ώρα της συνέντευξης.

Όχι μόνο ΔΕΝ θα σε πληρώνουν μισθό, αλλά θα πρέπει να κάνεις και έναρξη επαγγέλματος στον ΟΑΕΕ σαν ελεύθερος επαγγελματίας και να πληρώνεις καμιά 300άρα τον μήνα από την τσέπη σου για ασφαλιστικές εισφορές. Βρέξει χιονίσει, έχεις ή δεν έχεις πελατεία, δουλέψεις δεν δουλέψεις, τον ΟΑΕΕ θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

Με ποσοστά επί των συμβολαίων που θα κλείνεις θα σε πληρώνουν, κοινώς αν είσαι κορόιδο, τράβα στην συνέντευξη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που λες είναι επιβεβαιωμένα ή τα χεις ακούσει με την σειρά σου από αλλού; Αν όμως στην τελική με έχουν ως υπάλληλο γραφείου(λέω εγώ τώρα)και οχι ως ασφαλιστή εκεί θα υπάρχει μισθός. Σωστά;

Δημοσ.

Ξέχνα το απλά. Με ποσοστά μόνο σαν σύμβουλο σε θέλουν 101%...δεν πρόκειται να βγάλεις φράγκο και θα σπάσεις και τα αρχίδια όλων όσων έχεις στον κύκλο σου για να κάνουν ασφάλεια σε σένα...σαν τις πυραμίδες είναι το σκηνικό περίπου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...